Хто підкаже, якою змаскою змастити направляючі супортів? Міняв колодки та змастив мідною змаскою в аерозолі. Чую, що підклинюють супорта. Є пілпискування.
Є спеціальна змазка для супортів.
Є на всіх нормальних СТО. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Дуже дякую всім за відповідь. За трос газу заспівали в Польщі 270 злотих. Курс 4.3. Правда оригінал і під замовлення. Не купляв. Так повернувся.... _________________
067-790-69-45
Что может быть? Иногда, 2-3 раза в месяц, после заводки, авто само плавно подгазовывает где-то до 2 тыс оборотов. Подгазнет и сразу сбрасывает газ до нормальных оборотов. Реостат? _________________ Скидка 7% с любой покупки на AliExspress от ePNCashback - партнера
AliExpress. Регистрируемся http://epngo.bz/cashback_index/cy64wg Подробно: https://vk.com/id359270583 , вопросы на emeil rout@i.ua
Доброго вечора!
Суть проблеми в один прекрасний момент завівши скудо 2.0 2007 року засвітилась помилка ''Шось там про кермо" і насос підсилення керма замовк. по фішкам ток до насосу приходить. Але якісь діагности сказали при підключенні до ПК що нема зв'язку з насосом. в районі тишина. в Рівне сервісмени теж розводять руками. кажуть треба насос знімати (змінали розібрали подивились зібрали повісили назад) і відправляти в Польшу на реставрацію. То тільки такий вихід?
п.с. може є розборки уже зі "свіжими" фіатами ?
Сопесочники, подскажите! Переделываю скудо в груз.пасс. сейчас этап врезки боковых стекол. Будут врезать люди которые занимаются этим, ноьхотелось бы проконтролировать чтобы все сделали правильно. Нужны какие то дополнительные усилители? Какие нюансы? _________________ Грузоперевозки
O93-4O7-O662 Влад
Сопесочники, подскажите! Переделываю скудо в груз.пасс. сейчас этап врезки боковых стекол. Будут врезать люди которые занимаются этим, ноьхотелось бы проконтролировать чтобы все сделали правильно. Нужны какие то дополнительные усилители? Какие нюансы?
Вырезал лобзиком - закрасил прорез, чтоб не ржавел - вклеил стекла. Уже так езжу год без усилителей. _________________ Скидка 7% с любой покупки на AliExspress от ePNCashback - партнера
AliExpress. Регистрируемся http://epngo.bz/cashback_index/cy64wg Подробно: https://vk.com/id359270583 , вопросы на emeil rout@i.ua
Сопесочники, подскажите! Переделываю скудо в груз.пасс. сейчас этап врезки боковых стекол. Будут врезать люди которые занимаются этим, ноьхотелось бы проконтролировать чтобы все сделали правильно. Нужны какие то дополнительные усилители? Какие нюансы?
Главное чтоб силикон наносили не на лак!, а на специальный для этого грунт (праймер). А то стёкла потеряешь...
P.S. Он дорогой, на нём часто экономят
Всем привет.Виручайте ось така проблема. Сьогодні хотів завести автомобіль Фіат Скудо 2005 hdi 2.0. однак сів акумулятор . Я взяв інший, завів і коли машина працювала я його почав знімати аби поставити свій і в цей час автомобіль заглох. Я знову підключив акумулятор однак вона чомусь не заводиться даже не не хапає тільки крутить.Що я наробив і чи є вихід, ВИРУЧАЙТЕ.
Ну кто же так делает.Нельзя такие автомобили использовать без аккумулятора.Могло пригнуть напряжение и спалить что нибудь,лучше я бы конечно ошибался.Осмотреть,может где предохранитель сгорел.А вообще,если заменили для запуска аккумулятор то прогревают авто а затем на заглушенном двигателе меняют на свой(если конечно он сможет запустить прогретый двигатель),в противном случае на зарядку.
Це знову я. Зарядив акумулятор і машина завелась. Однак пропали повороти та сигнал, аварійка і все решта працює. Передививсь предохранітелі під кермом таяк би всі цілі, що може бути. Слава богу що завелась думав все. Більш так робити не буду. В вівторок зарплата і в магазин за новим акумоляторм.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме