ARTYOM80
Добрий день.мене інтересують вікна на фіоріно такі як на фото 3162а як можна з вами звязатись.написати вам неможу бо в мене ше немає 10 постів
baxxter
вчора провів живлення на підігрів стьокол.
в грузовій версії дроти закінчуються над задніми колесами якшо є підігрів зеркал. Включається одною кнопкою підігрів зеркал і задніх стьокол.
з боку маленької дверки роз’єм закріплений з правого боку отвору роз’ємом до фари _________________ Безпровідна GSM сигналізація
Listunov
Дякую за інфу. А в кого немає підігріву зеркал у вас які кнопки на панелі біля аварійки? В мене одна - для блокування дверей, інші 3 заглушки.... Але я знімав ліву нижню заглушку, там є контакти і діод, коли їх замикаєш то діод засвічується і десь під капотом кляцає реллюха) я здогадуюсь що це підготовлено під підігрів... Чи ні?
такі да) вчора поставив "розширений" блок кнопок, підігрів має працювати
Последний раз редактировалось: vader555 (Ср Окт 16, 2013 12:30), всего редактировалось 1 раз
Benya_AV
Основная проблема с отправкой и оплатой(только НП), а производство не проблема (цена как и была 230-250$). Да, уплотнителя у меня больше нет.
Информация для ВСЕХ уплотнитель брал от алюминиевых окон, называется "epil 08", ищите и может кто еще найдет. _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Друзі,хелп!!!
Придбав і я собі такого красеня,б/у,свіжопригнаний з Франції,вантажний з розрахунку переобладанання на пасажир.
Коли брав,то тішився що маю 3 вікна по кузову(2 ззаду+1 на здижній дверці)...А тепер засада!!! Треба одне скло на лівий борт(навпроти здвижної дверки),більш-менш схоже з оригіналом.Гілку перечитав.Хто що підкаже?
У мене дверка зі склом така:
http://a2goos.com/photo/md/fiat-fiorino/05/
0677116591 Виктор.
На днях получил стёкла от этого мастера!!!
задумка у меня была именно так и сделать как приставлено на картинке и именно Виктор смог мне помочь!!! и надо будет уточнить что закругление по всем сторонам!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме