Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.10.2009 Сообщения: 58 Откуда: Чернигов
Добавлено: Ср Мар 05, 2014 10:13 Заголовок сообщения:
Всем привет! Сам тоже захотел такую опцию, так как много езжу по трассе и нога устает в одном положении часами. Буду благодарен если кто знает где КК можно установить в Чернигове или Киеве ? Спасибо!
А вот здесь предлагают следующее решение:
- сам блок круиз-контроля;
- ручка;
- обвязка педали;
Просят 318 евро за весь комплект, доставка из Эстонии.
На всякий случай я ещё вот этим написал, но Австралия ...
Я б на вашому місці розглядав варіант встановлення рідного круїза
-відносно недорого (265 злотих +доставка)
-велика ймовірність того що все запрацює одразу і без фантазій з проводкою
- не потрібно калібрувати
єдине на що потрібно звернути увагу то це відповідні фішки у вашому авто та присутність датчика на педалі зчеплення
Я б на вашому місці розглядав варіант встановлення рідного круїза
Наразі я саме цим і займаюся. Блок перемикачів вже купив - тут, у Києві. Щоправда, дорожче, ніж було б у Польщі, але ніхто дурню не винен.
Також купив руля з кнопками (цей - уже в Польщі), теж хочу поставити замість свого.
Днями поїду до Хотабича, подивимось, що з цього вийде.
Також маю ще велике бажання поставити двохдінову магнітолу на Андроїді замість штатної. Рамку з залізяками вже купив, магнітола їде з Китаю. Це буде другий етап.
Eli
ніхера не вийде бо в Фіаті жодного лишнього проводка в проводці не прокладено ...
для того щоб поставити мультируль я в лінеї прокладав всю проводку до боді-компа і шлейф ще мусів міняти - і то нічого не запрацювало - прийшлось активувати мультируль на боді-компі з допомогою Мультиекускана...
аналогічна фігня з круїзом - треба прокладати всі дроти до блока управління двигуном під капотом _________________ Слава Україні!!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме