Тернопіль навпроти вулиці Лесі Українки. 5хв.- 400грн., і ключ з чіпом готовий, без чіпа - 100грн.
може хтось підкаже як розібрати такий ключ як на фото
Думаю, що так само як деякі гриби "можна їсти тільки один раз", так і такий ключ можна "розібрати тільки один раз"
А серйозно то на Foto0793.jpg видно біля леза прямокутник - там запхано чіп - його може і можна витягнути, але я би доручив це майстрові, який вже мав справу з такими ключами. А викулупати лезо з пластмасового корпусу теж напевно можна, але чи вкулупається воно (чи нове на заміну) на старе місце то вже інше питання. Чи питання стосується іншого типу ключів? Бо про складаний я розписував вище, а корпус іншого типу (з висувним лезом) розбирається.
Процес набування досвіду продовжився
Вдалося висвердлити оську на старому зламаному складаному ключі - використали міні-фрезу і просто зрізали шапку заклепки з одного боку.
Лезо зафіксоване в пластмасовому циліндрику, який обертається на осьці, - чіп стоїть всередині пластмаси. В новому китайському ключі, купленому через Інтернет, чіпа немає - тільки місце в пластмасі, закрите кришечкою.
Але майстер зробив по іншому - переставив нове нарізане лезо в старий циліндрик з чіпом. Біля основи леза в пластмасі є два невеликі отвори - там запхані два металеві штифти, що фіксують лезо. Він їх просто висвердлив і витягнув старе зломане лезо і так само витягнув нове. Потім зафіксував нове лезо двома штифтами і все - чіп стоїть біля основи леза і все працює.
Правда майстер сказав, що окремо такі леза не продаються (я знайшов потім хіба в закордонних інтернет-магазинах) - потрібно хіба брати цілий ключ, роздовбувати його і витягати лезо, або, як у моєму випадку, витягувати нове лезо з пластмасового циліндра з нового ключа.
Отже якщо у вас зламався складаний ключ то спочатку потрібно витягнути оську (використовуючи фрезу чи свердло) на якій обертається циліндрик з чіпом і лезом. А потім переставити нове лезо замість зломаного щоб не купляти і не програмувати новий чіп. А можна просто вставити новий запрограмований чіп в новий циліндрик.
Ну а то, що пульт ДУ центрального замка далі не працює і я не можу "прив'язати" ключ до машини то буду шукати "юних техніків" у Львові чи найближчих областях - їхати в Київ на "Італ авто" і платити за "прив'язку" 200 у.о. найближчим часом не планую.
Фото циліндрик, що обертається, з лезом і чіпом.
citroen_smallkey_b.jpg
Описание:
Размер:
11.41 KB
Просмотрено:
336 раз(а)
Последний раз редактировалось: teofil (Пт Окт 19, 2012 16:30), всего редактировалось 2 раз(а)
Циліндрик з лезом в заготовці розбирається (знімається кришечка) і в нього вставляється новий чіп - є місце під нього. Так що не обов'язково міняти зломане лезо.
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.05.2013 Сообщения: 2 Откуда: Миргород
Добавлено: Пт Май 03, 2013 17:17 Заголовок сообщения:
Кто еще не знает для активаций ключа-брелка (замена батарейки и др. случаях) необходимо вставить ключ в замок зажигания нажать верхнюю кнопку и удерживая провернуть зажигание и ключ-брелок автоматически активируется.
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
Добавлено: Пт Май 03, 2013 17:23 Заголовок сообщения:
Geka11 писал(а):
Кто еще не знает для активаций ключа-брелка (замена батарейки и др. случаях) необходимо вставить ключ в замок зажигания нажать верхнюю кнопку и удерживая провернуть зажигание и ключ-брелок автоматически активируется.
Знаємо, але не завжди і у всіх спрацьовує. Мене офіціали зі Львова відправили в Київ на "Італ авто" - за "прив'язку" десь 200 у.о.
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
Добавлено: Чт Май 30, 2013 14:40 Заголовок сообщения:
Нарешті "прив'язав" ключ з кнопкою ЦЗ до машини.
Звернувся у Львові зі своїм Фіат Скудо на сервіс "Пежо-Сітроен", "Ілта", вул. Хлібна, 4 (за пологовим будинком та "Метро" на вул. Вашингтона (колишня Батальна). Зняли блок управління ЦЗ (він кріпиться за бардачком) і перепрограмували. Але так як Пежо не має фіатівських кодів ключів то спочатку зробили копію даних про номер чіпа з ключа. Ціна питання 500 гривень. Думаю, що для Експерта чи Жумпі повинно бути трохи дешевше. Телефони: 032 - 221-67-05 і 032 - 221-69-15.
Перед тим перепробував всі можливі методи "прив'язки" - не виходило.
Брал тут корпус http://chipkey.com.ua/product-1089-34-34.html. Нарезать не стал - переставил жало. По началу все хорошо, но более примитивная система выкидывания, от чего уже через месяц жало не удерживается в закрытом положении. Можно брать перед продажей авто если резинка родного порвана...
Циліндрик з лезом в заготовці розбирається (знімається кришечка) і в нього вставляється новий чіп - є місце під нього. Так що не обов'язково міняти зломане лезо.
Пропоную переглянути даний огляд, щоб розвіяти думку на рахунок чесності ключників
Нехочу плодить темы, поэтому спрошу здесь. Кто делал дубликат ключа с чипом, где и сколько стоит эта услуга? А то мне заломили цену как за мать родную , дубликат 250 грн., плюс чип с привязкой 100уе.
Благодарю за ответы. _________________
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме