Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Стукають гідрокомпенсатори на 182B6000

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Doblo
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Rostislav
Amico

Amico

Знак зодиака: Стрелец

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 18:48    Заголовок сообщения: Стукають гідрокомпенсатори на 182B6000 Ответить с цитатой

Пацани требе консультацію !

Після ремонту голови клацають гідрокомпенсатори як на холодну так і на гарячу !

Хто знає точно яка виота клапана має бути від головиблока циліндрів до головки клапана !
Перешурстив elearn не найшов !

Чому питаю бо майстри наплужили а тепер дають задню, один на одного кивають і байки розказуть !
Розкажу що робилось по голові - заміна направляючих,фрезировка сідел та клапанів.
По блоку нові кольца та вкладиші шатунів !

Після того як все зробили застукали гідрики - до того не стукали ! Поіздив з 1000 км не прокачались ! Поміняли всі 16 штук на нові - стук не пропав !
Чувак що робив голову каже він зробив все гуд !
Провірили переміряли все шийки колінвала - все в нормі ! Думали стук дає поршньова ! На кожному циліндрі знімали з свічки файку,щоб не було навантаження на поршень - звук не міняється. Масло перевірене на ньому відіздив 80 тис.км. ВСе достало все знову розібрали - крапана до поршнів не дістають. Взяв лінійку і кинув на клапана і в мене очі як в мишки стали, на впускних лінійка майже лижить рівно, незначні зазори , а коли кинули на випускні я оху.... два клапана горують >1 мм. Кажу йому що то за фігня а він мені розказує що гдрик має компенсувати, я кажу що знаю що таке гідрик і скільки він може компенсувати а він на дурачка падає.

Потрібна дуже інформація ,якщо хтось знає. А бо де можна подивитись.
Хочу йому показати щоб задню не включав !

Хочу взяти нові клапана і їх поставити але не знаю на скільки їх треба буде зібрати , а то таке враження що він забагато зібрав і тепер ні взад ні вперед.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
николай 1976
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 22:09    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

а может к ним плохо масло поступает (канал перекрыт инородным тело) а вообще чего двигатель делался?
Romko
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Телец

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 22:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

тільки що переміряв свої старі клапана, які були зняті з мотора 1.6 16в fiat marea (майже той самий мотор) висота приблизно 104мм
ksv
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 22:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Тиск мастила міряли в голові?

Гідрик скоріше розбереться- випаде штовхач.
На висоту клапана в сідлі, гідрокомпенсатор не впливає.

Мотрористи (чому 2?) накосячили.
Пс мотор має збирати одна людина.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Rostislav
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 22:55    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

З маслом все в порядку ! Насос качаэ як дурний 5,5 на холодну ! Масло провірене роками експлуатації ! Ізжу тільки на синтетиці ! До ремонту їздив на 5w-30 тепер залив 5w-40 ! Чим забити канал діаметром 5 мм не знаю дивилися все в порядку !
Проста клапана на випуску мають різну висоту ! Так не може бути ! Компенсатор не гумовий він може тільки певний зазор компенсувати ! Ремні виставлялись по кондукторах ! Кондуктора провірені бо раніше брав з сервісу Фиата і для надьожності на чорний день накернив був мітки ! Циліндр виводився в мертву точку по стрілочному індикатору ! Все гуд !
Просто майстер який робив голову включає дурака ! Мені від того не легше бо в мене получається ситуація, що одні клапана зажимають гідрик , а інші забагато зторцовані. Мені треба вийти на висоту клапана , щоб зазори були нормальні !

Машина заводиться нов проблем ! Пре нормально ! Хлопків в колекторах нема ! Але ситуація дика на холосту гідрики стукають іна гарячій також - дайеш 1500 оборотів коли не іде а стоїть перестають, а коли ідеш тільки на газ нажав починають знову .ногу з газу маленько прибрав не стукать тільки трошки газу знов починають !
Rostislav
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 23:09    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Пацики коли фрезеруть сідла і шток клапана уходить вверх. Получається зависокий і його в більшості на скільки вийшов в верх на стільки прибирають 1 ! А чого два майстра робили , тому що майстер по головах всі казали що серйозний до пів міста всіх майстрів голови возять робити він на них спеціалізується. кажуть ті що я знаю що не плужить , але зі мною бачу сплужив і тепер задню включає тіпа в мене все гуд ! Але я ще такого не бачив щоб клапани по висоті від голови до кінця клапана більше міліметра відрізнялися !

А чого полізлося до мотора бо не димів але масло брав більше чим по мануалу ! Достало доливати ! Я догадувався що для 260 тисяч .сальніккам клапанів торба машина то бі -повер. Коли подивилися то так і є сальніків нема направляючі тоже торба і клапана. тому давай робити !
Rostislav
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 23:11    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Загальна висота клапана по стандарту дляґ цього мотора 102,5 мм !
ksv
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Пн Фев 11, 2013 23:28    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Мірять положення поясу живлення гідрокомпенсатора відносно, поясу подачі. Там немає 5мм.
2-3мм макс - маю на увазі не магістраль, а сам канал і пояс живлення компенсатора.

Якщо сильно торцонули або мало, то пояски в закритому стані не сходятся і гідрик голодає.
Тарабанять всі, чи декілька?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
николай 1976
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2013 00:07    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

ksv скорей всего так и есть
Rostislav
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2013 08:57    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Магістраль подачі дивився там отвір прямокутної форми ширина десь 2 а висота 4 мм ! Я то розумію але там поміряти неможливо ! Пенали на цьому моторі не мають кришки ! Вали вставляються збоку, гідрики в пенал знизу і все це разом на мотор ! Якби туди можна було добратись через , ми би поміряли а так неможливо ! І питання стоїть тому щоб взнати висоту клапана від головки до торця !
Rostislav
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2013 09:06    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Щодо скільки тарабанить то на старих гідриках почтійно тарабанило 2 на холостих , а коли ідеш то таке враження що більше ! ПОставили нові звук сильніший став , я сказав що я більше не поїду з такими симптомами і почались розбори !

Щось не хочеться мені потім ще розпредвали по 300 у.є. міняти !
Romko
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Телец

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2013 11:22    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Rostislav писал(а):
Загальна висота клапана по стандарту дляґ цього мотора 102,5 мм !

угу так і є...але сумніваюсь що хтось тобі поміряє ту висоту - хіба дзвони по розборках Київських - може є де розібраний мотор...
і я б радив так часто пенали не знімати\ставити - так як різьби там в головці ой які ніжні ...

николай 1976
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2013 13:12    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

а может попробовать залить масло погущще 10W40
николай 1976
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2013 17:56    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

как найдешь причину обязательно отпишись (у самого такой мотор)
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Doblo Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Перейти: