|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
malagutti Италофан
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.05.2010 Сообщения: 112 Откуда: Белая Церковь
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 18:36 Заголовок сообщения: Распылитель форсунки |
|
|
Как мне сказал мастер, сделавший двигателю кап. ремонт, один из распылителей форсунки работает неправильно ( распыляет не так или что- то в этом роде). Как один из бюджетных вариантов лечения он предложил в бак с горючим долить немного двухтактного масла, по его словам были положительные результаты.
Конечно же я ему безгранично верю, но вам, друзья, верю значительно больше. Вы неоднократно помогали мне полезными советами. Прошу высказать свои мнения по этому поводу- стоит ли добавлять масло или нет? _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
Андрей К Италоманьячище
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.06.2006 Сообщения: 6990 Откуда: Кривой Рог
Авто: Tempra 1.9TDs DGT & AR145TD (когда-то Uno D & "зубило")
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 18:42 Заголовок сообщения: |
|
|
malagutti
Если форсунка не поддается реставрации, то лей не лей масло, ей уже по боку.
Если распылитель окончательно уреканый, то рекомендую купить б.у. форсунку и не париться. Это себя оправдывает. Поскольку цена оригинальной б.у. форсунки ощутимо меньше полугалимого но типа нового распылителя. _________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Зелений Италофан
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.05.2010 Сообщения: 135 Откуда: Обухів
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 19:22 Заголовок сообщения: |
|
|
В принципі шкоди не повинно бути ніякої. Скажіть, що турбує по роботі мотора після капіталки? _________________ Нація житиме доти, доки житимуть чоловіки, готові за неї воювати. |
|
Вернуться к началу |
|
|
malagutti Италофан
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.05.2010 Сообщения: 112 Откуда: Белая Церковь
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 19:59 Заголовок сообщения: |
|
|
По роботі мотора окрім того, що я знаю що одна з форсунок не працює та невеличке підтікання соляри з тієї форсунки, питань немає. Навіть після того, що при капіталці мотор дефорсували, а також що після ремонту не пройшло і 1000 км., розхід палива не перевищує 6 літрів на 100 км, принаймі з цього розрахунку я заправляю, і ні разу паливо не закінчувалося. Також не можу нарадуватися що рівень масла не зменьшується. _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
Зелений Италофан
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.05.2010 Сообщения: 135 Откуда: Обухів
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 20:31 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну то катайтеся. А якщо ви заллєте мастило в бак, то як відчуєте різницю в роботі форсунки, знову викрутите щоб подивитися? Питаннячко.
А що означає "дефорсували"? _________________ Нація житиме доти, доки житимуть чоловіки, готові за неї воювати. |
|
Вернуться к началу |
|
|
malagutti Италофан
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 20:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Я думав якщо запрацює ця форсунка то зросте в потужності...
А дефорсували- зняли турбіну, ну і все тепер лишнє лихо- інтеркуллер, масляний радіатор і т.д. Тепер в мене "атмосферник" _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 22:51 Заголовок сообщения: |
|
|
А як ступінь стиснення піднімали? А як паливній помпі "мозги" правили?
Де тече соляра? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
malagutti Италофан
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 23:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Соляра піниться з того місця, куди вкручується сама форсунка в головку. Майстер перед здачею роботи покрутив її ключем туди- сюди, відчулася зміна в роботі і звуці двигуна. Можливо він недокрутив її спеціально, тіпо оптимальний варіант, я її сам не докручував- поки що не той рівень знань.
Щодо стиснення і паливної- хз ( хто знає), єдине знаю що регулювали холості оберти.
Проте заводиться як і раніше досить добре, навіть в холодні ранки. _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
DEMOKPAT Италоманьячище
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.05.2009 Сообщения: 2097 Откуда: Киев - Яготин
|
Добавлено: Вс Окт 23, 2011 23:33 Заголовок сообщения: |
|
|
что значит не докрутил?
Охренеть. Форсунка должна быть затянута и ни в коем случае не "пениться"
Пипец ей будет аж бегом. Плюс пламегаситель выгорит, да и в голове посадочное может выгореть. |
|
Вернуться к началу |
|
|
malagutti Италофан
|
Добавлено: Пн Окт 24, 2011 00:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Так значит докрутить нужно? _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
Зелений Италофан
|
Добавлено: Пн Окт 24, 2011 07:42 Заголовок сообщения: |
|
|
malagutti писал(а): | Я думав якщо запрацює ця форсунка то зросте в потужності...
А дефорсували- зняли турбіну, ну і все тепер лишнє лихо- інтеркуллер, масляний радіатор і т.д. Тепер в мене "атмосферник" |
Якщо вам зняли турбіну, то треба тепер поставити насос від атмосферника тому що, тяга буде менше. На насосі під турбіну стоїть корректор наддуву, який збільшує подачу палива при збільшенні наддуву турбіною, якщо це не відбувається то тяга зменшується до меншої ніж на звичайному атмосфернику, тобто, він у вас тягнутиме гірше ніж звичайний двигун без наддуву, можна "накрутити" палива і на цьому насосі, але диму ви не позбудетеся.
А по такому "тюніху" по форсунці, хай вам краще хтось із паливників у Білій Церкві зробить форсунку, щоб закрити тему, і знову ж таки замінить шайби під форсунками. _________________ Нація житиме доти, доки житимуть чоловіки, готові за неї воювати. |
|
Вернуться к началу |
|
|
malagutti Италофан
|
Добавлено: Пн Окт 24, 2011 15:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Тяги як для мене вистачає. Мені довподоби плавна їзда, тож меньша потужність відчувається мало. А як ще й меньше палива бере- то й добре. Мотор розрахований на форсування- тож міцний- люблю їздити в натяг.
Диму майже не помітно при русі. Я зі здриганням пригадую як він димів раніше, коли вихлопна труба скоріше нагадувала димову шашку... _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
сергей 76 Италофан
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2011 Сообщения: 218 Откуда: Красный Лиман
|
Добавлено: Пн Окт 24, 2011 17:26 Заголовок сообщения: |
|
|
Если не секрет восколько обошлась капиталка и блок под ремонтный ростачивали или гильзовали под старые поршня? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Андрей К Италоманьячище
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.06.2006 Сообщения: 6990 Откуда: Кривой Рог
Авто: Tempra 1.9TDs DGT & AR145TD (когда-то Uno D & "зубило")
|
Добавлено: Пн Окт 24, 2011 17:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Зелений
Ничего там менять не надо.
Плунжер такой-же, объем впрыска примерно тот же, холостые ставятся независимо от наддува. Просто глушится "ЖАБА" НАДДУВА И ВСЕ.
Вся потеря мощности из-за поршневой. Вкинь поршня от атмосферника и все - у тебя обычный атмик на 66 коней. _________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
malagutti Италофан
|
Добавлено: Пн Окт 24, 2011 18:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Поршня поставили новые, турецкие, старые я забрал- значит растачивали.
В общем вместе с помпой, за которую я как оказалось позже переплатил, вышло около штуки баксов. _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|