|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Вт Ноя 16, 2010 00:10 Заголовок сообщения: |
|
|
Kostyan писал(а): | а я взагалі жалію.....що взяв це авто
в подальшому - жодних дизелів
Тепер треба думати, що з цим далі робити - ремонтувати не хочу (та і сумніваюся, що буде толк....знову будуть відмазки, що щось там не так по товщині виставили, що ще крім цього щось там не робить....та і взагалі хз що то за штука така під капотом....), їздити так далі - чи довго проїздить - хз...
іномарок з мене досить....пересідатиму на ВАЗ (напевне 2115) |
А я навпаки не жалію і всім рекомендую турбо-дизель.
А в тім з дуру можна і ....... зламати. Пардон за точний вираз. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Jroslav Италофан
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2010 Сообщения: 191 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вт Ноя 16, 2010 11:50 Заголовок сообщения: |
|
|
Сергій писал(а): | Kostyan писал(а): | а я взагалі жалію.....що взяв це авто
в подальшому - жодних дизелів
Тепер треба думати, що з цим далі робити - ремонтувати не хочу (та і сумніваюся, що буде толк....знову будуть відмазки, що щось там не так по товщині виставили, що ще крім цього щось там не робить....та і взагалі хз що то за штука така під капотом....), їздити так далі - чи довго проїздить - хз...
іномарок з мене досить....пересідатиму на ВАЗ (напевне 2115) |
А я навпаки не жалію і всім рекомендую турбо-дизель.
А в тім з дуру можна і ....... зламати. Пардон за точний вираз. | Повністю задоволений своїм турбо. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Aryll Италоманьяк
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Вт Ноя 16, 2010 15:46 Заголовок сообщения: |
|
|
І я задоволений тільки ТD!!! Не дивлячись на те що мою турбіну треба теж ремонтувати.Купувати авто треба уважніше! (Це і мене стосується). |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.02.2009 Сообщения: 167 Откуда: Украина
|
Добавлено: Вт Ноя 16, 2010 23:19 Заголовок сообщения: |
|
|
чим простіше авто в осблуговуванні - тим краще...і діло не тільки в "уважності " покупки
в мене це Скудо вже майже 5 років.....але це не виправдовує його дороговизну в ремонті і проблеми в ремонті...
коли приїжджаю на станцію ТО - народ жахається, що в цих машинах щось під капотом відкритити/поремонтувати - то їм простіше 3 Пасати зробити...ніж 1 Скудо |
|
Вернуться к началу |
|
|
Aryll Италоманьяк
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Ср Ноя 17, 2010 14:16 Заголовок сообщения: |
|
|
Зовсім простий та надійний в 50х роках минулого століття був ЗИС-5 (мій батько на такому працював він і його хвалить)Та це не означає що до досі маємо на таких авто їздити!А тим хлопцям що запроста роблять пасати можна порадити заглянути під капот Спринтера тоді Скудо не буде таким жахом!Але ж на нормальних СТО ремонтують всі машини.Друга справа-ціна то я згоден що неоправдано дорого.Ну не доросли ми ще до єврорівня якості та платоспроможності?! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Ср Ноя 17, 2010 14:22 Заголовок сообщения: |
|
|
Перепрошую за грубість, але збийтеся з дискусій з Kostyan і не тратьте сили на його переконання. Чоловік купив убиту тачку, потім ремонтував її хрєново у колгоспників, а тепер плачеться на тяжке життя і хреновість францо-авто-прому. Та купи собі вже в решті решт жигулятор і тішся його дешевизною та ремонтопридатністю! _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Jroslav Италофан
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2010 Сообщения: 191 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Ноя 17, 2010 17:35 Заголовок сообщения: |
|
|
Kostyan писал(а): | чим простіше авто в осблуговуванні - тим краще...і діло не тільки в "уважності " покупки
в мене це Скудо вже майже 5 років.....але це не виправдовує його дороговизну в ремонті і проблеми в ремонті...
коли приїжджаю на станцію ТО - народ жахається, що в цих машинах щось під капотом відкритити/поремонтувати - то їм простіше 3 Пасати зробити...ніж 1 Скудо | Думаю ви просто не на то СТО заїхали. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Ср Ноя 17, 2010 23:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Я бував на різних СТО. На одних до непристойності чисто, але на більшості рівень сільгосптехніки 1975 року. Персонал ходить в засмальцованому спецодязі, з вихлопом після вчорашнього, а коли один курить, то інший біля нього мусить стояти з вогнегасником, бо від кількості мазуту на одязі перший може загорітись, якщо випадково доторкнеться цигаркою до себе.
Та скільки там того скудо: 4 сайлентблоки, 2 опори, 2 наконечники.
Двигуни при нормальній експлуатації, повторюю при нормальній проблем не створюють. А горе спеціалісти вони-ж нічого робити не хотять, крім того, що клієнта розводити на гроші, при цьому ні за що не відповідаючи.
Таких спеців десятою дорогою обходити треба, бо через них і створюється негативна думка про модель Скудо, признану до речі по всій Європі, як надійний і невибагливий автомобіль. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Aryll Италоманьяк
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2010 17:51 Заголовок сообщения: |
|
|
Є ще один нюанс -нове покоління машин якби сказати більш інтелектуальні! А при даному розкладі з СТО тим більше треба самому орієнтуватися.Я наприклад на другий день після купівлі авто придбав книжку по ньому. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Andrew Член клуба
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.06.2009 Сообщения: 994 Откуда: Хмельницкий
|
Добавлено: Чт Дек 02, 2010 14:14 Заголовок сообщения: |
|
|
Aryll писал(а): | Мені пропонували в Хмельницькому на "Інтердизелі" (вул.Пілотська4/2) Ціна реставрації коло 1000.Не знаю чи це з пересилкою чи як.Вони відправляють турбіни в Київ там ремонтують і відправляють назад. |
Так и есть, если нужно могу посодействовать, может даже со скидкой |
|
Вернуться к началу |
|
|
victor_bp0509 Италолюбитель
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.11.2012 Сообщения: 77 Откуда: Чечельник
|
Добавлено: Ср Авг 28, 2013 17:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Поміняв турбіну з капремонту (після того як двигун пішов в рознос), поміняли шатуни, гідрокомпенсатори, ТНВД, машина з першу подиміла (так як масло в вихлопній було), Зпочатку їхала-турбіна невлючалась (хоча обороти не набирала різко як раніше- грішив на те що масло не все вигоріло з каталізатора вихлопної) а потім загорівся чек, тяга пропала, диміти перестала. Я вже не знаю що робити 2 місяця по ремонтах. Підскажіть які варіанти,(Ще якісь стук при роботі чи з коробки говорять може демпфер стукати) |
|
Вернуться к началу |
|
|
yaryk1980 Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.07.2013 Сообщения: 374 Откуда: Київ
Авто: Фіат Скудо 120 Multijet (88kw) 2009 р.в., Був Фіат Скудо 1,9ТD 1998 р.в.
|
Добавлено: Чт Авг 29, 2013 09:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Як це поміняли ТНВД. В тебе ж його нема (насос-форсунки стоять). Заїдь на нормальне СТО та зроби комп.діагностику (може солярка погана). _________________ drive2.ru |
|
Вернуться к началу |
|
|
Freedom Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Чт Авг 29, 2013 10:26 Заголовок сообщения: |
|
|
yaryk1980
в нього все таки є ТНВД |
|
Вернуться к началу |
|
|
celebra Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.12.2011 Сообщения: 384 Откуда: чернівці
|
Добавлено: Чт Авг 29, 2013 14:53 Заголовок сообщения: |
|
|
каталізатор теж міг забитися |
|
Вернуться к началу |
|
|
victor_bp0509 Италолюбитель
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.11.2012 Сообщения: 77 Откуда: Чечельник
|
Добавлено: Чт Авг 29, 2013 15:10 Заголовок сообщения: |
|
|
А що якщо солярка погана то турбіна не буди включатися? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|