borel1990
по-перше, каталог пише, що на доблах з дригуном 1.9Д не було 75А генератора.
по-друге, за номером на генераторі каже, що це з брава-мареа 1.4 та ін., при тому 85А генератор.
у чому саме полягає суть питання?
Screenshot_3.jpg
Описание:
Размер:
10.79 KB
Просмотрено:
158 раз(а)
Screenshot_2.jpg
Описание:
Размер:
32.47 KB
Просмотрено:
152 раз(а)
Screenshot_1.jpg
Описание:
Размер:
97.49 KB
Просмотрено:
153 раз(а)
_________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
пускали напругу мімо реле то свечи беруть нагруску на себе
то й що?
якщо я зранку пішов на кухню та вточив миску вареників - ще не означає, що я щось працюватиму впродовж дня
треба вийняти кожну і перевірити особисто. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Щоб не виймати то подивися на ютубі відео як провірити свічки накалу з допомогою лампи 12В.!
Можеш ткнути як саме можна перевірити свічку за допомогою лампи?перевірити ланцюг-погоджуюсь,а потужність?+- на око не влаштовує,потрібно точно знати чи розжарюється свічка повністтю,чи частково?
Ще можна за допомогою потужнього амперметра про діагностувати(до речі силові клещі можуть допомогти у цій справі,постійні правда трохи коштують,але можна десь позичити),але якщо вже викрутити то да,краще не перевірити.
Di-MA
Я вот по этому видео проверял:
https://www.youtube.com/watch?v=pt5-O-7EIZ4
Но только не на свечу, а реле есть 4 подачи от свечи вот к ним я и притулял! _________________ +380680509333
Саня дед Di-MA
Це ви, мабуть, не бачили як свічки споживають струм, а по факту, коли вийняв їх до сонця ближче, одна не розжарюється до повного накалу, одна навіть не червоніє і їй не соромно, одна дуже довго виходить на потрібну температуру.
А так то все добре, амперметр-лампочка-клєщі - все в нормі
Навіщо питатися підказок, якщо слідом одразу починати ними нехтувати через власну лінивість? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Потужність лампою не перевірити,тільки амперметром.
Бо лампа покаже як усе гаразд при таких проблемах:
CreAtoR писал(а):
Саня дед Di-MA
Це ви, мабуть, не бачили як свічки споживають струм, а по факту, коли вийняв їх до сонця ближче, одна не розжарюється до повного накалу, одна навіть не червоніє і їй не соромно, одна дуже довго виходить на потрібну температуру.
І в першому й у другому випадку лампа буде горіти.
Купив автівку саме з таким генератором. Підшукую новий, бо той, що є, вже своє доходить.
Що стосується відношення "номер - струм", то фото зроблено мною з гени моєї ж автівки. Не хвотошоб. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
borel1990
та я ж геть не проти що з ним нетойво? не виходить на роботу без попередження? прогулює зміни? вшивається з робочого місця непередбачувано? матюкається??
бо варіантів, як завше, двоє: або відновити оцейво (а до нього в спжедажу є все до гвинтика), або придбати нового, підходящого до Вашого дригуна. Та й по всьому... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
CreAtoR
Гена поки працює. Однієї великої проблеми немає, є багато маленьких: обидва підшипники, щітки, колектор, саме головне - кілька поки що мілких тріщин на корпусі, а одна тріщина на провушині кріплення.
Шукаю заміну. Але по номеру, як на фото, ще ні один сайт нічого не видав. Немає, кажуть. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
Sergii
А навіщо, якщо в тебе є номери? Вирішив заколхозити? Розкажи ідею, може бути цікаво.
Довжини, здається, різні для різних баз. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме