|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
Авто: Був Експерт 2011р.2.0 Зараз С4 гранд пікасо 1.6 2014р
|
Добавлено: Ср Апр 15, 2015 16:03 Заголовок сообщения: |
|
|
victor_bp0509 писал(а): | То що мені потрібно Лексія устанавлювати, а не діабокс |
Там кажись 3=1 Коли встановиш на комп,кожен раз коли будеш заходити в прог. тебе буде питати куди: чи лексія,чи режо планєт,чи діакс бох.В лексії тяжко працювати.Кажись діакс бох легше. Наші машинки читають всі 3 прог.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
victor_bp0509 Италолюбитель
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.11.2012 Сообщения: 77 Откуда: Чечельник
|
Добавлено: Ср Апр 15, 2015 16:25 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | victor_bp0509 писал(а): | То що мені потрібно Лексія устанавлювати, а не діабокс |
Там кажись 3=1 Коли встановиш на комп,кожен раз коли будеш заходити в прог. тебе буде питати куди: чи лексія,чи режо планєт,чи діакс бох.В лексії тяжко працювати.Кажись діакс бох легше. Наші машинки читають всі 3 прог. |
А чим порадите краще?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.11.2012 Сообщения: 77 Откуда: Чечельник
|
Добавлено: Ср Апр 15, 2015 16:26 Заголовок сообщения: |
|
|
А може бути машина не заводиться томущо не обнулено ТО, в Мене -500, Приїхав все було нормально, а сьогодні не завелась
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
|
Добавлено: Ср Апр 15, 2015 16:34 Заголовок сообщения: |
|
|
victor_bp0509 писал(а): | А може бути машина не заводиться томущо не обнулено ТО, в Мене -500, Приїхав все було нормально, а сьогодні не завелась | Чим самому сподобається.Можна навіть ЕЛМ 327.За -500 не може бути проблеми.Почав би із солярки,чи закачена,чи є тиск.Датчик колінвала чи на місці,Якщо не вийде-тоді діагностика.Якщо ти перший раз-сумніваюсь що дасиш ради для чексії.Краще до того хто з цим знайомий.Заодно і повчишся.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Ср Апр 15, 2015 17:37 Заголовок сообщения: |
|
|
А де находиться датчик колінвала
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
Добавлено: Ср Апр 15, 2015 18:47 Заголовок сообщения: |
|
|
victor_bp0509 писал(а): | А де находиться датчик колінвала | Біля (на) переднього шківа к-вала.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Сб Апр 18, 2015 17:07 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | victor_bp0509 писал(а): | А де находиться датчик колінвала | Біля (на) переднього шківа к-вала. |
Доброго дня! Завівся за допомогою підкачування грушою, товариш заводив а я підкачував одночасно, після того день поїздив, на ранок з пятого разу завелась, і після кожної зупинки, наново заводилась не як завжди, а сьогодні робила на холостих і заглохла, і все груша більше не допомагає. Підскажіть в чому причина. Я так розумію що насос нетримає, чи десь солярка по трубопроводу від фільтра до насоса не подається,
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
Добавлено: Вс Апр 19, 2015 09:33 Заголовок сообщения: |
|
|
victor_bp0509 писал(а): | шурік писал(а): | victor_bp0509 писал(а): | А де находиться датчик колінвала | Біля (на) переднього шківа к-вала. |
Доброго дня! Завівся за допомогою підкачування грушою, товариш заводив а я підкачував одночасно, після того день поїздив, на ранок з пятого разу завелась, і після кожної зупинки, наново заводилась не як завжди, а сьогодні робила на холостих і заглохла, і все груша більше не допомагає. Підскажіть в чому причина. Я так розумію що насос нетримає, чи десь солярка по трубопроводу від фільтра до насоса не подається, |
В л/с.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Yarilobogtk Amico
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.09.2015 Сообщения: 2 Откуда: Vinnitsa
|
Добавлено: Вт Сен 29, 2015 09:18 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго дня всім форумчанам!
Прошу допомоги. Нещодавно став власником Scudo(2009). Стикнувся з проблемою - не працює круїз. В товариша взяв китайську лексію (зразу попереджу) товариш купив її давно, але як корситуватися не знає. Встановив софт. Тест авта виявив три помилки які не видаляються: U0122 - звязок з компютером системи ESP. (кнопка відключення відсутня на панелі). P0495 - функція охолодження інтегрована в калькулятор.P0401 - помилка повітряного контура.
Все інше без помилок(начебто). Користувався діангностичною програмою DiagBox for Expert/Jumpy. До того подібними речами не займався.
1. Як їх вилікувати?
2. Де у Вінниці цеможна зробити?
3. Чи є в мене на борту ESP?
ДЯкую наперід усім небайдужим.
Описание: |
|
Размер: |
112.75 KB |
Просмотрено: |
326 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Вт Сен 29, 2015 12:50 Заголовок сообщения: |
|
|
P0401-ошибка появляется при заглушенном или заевшем клапане егр,или некорректно работающем расходомере воздуха.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
ruslankaramba Италолюбитель
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.03.2013 Сообщения: 85 Откуда: Украина
|
Добавлено: Ср Фев 01, 2017 01:07 Заголовок сообщения: про помилки, DIAGBOX,Lexia3 |
|
|
Всім привіт!
Захотілося собі круіз-контроль. Купив джойстик на алі. Встановив. Позичив в одного хорошого чоловіка з нашого форуму лексію. В гаражі маю старенький комп на віндовс ХП. Встановив diagbox. Активував спочатаку тільки круіз, бо думав що обмеження - limit не буде працювати, так пишуть на драйві і форумах. Прокатнувся - робить. Ура! Спробував активувати limit. Активувався. Прокатнувся - теж робить. Ура!!!!
Вирішив перевірити на помилки. Тут і понеслося....
Перевірка видала 6 різних помилок.
- з них А9В8 повтор 688 раз. Хотів її видалити в блоці BSL, але вона не видаляється. напевно точно є к\з. зняв лівий стоп. там буржуїн до того розєму сам камеру і парк-тронік чипляв може яка проводка перетерлася і коритить, починаю розбиратись. Може хто щось підкаже?
- інші 5 помилок чисто по блоку HDI:
Р1461 і Р2143 по ЄГР. він в мене літом накривався. я його заглушив і їздив біля 5тис. км. Потім замінив на резервний відремонтований і їзджу до сих пір.
помилки F522, P0341, U1213 разові і невідомо чому зявилися, авто працює без нарікань... тьфу тьфу тьфу.... Може хто має які думки чи поради на цю тему? Готовий слухати.
І саме головне питання - хотів ці разові помилки видалити. Почав з ЄГР але "нє тут то било". Зайшов в ремонт-HDI-очистка помилок. вибрав помилку нажав видалити і тут зявився надпис про "ячейку памяти сервисной станции" тіпа 19 ячєйок вже заповнено і видалення чергової помилки заповнить 20 ячєйку, а їх "ячєйок" всього 50 і коли вони заповняться то всі записи шо були раніше запамятати вже нізя буде але стерати помилки можна буде. Короче я не став поки що нічого видаляти.
Питання:
-на скільки критично якщо заповняться всі 50 ячєйок памяті?
-Чи можливо видалити помилки без заповнення памяті?
-Де можна подивитись записи чи помилки які вже раніше заповнили 19 ячєйок памяті?
|
106.63 KB |
272 раз(а) |
|
виделення помилки заповнює ячєйки памяті |
|
117.52 KB |
263 раз(а) |
|
|
141.66 KB |
292 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vladimir TV Италомафиози
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1071 Откуда: Украина
|
Добавлено: Чт Фев 02, 2017 16:40 Заголовок сообщения: |
|
|
У меня после заполнения 50-ти ячеек памяти - отказывается стирать ошибки. Но ЕЛМ-327 стирает без проблем.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
Добавлено: Чт Фев 02, 2017 16:50 Заголовок сообщения: Re: про помилки, DIAGBOX,Lexia3 |
|
|
ruslankaramba писал(а): | Всім привіт!
Захотілося собі круіз-контроль. Купив джойстик на алі. Встановив. Позичив в одного хорошого чоловіка з нашого форуму лексію. В гаражі маю старенький комп на віндовс ХП. Встановив diagbox. Активував спочатаку тільки круіз, бо думав що обмеження - limit не буде працювати, так пишуть на драйві і форумах. Прокатнувся - робить. Ура! Спробував активувати limit. Активувався. Прокатнувся - теж робить. Ура!!!!
Вирішив перевірити на помилки. Тут і понеслося....
Перевірка видала 6 різних помилок.
- з них А9В8 повтор 688 раз. Хотів її видалити в блоці BSL, але вона не видаляється. напевно точно є к\з. зняв лівий стоп. там буржуїн до того розєму сам камеру і парк-тронік чипляв може яка проводка перетерлася і коритить, починаю розбиратись. Може хто щось підкаже?
- інші 5 помилок чисто по блоку HDI:
Р1461 і Р2143 по ЄГР. він в мене літом накривався. я його заглушив і їздив біля 5тис. км. Потім замінив на резервний відремонтований і їзджу до сих пір.
помилки F522, P0341, U1213 разові і невідомо чому зявилися, авто працює без нарікань... тьфу тьфу тьфу.... Може хто має які думки чи поради на цю тему? Готовий слухати.
І саме головне питання - хотів ці разові помилки видалити. Почав з ЄГР але "нє тут то било". Зайшов в ремонт-HDI-очистка помилок. вибрав помилку нажав видалити і тут зявився надпис про "ячейку памяти сервисной станции" тіпа 19 ячєйок вже заповнено і видалення чергової помилки заповнить 20 ячєйку, а їх "ячєйок" всього 50 і коли вони заповняться то всі записи шо були раніше запамятати вже нізя буде але стерати помилки можна буде. Короче я не став поки що нічого видаляти.
Питання:
-на скільки критично якщо заповняться всі 50 ячєйок памяті?
-Чи можливо видалити помилки без заповнення памяті?
-Де можна подивитись записи чи помилки які вже раніше заповнили 19 ячєйок памяті? |
Помилка по проводці-то не кор.зам.,то те що втручались в проводку.В тебе це камера та паркт. Я в себе підключив був додаткові динаміки-після того появилась помилка по проводці радіо.Для спокою-постав на парктр. та камеру додатково запобіжники,якщо там нема.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
ANDRE_2 Италолюбитель
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.06.2008 Сообщения: 60 Откуда: КИЕВ
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
Добавлено: Вт Фев 07, 2017 11:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго.
Різниця мабуть тільки в ціні і є.Дивіться щоб мова була та яку розумієте,відгуки почитайте.А тоді вирішуйте яку та в кого купляти.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|