|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Denwer Италоманьячище
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.11.2010 Сообщения: 6196 Откуда: Киев
|
Добавлено: Чт Авг 25, 2016 16:18 Заголовок сообщения: |
|
|
1. Та ні, здається вони суцільні були. Блін! Тепер жалкую що не сфоткав (
2. Не пом`ятаю. Але повний аналог Добло, знайти їх без проблем.
3. Так, вони з двох частин і складаються, бо інакше їх на стаб ні як не вдягнеш. Взагалі конструкція кріплення переднього стабу тіт настільки проста та надійна, що навряд-чи там щось може стукати навіть коли гума потріскається чи задубіє. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17264 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Авг 25, 2016 17:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Так и должно быть, они разрезные и трогать их, если родные, не стоит. Если на Добле они работают, при той массе, то тут им служить и служить, как и остальным.
Был грех- тыщах на 50, как велела сервисная, поменял. На родные денег не хватило, взял на ИА аналог, тыщ через 20 вернул все взад. Сегодня менял тормозуху, попутно заглядывал во все дупки- все резинки спереди и сзади в хорошей форме. пробег- 161800.
Кстати- невзирая на фильтр на входе в расходном бачке ТЖ вытекала старая с таким мусором... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Любитель2 Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.11.2011 Сообщения: 152 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Авг 25, 2016 17:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Я згоден міняти оригінальні резинки хороші навіть при моїх 330 тис пробігу не варто.
Друзі хто таки міняв верхні резинки задніх амортизаторів чи амортизатори, там зверху може в принципі щось стукати? я так і не розумію що у мене заді підстукує? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Denwer Италоманьячище
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.11.2010 Сообщения: 6196 Откуда: Киев
|
Добавлено: Чт Авг 25, 2016 23:29 Заголовок сообщения: |
|
|
Любитель2 писал(а): | Я згоден міняти оригінальні резинки хороші навіть при моїх 330 тис пробігу не варто.
Друзі хто таки міняв верхні резинки задніх амортизаторів чи амортизатори, там зверху може в принципі щось стукати? я так і не розумію що у мене заді підстукує? |
Задні аморти я міняв (ну а хто ж ще ). Замінили при мені за 20 хвилин, під закриття СТО. Не пам`ятаю що там за гумки, але нічого як не стукало, так і не стукає. Доречі аморти брав дешеві поляцкі, "Магнум". Дуже м`які, але працюють, і досі нижні гумки живі. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Любитель2 Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.11.2011 Сообщения: 152 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Сен 14, 2016 11:24 Заголовок сообщения: |
|
|
Замінив я усі сайленблоки на 333000 пробігу
Що хочу сказати:
- задні (втулки задньої балки) можна було не рухати вони були практично цілі (їх заміна це ад, ледве їх туди втиснули, зняти балку не дали троси ручного тормозу, мудохався майстер 5 годин.
- передні особливо праві були вже геть потріскані, міняти було варто.
Після заміни машина стала (зрозуміло) впевненіше триматися дороги, стала зібраною, трішки жорсткішою (приємна жорсткість) ну і тихішою на бруківці.
Амортизатори задні і всі ці бублики кріплення у мене виявились робочі.
Коротше, можна було замінити лише сайленти передніх ричагів і все!
Ця містика яка дрибіжить заді голосно, дуже рідко, лише на великій бруківці, лише коли попадає в резонанс - для мене залишилась загадкою (може стало трішке рідше у звязку з тим, що машина не так входить в резонанс як на старих втулках).
Я почав навіть думати що це може корпус бензонасосу в баку при дуже сильному трясінні входити в резонанс і на длі секунди відриватися від дна баку. Все решта я перевірив. Розумію що абсурдно але - реально. Що скажете? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vlad Италомафиози
Возраст: 59 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.01.2006 Сообщения: 659 Откуда: Kiev
|
Добавлено: Чт Сен 29, 2016 10:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Лівому сайлентблоку прийшов кінець. Задня балка стоїть з перекосом.
Якого виробника (бажано код) ставив і в скільки це вилилось? Яка ціна у Львові за заміну? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17264 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Сен 29, 2016 12:10 Заголовок сообщения: |
|
|
Даже не представляю, что надо делать, чтоб он сдох, какие тяжести таскать. Вы точно увидели, что проушина на балке под с/б сместилась вверх? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vlad Италомафиози
Возраст: 59 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.01.2006 Сообщения: 659 Откуда: Kiev
|
Добавлено: Чт Сен 29, 2016 12:20 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич
Вы явно преувеличиваете живучесть сиеновской подвески. Пробег 245 тыс. Перебрал уже всю переднюю, включая стойки. Пришла пора задней. Невооруженным глазом заметна разница в зазоре м/у колесом и передней частью крыла в р-не порога слева и справа + плачевное состояние левого с/блока. Кстати, замерьте на своей, хотя-бы двумя пальцами. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Сен 29, 2016 13:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Я нисколько не преувеличиваю, но обычно быстрее страдает правая сторона. Просто интересно, потому и спросил, без подвохов. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vlad Италомафиози
|
Добавлено: Чт Сен 29, 2016 13:07 Заголовок сообщения: |
|
|
У меня все наоборот. Сначала все слева, и шаровая, и наконечник и ШРУС, всякие пыльники, вот и до задка добрался. Может я не по той стороне езжу... |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Сен 29, 2016 15:45 Заголовок сообщения: |
|
|
Видать, часто левые рейсы бывали, вот оно и вылезло... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Сен 30, 2016 13:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Походил, пальцами прикинул- ровно все. Сдается мне, если бы там действительно так было раздолбано, что аж глазом заметно, тарабанить должно и не слабо. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vlad Италомафиози
|
Добавлено: Пт Сен 30, 2016 13:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Представьте себе - не тарабанит. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vlad Италомафиози
|
Добавлено: Ср Окт 19, 2016 08:19 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну шо?..... Автор темы не обявился, или это военная тайна? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Ср Окт 19, 2016 08:46 Заголовок сообщения: |
|
|
1- передумал
2- руки не дошли
3- пиффо и деффки помешали
4- оказался целый... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|