Недавно придбав Peugeot EXPERT 2003 р.в.
В ньому є лише штатний центральний замок. Я хочу встановити на нього сигналізацію сам, бо на попередній машині мені прийшлося після установщика ще раз все по новому встановлювати.
Хочу все це діло підключити до так званого блоку комфорту (відсутні кінцевики але світло в салоні загоряється, і під час відкриття з пульта також загоряється світло)
Цікавить схема підключення а також які кінцевики можна використати на бокові та задні двері
Можливо це обговорювалося на даному форумі але я не знайшов
Прохання на форум http://peugeot-club.in.ua/forum не посилати
Знайшов на просторах нету щось таке
[img]http://peugeot-citroen.net/resources/image/2217[/img]
В форді було попроще
керувалося + по двох проводах
Підскажіть де найти блок управління цинтральним замком а то перебирати всю проводку так не хочеться
Можливо хтось має схему підключення блоку ЦЗ бо в схемах які висвітлені на даному форумі не знайшов про ЦЗ нічого
Тримай, може допоможе
6250 : привод блокировки задней левой двери
6255 : привод блокировки задней правой двери
6258 : привод блокировки задней правой створчатой двери
6415 : наружное зеркало со стороны пассажира (зеркало с электроприводом / зеркало с электроподогревом)
6207 : группа замочных механизмов со стороны пассажира
6415 : наружное зеркало со стороны пассажира (зеркало с электроприводом / зеркало с электроподогревом)
8630 : консоль системы защиты
6202 : группа замочных механизмов со стороны водителя
6410 : наружное зеркало со стороны водителя (зеркало с электроприводом / зеркало с электроподогревом)
CPC0 : группа контакт левой сдвижной двери
CPC1 : группа контакт правой сдвижной двери
6250 : привод блокировки задней левой двери
6255 : привод блокировки задней правой двери
6258 : привод блокировки задней правой створчатой двери
8630 : консоль системы защиты
6202 : группа замочных механизмов со стороны водителя
6410 : наружное зеркало со стороны водителя (зеркало с электроприводом / зеркало с электроподогревом)
CPC0 : группа контакт левой сдвижной двери
CPC1 : группа контакт правой сдвижной двери
якраз друга схема те що потрібно
Дякую за допомогу
dfx,мне хватило провода 18(8630) Его пришлось разрезать и подключить к нормально замкнутым контактам отпирающего реле, а нормально разомкнутые контакты запирающего реле подключены один на массу 13(8630), а второй на 18(8630) после разрыва провода.
Напевно щось таке
але я вже зробив по 1 варіанту
ще такі питання:
1. як розмістити кінцевики на боковій і задніх дверях
2. де саме краще встановити плафон підсвітки багажника (задні сідушки закривають світло від плафону, врізаного в стелю)
3. де саме краще встановити сирену під капотом, а то не можу їй найти місце
Підкажіть де в такому ключі знаходиться транспондер (чіп імобілайзера)
Треба додивлятись сайт повністю http://chipkey.com.ua/product-1200-34-34.html
І тут немає чіпа - тільки місце під нього біля основи леза - знімається кришечка. Крім того можна переставити само лезо - воно зафіксоване двома штифтами. В "рідному ключі" чіп залитий пластмасою і його не виколупаєш.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме