|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
санич Италофан
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.01.2012 Сообщения: 142 Откуда: київська обл.
Авто: Опель кадет 1.6D ,був, FIAT SCUDO 1.9D простий як двері
|
Добавлено: Пн Янв 09, 2012 23:59 Заголовок сообщения: Хтось робив капремонт двигуна D9B ?????? |
|
|
У багатйох однакові симптони поганої роботи двагуна.
І мийже усі кивають на компресію.
А хтось, робив капіталку двигуна. І в скільки це вийшло.
Точили ,чи замінювали гільзи?? |
|
Вернуться к началу |
|
|
шумахер Италофан
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.05.2011 Сообщения: 360 Откуда: кривой рог
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 00:34 Заголовок сообщения: |
|
|
Я делал. Перескочил ремень грм и побило клапана, поршень, шатун и т.д., вобщем капиталка, + замена распылителей форсунок. Обошлось около 1000 американских денег, Двигатель гильзовали. Но снимал двигатель с машины и ставил я сам. Получился практически новый мотор |
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 00:56 Заголовок сообщения: Re: Хтось робив капремонт двигуна D9B ?????? |
|
|
санич писал(а): | У багатйох однакові симптони поганої роботи двагуна.
І мийже усі кивають на компресію.
А хтось, робив капіталку двигуна. І в скільки це вийшло.
Точили ,чи замінювали гільзи?? | \
Забуть про "точили" якщо робити капіталку то тільки гільзувати. В знакомого після проточки циліндрів двигун виходив 20000 тисяч і знову "вмер". |
|
Вернуться к началу |
|
|
санич Италофан
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.01.2012 Сообщения: 142 Откуда: київська обл.
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 20:05 Заголовок сообщения: |
|
|
скільки коштують гільзи з поршнями на D9B?
Якщо знаєте де купить. буду вдячний.
Бо в неті така муть, по їхнім каталогам. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 20:59 Заголовок сообщения: |
|
|
З дуру можна і ...уй зламати, а після гільзування всеодно проточують і хонінгують. У мене після капіталки в т.ч. проточки вже 190 тисяча!!! і все добре. Мотористи бувають з двома нормальними руками, або з двома лівими. |
|
Вернуться к началу |
|
|
санич Италофан
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 22:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Чи було так у когось, щоб при низкій компресії не брало зовсім масло. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 22:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Причина низької компресії, не завжди означає знос поршневої, причина може бути і в головці. Нормальний моторист знає як знайти причину низької компресії.
Не довіряйте свої чада криворуким! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Полтавчанин Италофан
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.12.2011 Сообщения: 341 Откуда: Полтава
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 23:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Компресия,это основной критерий оценки состояния цпг.но каку может делать и голова.Еще при определенных режимах работы дизеля(оч.долгоХХ)сильно перегревается первое компресионное кольцо-ПЛОХО,что ведет ко всяким гемороям.В то время как маслосьемные работают хорошо и двиг.масло не берет .В любом случае-вскрытие.Удачи.Завод дает допуск на ремонт,значит точите смело .А то, не дай Бог,доверить гильзовать блок леворуким дядечкам- . _________________ Самая лучшая машина,это новая машина! |
|
Вернуться к началу |
|
|
шумахер Италофан
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.05.2011 Сообщения: 360 Откуда: кривой рог
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 23:08 Заголовок сообщения: |
|
|
[quote="Сергій"] після гільзування всеодно проточують і хонінгують. Ну это само собой разумеется.
Гильзы взяты с газ 51, они длинные. И вообще гильзы с этой машины используются при ремонте многих иномарочных двигателей. Цену точно не помню, но что то около 100 грн. за одну гильзу. Иногда используют гильзы с ВАЗ 2109. Точно может сказать только сам мастер после соответствующих замеров. Гильзовал я потому что мне озвучили одинаковую цену что расточки, что гильзовки. Покупал один поршень с шатуном б/у (так как мой пробило, а шатун повело), и + новые кольца "стандарт" фирма "гётц". Цены не помню. Если бы просто расточили то пришлось бы покупать все четыре новые поршня и это был бы уже второй ремонт, а так и дешевле и "новый двигатель" |
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Янв 10, 2012 23:33 Заголовок сообщения: |
|
|
санич писал(а): | скільки коштують гільзи з поршнями на D9B?
Якщо знаєте де купить. буду вдячний.
Бо в неті така муть, по їхнім каталогам. |
Не знаю скільки на твій двигун коштуюють поршня, на мій 2.0JTD німецькі в повній комплектації ( кольца, палець) - 925 грн. штука , а турецькі - 800 грн. шт. На рахунок гільз не взнавав. В мене з проточкою не вийшло - при проточці була пробита стінка циліндра ( резюме майстра - перегрітий блок), вирішив гільзувати також, але порахувавши всі ( + та - ) сьогоднішніх запчастин, вирішив і купив б/у блок в ідеальному стані за 500 американських рублів. На рахунок де купити??? - ну не знаю, в кожному місті - селищі є "свої " знані і провірені майстрами магазини, там можна купити все. В моєму місті також є такі магазини там і взнавав ціни.
І ще один нюанс. Як виявилось для ремонту є тільки один ремонтний розмір поршнів це (+60 ) майстри знають що це означає, під цей розмір треба і розточку робити. А якщо немає куда вже точити - то тільки гільзування. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|