Я мав на увазі трубу, яка йде в будинок- деколи можна правдами-неправдами врізатись в неї і подати на генератор. Але далеко не завжди. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вибачаюсь а шо газові прилади підключені та опломбовані? _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Газогони зробили просто- труби введені через стіну до плити і котла так, що врізатись без геморою неможливо або дуже складно. На вулиці все на виду і пояснити врізку не вийде ніяк, вони зараз як скажені, перевіряють деколи. Крім того, щоб сховати апендикс від дому до гаража, де стоїть БГ- бити дірку в стіні, опускати трубу по штробі в землю, далі треба рити траншею... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
А простіше кисневий шланг тоненький на 8мм. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Яка різниця, врізатись десь треба. У знайомого до дому труба йде в землі, акуратно розрив, врізався, закопав. Але там все з низьким тиском. У нас- до РТ середній- 3 атм, після- низький, але все відкрите. Коротше, геморой може переважити вигоду, бо карб таки не по 500 грн/шт, правда? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Не не 500 (15.51 $ курс 37.5) три тижні і поклали в почтамат НП під боком.Доставка безкоштовна. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Яка різниця, врізатись десь треба. У знайомого до дому труба йде в землі, акуратно розрив, врізався, закопав. Але там все з низьким тиском. У нас- до РТ середній- 3 атм, після- низький, але все відкрите. Коротше, геморой може переважити вигоду, бо карб таки не по 500 грн/шт, правда?
При вартості того газу навіть при карбі за 2200 грн (як у мене), це в рази вигідніше, ніж ганяти бензин.
У піки відключень я за місяць палив десь 350-500л пропану в місяць, що в грошах сміливо дає вигоду майже в 2 рази, а також знижує геморой при дозаправці (коли гену постійно обливаєш) + масло можна не так часто міняти. Так що реально тєма.
І да, цей аліекспресовий - 1 в 1 як мій)) Просто у мене коробка "брендова" і інструкція є, а ще був манагер-продажник, який допоміг його завести на бензині. Треба було поміняти жиклер і магнітну голку на стару.
15.51USD Універмаг aliexpress, Luxembourg
Курс 37.4531 UAH/USD
Ну ось і рахуйте сікоко накручують.
Доставка безкоштовна з Китаю.Нова Пошта. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Перше- в БГ таки пропан чи метан?
Добре, таки газ пропан дешевший, номінально, а на скільки реально літрів в годину чи на кВт*год згорає в БГ? В авто, де двигун трохи таки крутіший, на скільки росте витрата літрів газу на сотню проти бензину?
Отой карб на який газ зроблено? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме