Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.12.2013 Сообщения: 745 Откуда: Україна
Добавлено: Вс Июн 14, 2015 17:31 Заголовок сообщения: Висота проставок?
вітання форумчанам! наперед попрошу не писати поміняти машину - маємо ТЕ, що маємо.
Хочу ліфтанути передок свого дублона, а то защитою шурувати при поїздках на рибалку негоже. Читав на форумі, що відстань від арки до центру колеса на нових пружинах 41см, у мене зліва - 40см, зправа - 39см, пружини міняти ще не збираюсь. Резина 185\70\14. Бачив у неті продають поліуретанові, алюмінієві та дуральалюмінієві проставки які довіри не внушають. Трюк з підвареною стойкою та міжвитковою проставкою стрьомнувато. Хочу собі заказати на заводі металеві з пластин-шайб під чашку. З цільного листа заламали ціну, як за золоту.
Яку максимальну висоту проставок Ви ставили на Doblo? І чи правильно буде зробити проставку на просівшу сторону до 1см вищу, щоб виставити "0" по висоті?
я себе вырезал собственно ручно из транспортировочной ленты, такая плотная резина с армированием ( нашел на кирпичном заводе). она сантима полтора получилась. доблик весело приподнялся. но добавилась валкость на трассе при поворотах. а на задние листы поставил еще по рессоре от волги - так высоко стало и поболе грузить можно...
Больше 2 см добавлять не стоит,хотя можно и больше.Ставить надо одинаковые по размеру,а перекос убирать заменой пружин.Себе ставил Москвича 2140 проставки,алюминиевые (может дюралевые? х.з) - по стоимости были 10 $ c болтами в комплекте.Поищи поиском по форуму и не плоди обсосанные уже темы.А ещё люди даже фанерные ставят,из бакелитовой фанеры и ездят без проблем.Железную(стальную туда ставить не обязательно.Там нагрузки сильной нет,просто увеличивается расстояние между кузовом и стойкой. _________________ Галантерея,ремни,кошельки,сумки из кожи ручной работы.Любой "каприз из кожи"под заказ.
https://www.facebook.com/pg/StetsLeatherCraft/photos/?ref=page_internal
забрав свої проставки 25 і 15мм, метал шайби 4,5мм. Якби нагрузки не було, то не тріпало поліуретанові, з фанери жестяк. На москвич вже третій рік не роблять. Нащо алюміній як можна сталь поставити. На цьому сайті теми не знайшов, а інші сайти глухі. Про виставлення рівня ніде нема почитати
Последний раз редактировалось: CarElf (Вс Мар 20, 2016 21:03), всего редактировалось 2 раз(а)
Є,є тема на нашому форумі-просто багато форумчан повторяють багатократно ті самі теми,ото ж і зафлудили -дідька лисого знайдеш...моя думка,може і помилкова-але тиск міряють в КГ/СМ.кв. Шайби окремі-менша площа контакту стійки з посадочним місцем. Тому переробка з москалика або навіть хванерка-прєдпачтітєльнее І ще 2. Обговорювали різницю в висоті- у багатьох ЖТД похилого віку такий самий феномен є. І в моєїмашини було-я просто поміняв пружини місцями-півроку як розміри однакові.Але думаю-з часом просяде правий бік-така компоновка мотора нашого,певно... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Є,є тема на нашому форумі-просто багато форумчан повторяють багатократно ті самі теми,ото ж і зафлудили -дідька лисого знайдеш...моя думка,може і помилкова-але тиск міряють в КГ/СМ.кв. Шайби окремі-менша площа контакту стійки з посадочним місцем. Тому переробка з москалика або навіть хванерка-прєдпачтітєльнее І ще 2. Обговорювали різницю в висоті- у багатьох ЖТД похилого віку такий самий феномен є. І в моєїмашини було-я просто поміняв пружини місцями-півроку як розміри однакові.Але думаю-з часом просяде правий бік-така компоновка мотора нашого,певно...
шайби не під болти з d=4см (влазить), а цільна 14*15,5, як верхня накладка на опору. Блін, мені вже їх поставили, фото виробу не можу надати, але є з десяток заготовок. Зато машина стоїть рівно
Есть сайт проставка.ком или что то тому подобное,не помню.Там всё есть.
дак.. а ценнік в 440грн за 20мм з поліуретана жирнувато як на мене. І проблему з просівшою стороною не рішає. а регульнути праву бочину ще й з підресорним листом ззаді, як дехто ставить - фіг виставиш, факт.
вітання форумчанам! наперед попрошу не писати поміняти машину - маємо ТЕ, що маємо.
Хочу ліфтанути передок свого дублона, а то защитою шурувати при поїздках на рибалку негоже. Читав на форумі, що відстань від арки до центру колеса на нових пружинах 41см, у мене зліва - 40см, зправа - 39см, пружини міняти ще не збираюсь. Резина 185\70\14. Бачив у неті продають поліуретанові, алюмінієві та дуральалюмінієві проставки які довіри не внушають. Трюк з підвареною стойкою та міжвитковою проставкою стрьомнувато. Хочу собі заказати на заводі металеві з пластин-шайб під чашку. З цільного листа заламали ціну, як за золоту.
Яку максимальну висоту проставок Ви ставили на Doblo? І чи правильно буде зробити проставку на просівшу сторону до 1см вищу, щоб виставити "0" по висоті?
Та не спеши Ты тратиь деньги , у меня 39-40 когда как станет в гараже. Добей до 37-38 потом будешь думать.Новая в салоне , дай примеряю- 41.Побегает, присядет ,и будет как у тебя.Вы с этими проставками прямо с ума сошли , Ты думаешь что Доблик подымится как джип , нет просто угробишь свои пружины , добей их потом проставляй.
Та не спеши Ты тратиь деньги , у меня 39-40 когда как станет в гараже. Добей до 37-38 потом будешь думать.Новая в салоне , дай примеряю- 41.Побегает, присядет ,и будет как у тебя.Вы с этими проставками прямо с ума сошли , Ты думаешь что Доблик подымится как джип , нет просто угробишь свои пружины , добей их потом проставляй.
з чим може бути лажа так це з пильниками, але добло не мерседес віто передньопривідний, де з завода криво спроектовано кут нахилу коробка\ступіца. проблеми загнати 25мм в моєму випадку не бачу! не джип, а кросовер
Новый Добло,длинная база.Ни где не проедеш,к бардюру не подъедеш,поставил проставки под опорный подшипник 30 мм.Теперь не хуже джипа,речка ,лес рвы ,переезжаю с удовольствием.Девчёнка не знакомая на мобильник снимала как я из рва рылазил.Так что решать вам.Я три года тому назад выбор сделал и не жалею,бездорожье,трасса 150,ни каких проблем,ну а цена это наживное.И ставить рекомендую только одинаковые,разные под просадку пружин это мне кажется бред.
з добло III ще не було скарг на косяк конструкторів з просівшою стороною, хоча поживем побачим з роками. А добло I, II - результат на лице. 2тис за місяць позитивні враження, піднявся, виставив уровень передніх коліс, заспокоїв апетит, око не мусолить. Конструкція та ухил дороги робить свою справу.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме