|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Пн Июн 08, 2015 18:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Нет,так не должно быть.При чистых фильтрах салона и работающем вентиляторе печки отключаться не должен.Либо мало заправили(тогда покрывается ледом испаритель и датчик отключает компрессор),либо перезаправили и датчик давления(на фильтре осушителе) отключает компрессор по превышению давления.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vasily4 Италолюбитель
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.05.2014 Сообщения: 50 Откуда: Львов
|
Добавлено: Пн Июн 08, 2015 23:03 Заголовок сообщения: |
|
|
bogdan68 писал(а): | Нет,так не должно быть.При чистых фильтрах салона и работающем вентиляторе печки отключаться не должен.Либо мало заправили(тогда покрывается ледом испаритель и датчик отключает компрессор),либо перезаправили и датчик давления(на фильтре осушителе) отключает компрессор по превышению давления. |
так має бути не один вже казав мене це
|
|
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Вт Июн 09, 2015 07:55 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну и через сколько муфта в компрессоре сгорит при режиме 5-10сек работа,5 сек стоит.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vasily4 Италолюбитель
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.05.2014 Сообщения: 50 Откуда: Львов
|
Добавлено: Вт Июн 09, 2015 12:58 Заголовок сообщения: |
|
|
bogdan68 писал(а): | Ну и через сколько муфта в компрессоре сгорит при режиме 5-10сек работа,5 сек стоит. |
запревлений добре,що ще може бути?в друге те саме ?
|
|
Vladimir TV Италомафиози
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1071 Откуда: Украина
|
Добавлено: Вт Июн 09, 2015 14:07 Заголовок сообщения: |
|
|
Для информации:
Описание: |
|
Размер: |
320.16 KB |
Просмотрено: |
376 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
Авто: Був Експерт 2011р.2.0 Зараз С4 гранд пікасо 1.6 2014р
|
Добавлено: Ср Июн 10, 2015 16:51 Заголовок сообщения: |
|
|
Vasily4 писал(а): | bogdan68 писал(а): | Нет,так не должно быть.При чистых фильтрах салона и работающем вентиляторе печки отключаться не должен.Либо мало заправили(тогда покрывается ледом испаритель и датчик отключает компрессор),либо перезаправили и датчик давления(на фильтре осушителе) отключает компрессор по превышению давления. |
так має бути не один вже казав мене це |
Так не має бути! Скільки було машин-включив-працює.Поки не виключиш-він не виключається.То є з чимось проблема!Потрібно до майстрів.В мене похоже було,виключався сам,коли не працював вентилятор на радіаторі.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
|
Добавлено: Ср Июн 10, 2015 16:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Snayps писал(а): | заїхав сьогодні на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах
-висновок нічого страшного буде тепліше виключатися не буде, ніяких помилок ,чи не справностей комп не показав! так шо не знаю буду їздити так як є ,тим більше коли в дорозі то все працює нормально! |
Перевір чи працює вентилятор,коли включається кондиц.,вентилятор радіатора повинен працювати.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vasily4 Италолюбитель
|
Добавлено: Ср Июн 10, 2015 23:06 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | Snayps писал(а): | заїхав сьогодні на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах
-висновок нічого страшного буде тепліше виключатися не буде, ніяких помилок ,чи не справностей комп не показав! так шо не знаю буду їздити так як є ,тим більше коли в дорозі то все працює нормально! |
Перевір чи працює вентилятор,коли включається кондиц.,вентилятор радіатора повинен працювати. |
винтелятор працює,постараюсь зняти на відео як він працює
|
|
ch160 Amico
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2013 Сообщения: 13 Откуда: Хмельницкий
|
Добавлено: Чт Июн 11, 2015 23:38 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | Snayps писал(а): | заїхав сьогодні на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах
Перевір чи працює вентилятор,коли включається кондиц.,вентилятор радіатора повинен працювати. |
частота вкл , викл компресора кондиціонера залежить від швидкості вентилятора пічки чим більші оберти тим рідше виключается компресор. Зараз постійно вкл кондиціонер. Перепад температури не повинен перевищувати 10градусів інакше швидко опинися на лікарняному
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Vasily4 Италолюбитель
|
Добавлено: Сб Июн 13, 2015 11:06 Заголовок сообщения: |
|
|
ch160 писал(а): | шурік писал(а): | Snayps писал(а): | заїхав сьогодні на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах
частота вкл , викл компресора кондиціонера залежить від швидкості вентилятора пічки чим більші оберти тим рідше виключается компресор. Зараз постійно вкл кондиціонер. Перепад температури не повинен перевищувати 10градусів інакше швидко опинися на лікарняному |
в мене так і працює,температура +8
|
|
compra Amico
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.10.2012 Сообщения: 36 Откуда: Шепетівка
|
Добавлено: Сб Июл 04, 2015 17:41 Заголовок сообщения: |
|
|
У мене теж проблема з кондиціонером. Почалося все з того, що навесні я зрозумів що його треба дозаправити. Ледь холодне повітря. Нещодавно благовірна ввімкнула його і здох запобіжник 10А той що й на вентилятор. Схоже реле на кондей на ньому ж. Методом "тика" вичислив реле на кондей, витягнув, розібрав, перечистив контакти всередині у обох. Там дві однакові(фіолетові під капотом),поміняв місцями - запобіжник не перегорає. Вже є прогрес. Але кондей коли включаю, таке враження що він включається і одразу (через декілька секунд) відрубається. І напруга у бортовій мережі падає до 13.8 В и мерехтять фари, навіть лампочка індикації кондея мерехтить. От зараз і думаю - чи його просто заправити, чи спочатку поїхати до електриків і перевірити муфту ?
Буду вдячний за пораду.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
Добавлено: Вс Июл 05, 2015 16:05 Заголовок сообщения: |
|
|
compra писал(а): | У мене теж проблема з кондиціонером. Почалося все з того, що навесні я зрозумів що його треба дозаправити. Ледь холодне повітря. Нещодавно благовірна ввімкнула його і здох запобіжник 10А той що й на вентилятор. Схоже реле на кондей на ньому ж. Методом "тика" вичислив реле на кондей, витягнув, розібрав, перечистив контакти всередині у обох. Там дві однакові(фіолетові під капотом),поміняв місцями - запобіжник не перегорає. Вже є прогрес. Але кондей коли включаю, таке враження що він включається і одразу (через декілька секунд) відрубається. І напруга у бортовій мережі падає до 13.8 В и мерехтять фари, навіть лампочка індикації кондея мерехтить. От зараз і думаю - чи його просто заправити, чи спочатку поїхати до електриків і перевірити муфту ?
Буду вдячний за пораду. |
Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
compra Amico
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.10.2012 Сообщения: 36 Откуда: Шепетівка
|
Добавлено: Пн Июл 06, 2015 10:47 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад. |
Дякую, перевірю. А в Нетішині кондиціонери хтось заправляє ?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
Добавлено: Пн Июл 06, 2015 13:34 Заголовок сообщения: |
|
|
compra писал(а): | шурік писал(а): | Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад. |
Дякую, перевірю. А в Нетішині кондиціонери хтось заправляє ? |
В Шепетівці заправляли конд. навіть в мене десь тел.був.В Нетішині заправляють,400грн.Мужик займається холодильниками і заправляє в авто.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
compra Amico
|
Добавлено: Пн Июл 06, 2015 13:43 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | compra писал(а): | шурік писал(а): | Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад. |
Дякую, перевірю. А в Нетішині кондиціонери хтось заправляє ? |
В Шепетівці заправляли конд. навіть в мене десь тел.був.В Нетішині заправляють,400грн.Мужик займається холодильниками і заправляє в авто. |
Місяць тому два кума у нас, в Шепетівці, заправляли ТРИ машини. Ціна - 600 грн за кожну. Вмовили на 450. Так що 400 - це блатна ціна !
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|