VIZOVIK
На 1-4 передачі газуєш більше 3 тис?
Напевно, що ні. Так що бери й проходься по всіх вакуумних шлангах, що йдуть до турбіни. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
ставиш на штопори колін вал,тнвд ,і розп.вал,все має зійтися ,потім відпускаєш 3 болти шківа тнвд ,виймаєш штопор і за год стрілкою -раніший проти-пізніший вприск ,рухати по 1 мм і не шків тнвд а ступицю з трьома болтами.якщо на холодну троїть треба раніший але не дуже бо буде калатати.
Питання до знатоків
спочатку підтікало масло (я так думав) на трійнику впускного колектору, що зєднується з трубкою від EGR. Заглушив EGR і поміняв прокладку
Але як виявилося, підтікає масло з впускного колектора(напевно турбіна кидає) і тече вниз по блокові і на турбіну
Ніби не багато, але 300-500 грам за 10 000 пропадає
як можна поміняти прокладку на впускному колекторі з малою кровю
Зрозумів що потрібно знімати вихлопну аж до турбіни
Чи можна таке зробити не знімаючи випускного колектора з турбіною???
P.S.Пишу ще раз тому, що не отримав відповіді _________________
Мужики вам некуда всунуть деньги??? У меня эта хрень в гараже валяеться, себе поставил волговский, а эту квакалку хотел выбросить, а сейчас увидив цену могу продать пишите, договоримся _________________
Здравствуйте!Слетел(а) тросик(тяга) с замка открывания дверей.Увидеть-невозможно,на ощупь-затруднительно.Если возможно-фото замка с обозначением привода(тросика)открывания.
Спасибо! _________________ Citroen-не Fiat!Но от сумы и от тюрьмы...
Vladimir TV
Спасибо большое.Я понимаю так,что принцип(схема)одинакова для всех дверей?У меня на машине слетел тросик с задней двери(распашонки). _________________ Citroen-не Fiat!Но от сумы и от тюрьмы...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме