Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.10.2014 Сообщения: 1 Откуда: Украина
Добавлено: Ср Окт 01, 2014 21:43 Заголовок сообщения: Рекомендую перевірити усім або історія пробитого радіатора
На днях зіткнувся з досить серйозною проблемою на Fiat Doblo Nuovo 1,3 дизель 2010 р. Після чергової поїздки по нашим чудовим дорогам (за Ходорів) виявив витік тосолу з-під радіатора. Вирішив знімати радіатор своїми силами. Після зняття вентилятора побачив причину пробитого радіатора: в дифузорі вентилятора знаходиться резистор опору (у правому верхньому куті), який, очевидно, після чергового потрапляння у ямку, відлетів (судячи по всьму припаяний він був не дуже добре) і, потрапивши під гвинти вентилятора, пробив радіатор. Після консультації з фахівцями і друзями радіатор вирішив не паяти, так як гарантії що це допоже ніхто не дає( радіатор алюмінієвий). Ціна нового аналога приблизно 1300-1700 грн. І, доречі, я був у шоці коли почув ціну на цей самий резистор опору. Так як аналогів йому немає, то за оригінал запросили 700 грн!!!. Я ввічливо відмовив і завтра буду чаклувати разом з електриком над старим. Рекомендую перевірити і додатково закріпити свій резистор( роботи на 15 хв.) На малюнку він під номером 2. В пятницю приїде новий радіатор, відпишусь після постановки. Дякую!
толково, спасибо.
перенёс в соответствующую ветку _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
хм. похожая приблуда стоит и на униках полторашках и турбиках, но там она крепится на рефлектор со стороны мотора. крепится надежно и ее фиг вырвеш, авот ножки клем у нее отламываются на ура. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
А че он делает? "Резистор" этот...фотку можно?
Нет, я конечно за ор запчасти, но за 700 гривен можно сложить микропроцессорную систему управления вентилятором с 2 датчиками, и тиристорным управлением , с плавными пусками и тд...
И да, дебют хорош у афтара, не как доблисты обычно - "а скыко масло в коробку...ыыы"
А че он делает? "Резистор" этот...фотку можно?
Нет, я конечно за ор запчасти, но за 700 гривен можно сложить микропроцессорную систему управления вентилятором с 2 датчиками, и тиристорным управлением , с плавными пусками и тд...
И да, дебют хорош у афтара, не как доблисты обычно - "а скыко масло в коробку...ыыы"
резистор включает 1 скорость вентилятора, если он не исправен то работает сразу вторая скорость
а я би советовал зделать регулировку скорости шимом и полевиком мощним, резистор ето жесть в 21 то веке (((( _________________ ฿:1C6gircuFWS6oE6ivUiHrxvafbjJQ3MbS5
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР!
Yootube https://goo.gl/TcJrkr
Продам https://goo.gl/vxIwZB
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме