Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

кондиционер
На страницу Пред.  1, 2

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Fiorino, FIAT QUBO
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
baxxter
Италоманьяк

Италоманьяк

Знак зодиака: Дева

СообщениеДобавлено: Пн Май 19, 2014 10:36    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Спсибо за совет Shadons!!! Как я понял нужно снять фильтр салона забрызгать и пускай 20 мин маслает кондер. У меня с прошлой машины осталась промывка ликвимолевская ,вот ей и забрызгаю.

Последний раз редактировалось: baxxter (Пн Май 19, 2014 22:09), всего редактировалось 2 раз(а)
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Shadons
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Телец

СообщениеДобавлено: Пн Май 19, 2014 13:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

baxxter
я робив без увімкнення кондиціонера хоча як правильно повинно бути не зовсім памятаю - колись вичитав на іншому форумі. Хлоргекисідін звичайний антисептік який повинен знищити самі ті бактерії які воняють. В принципі, всі ці модні фішки для ощищення кондиціонера зроблені на основі антисептиків ток коштують в рази дорожче. Звісно, після обробки треба гарно провітрити авто, бризкати без фанатизму щоб не позаливало чого і так далі. Ну і саме головне завжди вимикати кондиціонер мінімум за 3 хвилини до вимкнення самого вентилятору, для вирівнювання температур і щоб не було "грунту" для розмноження бактерій які не зовсім гарно пахнуть...
... Ну і якщо курити в авто при увімкненому кондиціонері то теж буде запашок не ахті)...
У мене питання - у всіх так чи тільки в мене лобове трохи "інієм" покривається якщо довго конд. робить в положенні на "лобове" навіть в половину обдувуQuestion
http://images.bcm.net.ua/images/73854664059714510107.jpg
baxxter
Италоманьяк

Италоманьяк

Знак зодиака: Дева

СообщениеДобавлено: Пн Май 19, 2014 17:46    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

У меня всё нормально ,не покрывается ничем ))
Rubius
Amico

Amico

Знак зодиака: Близнецы

СообщениеДобавлено: Ср Май 21, 2014 17:31    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Всем привет !
иней т.е конденсат может появиться при включенном кондере и холодной погоде. Если теплая солнечная погода, то вряд ли . Я вчера при включенном кондере попал под неожиданный град, так стекло мигом запотело.

S_V_V
Amico

Amico

Знак зодиака: Козерог

СообщениеДобавлено: Чт Май 29, 2014 22:50    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Доброго дня!
Зіштовхнувся з такою проблемою, не працював перемикач холодне-гаряче повітря, дуло тільки гарячим. Зимою це не проблемно, але літом)) Думав якщо ввімкну кондиціонер, то буде тільки холодне, але цього не сталось(( Розібравши пів машини побачив що тросік розірваний і от така біда...
Що там замість шурупа має бути і як його туди приліпити???
Можливо хтось підкаже, буду дуже вдячний!

Последний раз редактировалось: S_V_V (Ср Мар 28, 2018 07:53), всего редактировалось 1 раз
yustar
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Пт Май 30, 2014 10:00    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Shadons писал(а):
baxxter
У мене питання - у всіх так чи тільки в мене лобове трохи "інієм" покривається якщо довго конд. робить в положенні на "лобове" навіть в половину обдувуQuestion

У меня так же, только быстро появляется, думаю что это скорее хорошо, чем плохо...

Shadons
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пт Май 30, 2014 11:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

yustar писал(а):

У меня так же, только быстро появляется, думаю что это скорее хорошо, чем плохо...

у мене "пасс" перероблений з "груз". На задніх стойках були вентиляційні отвори, які під час переробки "заліпили" наглухо. Думаю проблема в цьому. На іншому Фіо (в сімї два), вентиляцію зберегли і інію не спостерігали.
Lipik
Amico

Amico

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Сб Авг 02, 2014 23:06    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Shadons писал(а):
baxxter
я робив без увімкнення кондиціонера хоча як правильно повинно бути не зовсім памятаю - колись вичитав на іншому форумі. Хлоргекисідін звичайний антисептік який повинен знищити самі ті бактерії які воняють. В принципі, всі ці модні фішки для ощищення кондиціонера зроблені на основі антисептиків ток коштують в рази дорожче. Звісно, після обробки треба гарно провітрити авто, бризкати без фанатизму щоб не позаливало чого і так далі. Ну і саме головне завжди вимикати кондиціонер мінімум за 3 хвилини до вимкнення самого вентилятору, для вирівнювання температур і щоб не було "грунту" для розмноження бактерій які не зовсім гарно пахнуть...
... Ну і якщо курити в авто при увімкненому кондиціонері то теж буде запашок не ахті)...

Не советую летом в жару включать кондер на обдув стекла - изза разницы температур по стеклу могут пойтить трещины!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора MSN Messenger
Shadons
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пн Авг 04, 2014 09:26    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Lipik писал(а):

Не советую летом в жару включать кондер на обдув стекла - изза разницы температур по стеклу могут пойтить трещины!
Брехня то все)))
Кондюк менше ніж +16 не дме. Припустим на вулиці +35 різниця в 20 градусів. А тепер порахуйте зимою який перепад якщо печка шуршить під +50 градусів)...
"Уложить" лобове можна тільки зимою і то як на нього кипятком линуть для "бистрой розморозки", і навіть не кожне лобове при такій процедурі "ляже". У мене кум на октавію зимою пару раз з чайника заливав і ніччо Laughing Хоча я б так експерементувати не став і нікому не рекомендую)))
Lipik
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пн Авг 04, 2014 10:28    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Shadons писал(а):
Lipik писал(а):

Брехня то все)))
Кондюк менше ніж +16 не дме. Припустим на вулиці +35 різниця в 20 градусів. А тепер порахуйте зимою який перепад якщо печка шуршить під +50 градусів)...
"Уложить" лобове можна тільки зимою і то як на нього кипятком линуть для "бистрой розморозки", і навіть не кожне лобове при такій процедурі "ляже". У мене кум на октавію зимою пару раз з чайника заливав і ніччо Laughing Хоча я б так експерементувати не став і нікому не рекомендую)))

любой камушек, микротрещина и от разницы температур пойдет паутина.
лучше бы, конечно не шла)))
у меня так было на Авео
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора MSN Messenger
Yuranja
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пт Сен 19, 2014 00:33    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

в нашому варіанті кондюк сам незнає скільки він дме. принцип простий, випарник і потік повітря. Відповідно чим на вулиці холодніше і чим менші обороти пічки - тим холоднішим виходитиме повітря із дифузорів. Якщо на вулиці +16 і включити кондюк то він до всіх +5 охолодить повітря )).
Yuranja
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пт Сен 19, 2014 00:40    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

доречі, раз вже тема називається "кондиціонер" то давайте обговоримо правила користування як таким. Хто які знає ?
Я знаю що різниця температур на вулиці і в приміщенні (машині) де працює кондюк не повинна перевищувати 5 градусів. І якщо кондюки в приміщенні або в машинах з клімою вміють врегулявати це питання, то в наших машинах це можна зробити тільки в ручну.
Я особисто трошки змішую холодне повітря з теплим (за 2 літа вже приблизно знаю при якій жарі скільки теплого давати, або при дикій жарі взагалі не давати) і на початок включаю циркуляцію повітря в салоні до моменту коли відчуваю що мені вже не горячо і не парить. І от за 2 літа користування кондюком ні разу (тьфу-тьфу) не було проблеми із горлом чи насмарком ні в мене ні в сімї ( маю ще маленьку дитину, тому із цим не жартую).
Хто ще які рецепти знає ?
bipperovod
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Вс Сен 21, 2014 11:03    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

У меня кондиционер работает на ура!Груз без перегородки в +36 в машине 23 градуса холода было при движении по трассе
Жук
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Вт Ноя 15, 2016 21:36    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

БОЛЕЕ ПОДХОДЯЩЕЙ ТЕМЫ НЕ НАШЁЛ, очередной глупый вопросс) если машина без кондиционера на сколько проблематично его туда "упихнуть", я имею в виду техническую часть вопроса( купил на разборке полный комплект) и ... ????? есть ли смысл морочить ??? спасибо
Жук
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Сб Ноя 26, 2016 18:25    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

круто, мухобойка это самое главное)))))))) (прошу прощения я ни ког не хочу обидеть) я зря тут зарегился, это мое личное мнение)))
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Fiorino, FIAT QUBO Часовой пояс: GMT + 3
На страницу Пред.  1, 2
Страница 2 из 2

Перейти: