Вирішив дати зсилку на тему про про цю проблему на Добло, де я написав повідомлення в сусідньому форумі. Тема була створена власником Добло, яке чомусь є на форумі мінівенів.
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=18125
Вирішення проблеми в моєму повідомленні.
Зустрівся з такою проблемою вчора, помилка "Change engine oil"- (що значить з анг.- замініть моторне масло), блимав значок масляної лійки, від'їхав від міста десь 100км .Сервісний період на машині 35тис., тому повідомлення з'явилося після цього пробігу. Замінив масло набагато раніше. Як би не цей напис, то по значку би думав про слабий тиск масла в системі, раніше на старших машинах так було. "Перекопав" простори інтернету, знайшов на російському Добло форумі як стерти помилку без необхідності відвідувати офіційний сервіс.
Рецепт, який мені також допоміг. (на мові оригіналу):
"Есть хитрый алгоритм:
1. Давим педальку газа и не отпускаем до конца процедуры!!!!!!
2. поворачиваем ключь в среднее положение (машина включилась но не завелась)
3. ждем ровно 30 секунд (легко замерять по часам на приборке)
4. давим педаль тормоза 5 раз
5. поворачиваем ключь в положение OFF
6. отпускаем педальку газа
и вуаля, после следующего запуска масленка пропадает.".
Тю, проблема! На моей такое мигало-мигало( как Чапаев- руками махал-махал и утоп!) так и устаканилось за пару раз само по себе. Поняло, что со мной торговаться бесполезно. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
А что смешного? Было именно так- приезжал на СТО еще по гарантии, с напоминалкой, тыкал носом, они- сканер у нас поламатый, если не жаль денег, езжай на АУДИ-центр, там Фиаты тоже обслуживают. Или махни рукой и отвернись. И таки само сошло- увидело, что ничего ему не светит. А на АУДИ было так все круто, что не только 100 грн стало жаль, а и себя- авто в ремзоне, а я- на улице...Неее, это не наш метод отдавать авту в руки босякам. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Александр Васильевич
Не в моєму стилі чекати з моря погоди. Якщо можливо щось вирішити, то шукаю яким чином то зробити.
Це добре, що така помилка, яка сама часом зникає.
Спасибо!
На 55 с копейками тысячах заморгала масленка. Поехал к местному Фиату, у них ни фильтра ни масла нет. Нашел, поменял. Только моргалка осталась.
Ваш совет помог. Больше не моргает.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме