12 вольт, Лидавская 30, тел 0332 286 580.
Правда коштує там діагностика 120грн, собі робив один раз, після цього купив кабель за 125грн Міг би тобі глянути, але тільки аж в п'ятницю.
Богдан новичок
Не варто. Поци рідкісні.на тролейбусній є сервіс от непамятаю назву чи то оазис чи оксамитовий. Запитай майстра Євген(Женя)хороший моторист.
Доброго вечора скажіть хто зі Львова, де можна зробити діагностику двигуна?Чи варто їхати на офіційний фіат сервіс??
Можу я провести за пиво так сказать, а що із пацієнтом не так? _________________ продаю ELM 327, Fiat KM tool,K-line, Діагностичне обладнання
Скачати MultiEcuscan
т. 093-80-000-80
т. 097-33-99-365
12 вольт, Лидавская 30, тел 0332 286 580.
Правда коштує там діагностика 120грн, собі робив один раз, після цього купив кабель за 125грн Міг би тобі глянути, але тільки аж в п'ятницю.
Я вибачаюсь який кабель???? Така ціна цікава, а можна подробиці на рахунок кабелю куди підключать як користуватися??? _________________ если люди делают тебе добро - помни, если ты делаешь людям добро - забуть.
andriylv
Підтримую,а взагалі,я винен багато пива пану mac
В нього придбав отой йелеем,він мене навчив їм користуватись,за той час передіагностував,все що можна,і тепер вмію.Сам не вірив що став рентгенологом своєму авто. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме