В мене не світить лампочка свічі накала ( говорили що засвітиться при приморозках --фіга , не показує датчик масла при включенні (постійно мигає), не працює сигнал і вийшов з ладу центральний замок з брилка, підскажіть , що робити шукати більш менш нормального майстра чи всетаки їхати на сервіс Фіат?
З сапуном обережно, тендітний зараза, можна легко пошкодити.
І заливати можна не шприцем, а за допомогою лійки, у мене вийшло без проблем. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Можливо просто лампочка в приборній панелі не горить, якщо заводиться нормально
Цитата:
не працює сигнал
У мене клаксон теж не працював. Проблема була в контактах на самому клаксоні (окислились). Класкон знаходиться під лівим переднім крилом (треба знімати пластиковий захист від колеса).
При заведеному моторі датчик масла теж мигає?
Коли повертаєш ключ в друге положення то на екрані повинен показатися рівень масла (min_ _ _ _ _max) а в мене постійно моргає . Лампочка масла потім не світиться.
Хто міняв подушку нижньої опори двигуна? Поділіться будь-ласка досвідом.
Майстри кажуть що потрібно знімати всю опору, а щоб її зняти потрібно витягнути піввісь. Можливо є ще якісь варіанти?
Уважаемые спецы подскажите пожалуйста.
У меня в салоне сзади внизу есть решетка и воздуховод, похоже что от печки, проходит под полом в сторону двигателя. при включении печки оттуда ничего не дует.
Что мне нужно подключить или сделать, чтоб дуло.?
У меня в салоне сзади внизу есть решетка и воздуховод, похоже что от печки, проходит под полом в сторону двигателя. при включении печки оттуда ничего не дует.
Что мне нужно подключить или сделать, чтоб дуло.?
а це точно воздухлвлд від пічки?
Це решітка за лівим заднім колесом в кутку?
то може бути вентиляція кузова.
PS Зробив собі для штатної пічки перехід в пол на пасажирські воздуховоди з уліса.
Ніби дує.
aaaaaaaa1.jpg
Описание:
Размер:
134.54 KB
Просмотрено:
155 раз(а)
aaaaaaaa.jpg
Описание:
Размер:
89.58 KB
Просмотрено:
127 раз(а)
_________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме