друзья кто подскажет где можно купить запчасти в Чернигове по нормальным ценам либо интернет магазин?
я имею в виду ремни ролики, колодки тормозные, и.т.д.
З приводу "так і треба" не в певнений, бо підсвітка керування обертами вентелятора горить, крутилка тепдоти повітря також а ось куди дути ні. В темноті зовсім не видно куди направляти )
АКБ стоїть ще мабуть рідниій FIAM , параметри не памятаю. З приводу ВЕСТЫ знаю що наші в дніпропетровкську роблять, бо на 60а/ч на жигуля брали, але щось не дуже він себе добре проявив в роботі . Саморозряджався, правда рідко їздили раз в два тижні
З приводу "так і треба" не в певнений, бо підсвітка керування обертами вентелятора горить, крутилка тепдоти повітря також а ось куди дути ні. В темноті зовсім не видно куди направляти )
АКБ стоїть ще мабуть рідниій FIAM , параметри не памятаю. З приводу ВЕСТЫ знаю що наші в дніпропетровкську роблять, бо на 60а/ч на жигуля брали, але щось не дуже він себе добре проявив в роботі . Саморозряджався, правда рідко їздили раз в два тижні
Саморазряд скорее всего был не сам по себе, нужно смотреть проводку в таких случаях. Скорее всего сигналка на разряджала сильно.
Якщо на даху замість антени чорна заглушка, то там антени і не повинно бути. В такому випадку вона знаходиться в корпусі лівого дзеркала. На зиму може варто прикрити цей охолоджувач соляри? _________________
067-790-69-45
Якщо на даху замість антени чорна заглушка, то там антени і не повинно бути. В такому випадку вона знаходиться в корпусі лівого дзеркала. На зиму може варто прикрити цей охолоджувач соляри?
Ого нічого собі , звідки такі познанія?? Так антени нема - заглушка. І як я розумію в комплектації аудіо системи також не було, бо машину пригнали з магнітолою соні і в дверях стоять динаміки піонер. на торпеді під лобовим склом там де мабуть пищалки стояти повинні пусто.
А чому її тоді в ліве зеркало засунули. А Магнітолу знімав, в магнітолу якийся штекер антени входить .
Знаю і все. В мене піщалок теж не було. Проводка є. Взяв піщалки, вставив - все працює. А стосовно антени та дзеркала - питання не до мене, а до конструкторів авто. Я просто контатую факт. _________________
067-790-69-45
shvudkiy
Ты сегодня рекордсмен по вопросам!
рабочая температура 80-90
по антене - ХЗ - я диски слушаю.но вообще ловит - дальность не замерял.
что я сделал по радиатору обратки:
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49459&highlight=
почитай, зимой - если много снега(твердого) - можешь оторвать.
на зиму радиатор закрываю картоном.
коврики - купил за 77грн пару в Эпицентре - почти подходят.
про печку - ну это смотря какие морозы.....я прикупил накидки на сиденья обогревательные - 2 положения - отлично!( по 85 грн тоже в Эпицентре).
Помогите советом.
Потекла помпа. Течет, похоже, давно, больше месяца. Все это время мокнет ремень ГРМ в антифризе.
Повлиял ли антифриз на срок службы ремня (ремню уже 40тыщ.км.)?
Ремень менять или оставить?
Назбиралося декілька питань,
- яка робоча теппература двигуна 2.0hdi ( а то по трасі іхали 400км весь час стрілка то на 80то на 90показувала? )
- чи добре ловить рідна антенна за містом? Білше 100км від великого міста ? Чи краще якусь іншу поставити з підсилювачем?
- що за штукенція/повітрозабірник на вигляд як радіатор звисає/виступає /випирає на днищі автомобіля десь під водієм, коротше між баком і двигуном зі сторони водія. Ніхто єю не черкав чи взимку чи не нарівній дорозі? А то щось дуже виступає
- взимку чимось закривають вентеляційні отвори двигуна якось "утеплююсть"?
- хто якими килимками користується для салону? Чи є резинові килимки під скудобратію в новому кузові? Вот смотри что рекомендуют по книге. Защита от мокрого снега и грязи.
-чи вистачає пічки для салону в перепоблених в пасажир бусах? Чи щось колхозити треба ?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме