| 

|  | Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT 

|  |  

| Предыдущая тема :: Следующая тема |  
		| Автор | Сообщение |  
		| subfor Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 01:03    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Ничего страшного!Подогрейте их дуйчиком и тяните.Звук будет ужасный,но снимите.  |  |  
		| Вернуться к началу |  |  
		|  |  
		| knocking Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 21:04    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| vin zfa 22500000096372 
 нужен код  задних пружин.....
 |  |  
		|  |  
		| Mr Shape Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 21:18    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| оскільки знімав карти передніх дверей, бо міняв обшивку, то заодно і задумався про звукоізоляцію. У момент роздумів був в Епіцентрі і там мені порадили (чи підсунули?) ізолон. Взяв 4 мм, заклеїв двері поверх флізеліну, який там був, ручку прикрутив поверх. Назад встало нормально, скріпиіти при всьому бажанні не буде і стане тепліше на 0,01 градуса. 
 Потім вже в неті прочитав, що ізолон ізолює від ударного шуму, а не повітряного (тобто образно, якщо сусіди зверху постелять його під підлогу, я кроки зверху буду чути менше
  ) Крім того, всі радять сточатку віброізолювати, але додавати зайвих 2-3 кг у двері і навантажувати петлі не бачу змісту.
 Сьогодні звернув увагу, що збоку на стоянці маслає віварро, а в салоні у мене нічого не чути (мій двигун заглушений), але я і раніше особливо на шум вулиці не жалівся, а ось ШУМУ ДВИГУНА  добре чути навіть на нейтралці. Може, це я на такий бензин попав, або просто саме зараз звертаю на це увагу, сам не знаю...

Я так думаю, що подальша вібро-/звукоізоляція дверей, багажника арок і т д товстішими і якіснішими матеріалами нічого не дасть. Виходить, треба ізолювати моторний відсік як з боку двигуна, так і з боку салону. Сам я цього не зроблю, а платити комусь - це будуть доволі грубі $$, бо ж і матеріали недешеві. Готовий почути кожного, може, хтось щось із власного досвіду порадить?
 |  |  
		|  |  
		| Жекан Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 21:24    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Mr Shape а как по Вашему мнению работает термоизоляция???
 за счёт чего она не пропускает температуру?
 изолон, насколько мне известно, состоит из вспененного полиэтилена, т.е. пупырышки воздуха в плёнке.
 Так вот, это наилучшая термоизоляция, а в идеале  с алюминиевой фольгой внутрь изолируемого помещения/обьёма.
 |  |  
		|  |  
		| Mr Shape Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 21:38    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Жекан писал(а): |  	  | а как по Вашему мнению работает термоизоляция???

| 

так і є, ізолон - це вспінений поліетилен, але питання  про термоізоляцію не стоїть взагалі, я голий в машині не їжджу, користуюся кондюком із закритими вікнами
  мене цікавить звукоізоляція, яка ЗМЕНШИТЬ ШУМ ДВИГУНА В САЛОНІ. |  |  
		|  |  
		| knocking Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 21:58    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| в кого став норм eper 
 подивіться мені будь ласка код запчастини!!!!
 задні пружини vin 22500000096372
 |  |  
		|  |  
		| vader555 Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Окт 31, 2013 22:59    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| knocking Ти не пробував зарегітись на італавто, екзіст, олімпія-авто і пробити по віну те що тобі треба? Особисто я запчастинами не займаюсь, хотабич, так, той може все найти, але я б на такі запити) хер би кому відповідав, ти ж псих
  |  |  
		|  |  
		| maan007 Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пт Ноя 01, 2013 10:58    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Не знаю яка буде реакція Хоттабича, але ще одне подібне висловлювання від knocking, і БАН ! _________________
 Fiat forever !!!

ПТН ПНХ !!!
 |  |  
		|  |  
		| knocking Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Сб Ноя 02, 2013 13:47    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | maan007 писал(а): |  	  | Не знаю яка буде реакція Хоттабича, але ще одне подібне висловлювання від knocking, і БАН ! | 

а тепер культурно....
 відповім попередньому розумнику.... на екзисті немає.... як ти такий розумний, то попередньо міг би подивиться!!!!
 офіциали не кажуть....
 я вже все вирішив встановивши епер....
 а на рахунок бану!!! хлопці ви всім тут напишіть шо ви зробили з форумом який жив норм життям????
 коли люди почали писати як зробити той чи інший ремонт дешевше, той чи інший замінник....коли почали писати про те що фільтр як за 300грн так і за 100 однакові!!!! почали писати, що де дешевше, ви почали це видаляти і шинкувати форум, бо в вас руйнується бізнес!!!!!!!! ))))))
 а форум і створений для допомоги один одному а не для вашої вигоди!
 якщо бан то сподіваюсь, що вистачить сміливості залишити дане повідомлення!!!!
 на рахунок Хотабича... я не починав бичити!!! зателефонував людині... на що в грубій формі почув, що треба дзвонити в робочий час.... було десь біля 20:00.... вибачився, написав в лічку.... відповіді не було, тому зателефонував в 13:00 наступного дня!!!! знов почув про себе дуже цікаву річ... наче я вам сказав, що відповім в лічку, то й чекайте.... з інтонації було зрозуміло "тіпа я сказав а ти чекай"....
 в лічці по цей день голяк!!!!!!!! ось... то люди вирішуйте хто є хто!!!!
 |  |  
		|  |  
		| maan007 Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Сб Ноя 02, 2013 15:57    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| knocking, Вам ніхто не заважає знайти іншого постачальника. Там в темі їх хоч греблю гати   
 P.S. На рахунок видалення повідомлень я поцікавлюсь в адміністратора форуму, що, звідки і як.

ПТН ПНХ !!!
 |  |  
		|  |  
		| knocking Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Ноя 04, 2013 21:08    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | maan007 писал(а): |  	  | knocking, Вам ніхто не заважає знайти іншого постачальника. Там в темі їх хоч греблю гати   
 P.S. На рахунок видалення повідомлень я поцікавлюсь в адміністратора форуму, що, звідки і як.
 | 

дякую, вже знайшов, а відповіді від Хоттабіча так і немае))))
 |  |  
		|  |  
		| Tr1kur1lla Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Ноя 04, 2013 23:22    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Mr Shape писал(а): |  	  | оскільки знімав карти передніх дверей, бо міняв обшивку, то заодно і задумався про звукоізоляцію. У момент роздумів був в Епіцентрі і там мені порадили (чи підсунули?) ізолон. Взяв 4 мм, заклеїв двері поверх флізеліну, який там був, ручку прикрутив поверх. Назад встало нормально, скріпиіти при всьому бажанні не буде і стане тепліше на 0,01 градуса. 
 Потім вже в неті прочитав, що ізолон ізолює від ударного шуму, а не повітряного (тобто образно, якщо сусіди зверху постелять його під підлогу, я кроки зверху буду чути менше
  ) Крім того, всі радять сточатку віброізолювати, але додавати зайвих 2-3 кг у двері і навантажувати петлі не бачу змісту.
 Сьогодні звернув увагу, що збоку на стоянці маслає віварро, а в салоні у мене нічого не чути (мій двигун заглушений), але я і раніше особливо на шум вулиці не жалівся, а ось ШУМУ ДВИГУНА  добре чути навіть на нейтралці. Може, це я на такий бензин попав, або просто саме зараз звертаю на це увагу, сам не знаю...

Я так думаю, що подальша вібро-/звукоізоляція дверей, багажника арок і т д товстішими і якіснішими матеріалами нічого не дасть. Виходить, треба ізолювати моторний відсік як з боку двигуна, так і з боку салону. Сам я цього не зроблю, а платити комусь - це будуть доволі грубі $$, бо ж і матеріали недешеві. Готовий почути кожного, може, хтось щось із власного досвіду порадить?
 | 
 Сам пересів з бензинових авто, з шуму двигуна і тугістю зчеплення спочатку був в шоці, трактор ще той) Але зараз нічо звик, музику погучніше і вперед, колись батько робив шумку і вібро на деу сенсі, з вулиці двигуна взагалі чути не було в салоні змін істотних не було)
 |  |  
		|  |  
		| Mr Shape Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вт Ноя 05, 2013 16:45    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Tr1kur1lla писал(а): |  	  | колись батько робив шумку і вібро на деу сенсі, з вулиці двигуна взагалі чути не було в салоні змін істотних не було) | 

а мене більше в салоні цікавить, на вулиці пішоходам шум не так заважає
  |  |  
		|  |  
		| Mr Shape Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Ноя 07, 2013 18:05    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| доброго дня! 
 постала проблема різкого збільшення розходу бензину. Останні 4 рази заправляв А95 на сокарі, а це раз на 2 тижні по 380-400 км по місту і в результаті середній розхід щоразу в межах 9.3-9.7. Почав грішити на заправку, знову повернувся на ОККО, за 3 дні проїхав 100 км, розхід перевалив за 10 л. Особливих пробок нема, машина хоч і на вулиці, але температура навіть зранку не нижча від +5.

За останні 2 роки розхід літом не перевищував 9 л, а 10 л було тільки в мороз по по сінгу.

зараз пробіг 24 тис. Яка Ваша думка з цього приводу?
 |  |  
		|  |  
		| knocking Италофан

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Ноя 07, 2013 21:30    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Mr Shape писал(а): |  	  | доброго дня! 
 постала проблема різкого збільшення розходу бензину. Останні 4 рази заправляв А95 на сокарі, а це раз на 2 тижні по 380-400 км по місту і в результаті середній розхід щоразу в межах 9.3-9.7. Почав грішити на заправку, знову повернувся на ОККО, за 3 дні проїхав 100 км, розхід перевалив за 10 л. Особливих пробок нема, машина хоч і на вулиці, але температура навіть зранку не нижча від +5.

За останні 2 роки розхід літом не перевищував 9 л, а 10 л було тільки в мороз по по сінгу.

зараз пробіг 24 тис. Яка Ваша думка з цього приводу?
 | 

терміново продавай!!!!!!
 |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения
 Вы не можете редактировать свои сообщения
 Вы не можете удалять свои сообщения
 Вы не можете голосовать в опросах
 Вы не можете присоединять файлы в этом форуме