Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Fiat Fiorino / Fiat Qubo (11.2007 --->) (Частина 2)
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 28, 29, 30  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Fiorino, FIAT QUBO
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
subfor
Италолюбитель

Италолюбитель

Знак зодиака: Рак

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 01:03    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ничего страшного!Подогрейте их дуйчиком и тяните.Звук будет ужасный,но снимите. Laughing
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
knocking
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Дева

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 21:04    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

vin zfa 22500000096372

нужен код задних пружин.....
Mr Shape
Amico

Amico

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 21:18    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

оскільки знімав карти передніх дверей, бо міняв обшивку, то заодно і задумався про звукоізоляцію. У момент роздумів був в Епіцентрі і там мені порадили (чи підсунули?) ізолон. Взяв 4 мм, заклеїв двері поверх флізеліну, який там був, ручку прикрутив поверх. Назад встало нормально, скріпиіти при всьому бажанні не буде і стане тепліше на 0,01 градуса.

Потім вже в неті прочитав, що ізолон ізолює від ударного шуму, а не повітряного (тобто образно, якщо сусіди зверху постелять його під підлогу, я кроки зверху буду чути менше Wink)
Крім того, всі радять сточатку віброізолювати, але додавати зайвих 2-3 кг у двері і навантажувати петлі не бачу змісту.
Сьогодні звернув увагу, що збоку на стоянці маслає віварро, а в салоні у мене нічого не чути (мій двигун заглушений), але я і раніше особливо на шум вулиці не жалівся, а ось ШУМУ ДВИГУНА добре чути навіть на нейтралці. Може, це я на такий бензин попав, або просто саме зараз звертаю на це увагу, сам не знаю...

Я так думаю, що подальша вібро-/звукоізоляція дверей, багажника арок і т д товстішими і якіснішими матеріалами нічого не дасть. Виходить, треба ізолювати моторний відсік як з боку двигуна, так і з боку салону. Сам я цього не зроблю, а платити комусь - це будуть доволі грубі $$, бо ж і матеріали недешеві. Готовий почути кожного, може, хтось щось із власного досвіду порадить?
Жекан
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 21:24    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Mr Shape
а как по Вашему мнению работает термоизоляция???
за счёт чего она не пропускает температуру?
изолон, насколько мне известно, состоит из вспененного полиэтилена, т.е. пупырышки воздуха в плёнке.
Так вот, это наилучшая термоизоляция, а в идеале с алюминиевой фольгой внутрь изолируемого помещения/обьёма.
Mr Shape
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 21:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Жекан писал(а):

а как по Вашему мнению работает термоизоляция???

так і є, ізолон - це вспінений поліетилен, але питання про термоізоляцію не стоїть взагалі, я голий в машині не їжджу, користуюся кондюком із закритими вікнами Wink мене цікавить звукоізоляція, яка ЗМЕНШИТЬ ШУМ ДВИГУНА В САЛОНІ.
knocking
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 21:58    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

в кого став норм eper

подивіться мені будь ласка код запчастини!!!!
задні пружини vin 22500000096372
vader555
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Рыбы

СообщениеДобавлено: Чт Окт 31, 2013 22:59    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

knocking
Ти не пробував зарегітись на італавто, екзіст, олімпія-авто і пробити по віну те що тобі треба? Особисто я запчастинами не займаюсь, хотабич, так, той може все найти, але я б на такі запити) хер би кому відповідав, ти ж псих Laughing
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
maan007
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пт Ноя 01, 2013 10:58    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не знаю яка буде реакція Хоттабича, але ще одне подібне висловлювання від knocking, і БАН !

ПТН ПНХ !!!
knocking
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Сб Ноя 02, 2013 13:47    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

maan007 писал(а):
Не знаю яка буде реакція Хоттабича, але ще одне подібне висловлювання від knocking, і БАН !

а тепер культурно....
відповім попередньому розумнику.... на екзисті немає.... як ти такий розумний, то попередньо міг би подивиться!!!!
офіциали не кажуть....
я вже все вирішив встановивши епер....
а на рахунок бану!!! хлопці ви всім тут напишіть шо ви зробили з форумом який жив норм життям????
коли люди почали писати як зробити той чи інший ремонт дешевше, той чи інший замінник....коли почали писати про те що фільтр як за 300грн так і за 100 однакові!!!! почали писати, що де дешевше, ви почали це видаляти і шинкувати форум, бо в вас руйнується бізнес!!!!!!!! ))))))
а форум і створений для допомоги один одному а не для вашої вигоди!
якщо бан то сподіваюсь, що вистачить сміливості залишити дане повідомлення!!!!
на рахунок Хотабича... я не починав бичити!!! зателефонував людині... на що в грубій формі почув, що треба дзвонити в робочий час.... було десь біля 20:00.... вибачився, написав в лічку.... відповіді не було, тому зателефонував в 13:00 наступного дня!!!! знов почув про себе дуже цікаву річ... наче я вам сказав, що відповім в лічку, то й чекайте.... з інтонації було зрозуміло "тіпа я сказав а ти чекай"....
в лічці по цей день голяк!!!!!!!! ось... то люди вирішуйте хто є хто!!!!
maan007
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Сб Ноя 02, 2013 15:57    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

knocking, Вам ніхто не заважає знайти іншого постачальника. Там в темі їх хоч греблю гати Smile

P.S. На рахунок видалення повідомлень я поцікавлюсь в адміністратора форуму, що, звідки і як.

ПТН ПНХ !!!
knocking
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пн Ноя 04, 2013 21:08    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

maan007 писал(а):
knocking, Вам ніхто не заважає знайти іншого постачальника. Там в темі їх хоч греблю гати Smile

P.S. На рахунок видалення повідомлень я поцікавлюсь в адміністратора форуму, що, звідки і як.

дякую, вже знайшов, а відповіді від Хоттабіча так і немае))))
Tr1kur1lla
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Козерог

СообщениеДобавлено: Пн Ноя 04, 2013 23:22    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Mr Shape писал(а):
оскільки знімав карти передніх дверей, бо міняв обшивку, то заодно і задумався про звукоізоляцію. У момент роздумів був в Епіцентрі і там мені порадили (чи підсунули?) ізолон. Взяв 4 мм, заклеїв двері поверх флізеліну, який там був, ручку прикрутив поверх. Назад встало нормально, скріпиіти при всьому бажанні не буде і стане тепліше на 0,01 градуса.

Потім вже в неті прочитав, що ізолон ізолює від ударного шуму, а не повітряного (тобто образно, якщо сусіди зверху постелять його під підлогу, я кроки зверху буду чути менше Wink)
Крім того, всі радять сточатку віброізолювати, але додавати зайвих 2-3 кг у двері і навантажувати петлі не бачу змісту.
Сьогодні звернув увагу, що збоку на стоянці маслає віварро, а в салоні у мене нічого не чути (мій двигун заглушений), але я і раніше особливо на шум вулиці не жалівся, а ось ШУМУ ДВИГУНА добре чути навіть на нейтралці. Може, це я на такий бензин попав, або просто саме зараз звертаю на це увагу, сам не знаю...

Я так думаю, що подальша вібро-/звукоізоляція дверей, багажника арок і т д товстішими і якіснішими матеріалами нічого не дасть. Виходить, треба ізолювати моторний відсік як з боку двигуна, так і з боку салону. Сам я цього не зроблю, а платити комусь - це будуть доволі грубі $$, бо ж і матеріали недешеві. Готовий почути кожного, може, хтось щось із власного досвіду порадить?

Сам пересів з бензинових авто, з шуму двигуна і тугістю зчеплення спочатку був в шоці, трактор ще той) Але зараз нічо звик, музику погучніше і вперед, колись батько робив шумку і вібро на деу сенсі, з вулиці двигуна взагалі чути не було в салоні змін істотних не було)
Mr Shape
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Вт Ноя 05, 2013 16:45    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Tr1kur1lla писал(а):
колись батько робив шумку і вібро на деу сенсі, з вулиці двигуна взагалі чути не було в салоні змін істотних не було)

а мене більше в салоні цікавить, на вулиці пішоходам шум не так заважає Wink
Mr Shape
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 07, 2013 18:05    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

доброго дня!

постала проблема різкого збільшення розходу бензину. Останні 4 рази заправляв А95 на сокарі, а це раз на 2 тижні по 380-400 км по місту і в результаті середній розхід щоразу в межах 9.3-9.7. Почав грішити на заправку, знову повернувся на ОККО, за 3 дні проїхав 100 км, розхід перевалив за 10 л. Особливих пробок нема, машина хоч і на вулиці, але температура навіть зранку не нижча від +5.

За останні 2 роки розхід літом не перевищував 9 л, а 10 л було тільки в мороз по по сінгу.

зараз пробіг 24 тис. Яка Ваша думка з цього приводу?
knocking
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 07, 2013 21:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Mr Shape писал(а):
доброго дня!

постала проблема різкого збільшення розходу бензину. Останні 4 рази заправляв А95 на сокарі, а це раз на 2 тижні по 380-400 км по місту і в результаті середній розхід щоразу в межах 9.3-9.7. Почав грішити на заправку, знову повернувся на ОККО, за 3 дні проїхав 100 км, розхід перевалив за 10 л. Особливих пробок нема, машина хоч і на вулиці, але температура навіть зранку не нижча від +5.

За останні 2 роки розхід літом не перевищував 9 л, а 10 л було тільки в мороз по по сінгу.

зараз пробіг 24 тис. Яка Ваша думка з цього приводу?

терміново продавай!!!!!!
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Fiorino, FIAT QUBO Часовой пояс: GMT + 3
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 28, 29, 30  След.
Страница 12 из 30

Перейти: