Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Вс Сен 22, 2013 00:01 Заголовок сообщения:
invisiblesok
Незнаю що тут є незаконним, по пдр габарити мають бути до 100см, що більше, то червоною ганчіркою позначати ( п.22.4: Вантаж, що виступає за габарити транспортного засобу спереду або ззаду більш як на 1 м, а за шириною перевищує 0,4 м від зовнішнього краю переднього або заднього габаритного ліхтаря, повинен бути позначений відповідно до вимог підпункту "з" пункту 30.3 цих Правил), на переобладнання це не тяге, зміну заводських параметрів теж, тому я думаю можна сміливо робити, якщо естетичний смак дозволяє
Встановлення нештатного (саморобного) кріплення запасного колеса
Стикнувся з цією проблемою з самого початку користування своїм Fiorino'2010. І походу не я один (тому що, по деякій інформації з 2008 року в наших авто кріплення запаски не встановлюється заводом ). Оскільки запаска возилась постійно в салоні, і займала місце, а штатного кріплення було незнайти, та й надійністю воно й "непахло" було вирішено десь подіти запаску бажано встановивши її на своє штатне місце . Але інформації по виготовленню кріплення я не знайшов, довелось виготовляти свій варіант, методом спроб і помилок. Однак, як на мене, вийшло непогано, практика покаже
Отже, за основу для кріплення був виточений майстром по моїм екскізам "металевий диск", діаметром 18см. і товщиною 8мм. зі штоком 15 см (на кінці з наскрізною діркою для стопора та крупною різьбою). Потім виточили "гайку" з імпровізованими "ручками" (все буде видно на схематичних малюнках), далі це все діло скручено та "обварено", поставлено, та закріплено.
зайняло все провсе 3 години. фото процесу не зробив, бо сів телефон. поки-що їзджу, проблем небуло, сидить надійно. тьху-тьху
ось має такий вигляд "внатурі"
Последний раз редактировалось: vader555 (Ср Июн 25, 2014 09:04), всего редактировалось 1 раз
vader555 .
Интересная конструкция крепления запаски.
Какие недостатки на Ваш взгляд у этой конструкции и что бы вы изменили в ней для большего комфорта (надежности) ?
vader555
Интересно. У меня Фиорин 2009-го, запаска присутствует и на штатном месте... _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Аналогичная ситуация - запаску снял без проблем, а вот ставил на быструю руку - итог - запутался трос в барабане и деформировался, пришлось снимать, отезать трос и изготавливать новое крепление троса. Очень важно, как кто-то сказал раннее, снимать и подымать колесо - только под нагрузкой. данный механизм похож на работу советских инженеров-ракетчиков - ну очень сложно. Фото прилагаются
vader555 .
Интересная конструкция крепления запаски.
Какие недостатки на Ваш взгляд у этой конструкции и что бы вы изменили в ней для большего комфорта (надежности) ?
Поки що нічого змінювати нехочу. Мінус у важкодоступності зняття/установки. Але головну функцію виконує на всі 100 -запаска є, але нікому не заважає) для спрощення цих процедур можна замінити запаску на докатку)
vader555
Интересно. У меня Фиорин 2009-го, запаска присутствует и на штатном месте...
Приємно знову Вас бачити тут) а то щось давненько ні слуху ні духу) он один так і недогукався в іншій темі, аж голос зірвав)
Дивно було б, щоб Ви собі машинку без запацки мали) тим паче що замовити кріплення Вам теж непроблема)
demetrio
у меня также проблема с тросом.... как вы его меняли? сам трос можно купить, а концевики троса как крепили??
Отрубил трос, который запутался (до 10 см). Трос - не проблема - диаметр 2 мм на любом хоз. рынке, а вот с концевиками сложнее, я приварил к шпильке (5 мм) трубку(если не ошибаюсь, то тормозную) и расклепал в ней трос. На фото видно. Все получилось - но в следующий раз ставить запаску буду только с кем-то (чтоб тянули за трос).
Удачи!!!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме