Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
Добавлено: Вс Сен 15, 2013 00:37 Заголовок сообщения:
ок, тоді чекаю на фото! Той герметік без проблем з фарби стирається (змивається)?
з ремнями буду мудрувати! Просто не думав, що можуть йти зразу на кут...
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Вс Сен 15, 2013 00:46 Заголовок сообщения:
Popl писал(а):
ок, тоді чекаю на фото! Той герметік без проблем з фарби стирається (змивається)?
Довго думав, і шукав чим змити скотч, все вирішила олія+м'яка ганчірка, так само і силікон відтер.
Барашку реміня головнк закріпити рівно, а далі пасок буде тягнутись через верхню направляючу в будьякому напрямку
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Вс Сен 15, 2013 12:35 Заголовок сообщения:
Popl писал(а):
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.04.2011 Сообщения: 668 Откуда: Крым г.Симферополь
Добавлено: Пн Сен 16, 2013 07:32 Заголовок сообщения:
Серж1975 писал(а):
що за уплотнительна резинка ,фото можна.на скудо пiдiйде.
посмотри в этой теме http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=48290 если надо будет заказывай(только замеряй метраж) если стекло не утоплено в нише, то уплотнитель подойдет _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Добавлено: Пн Сен 16, 2013 12:05 Заголовок сообщения:
viy-igor писал(а):
Я так понимаю, что они тоже упираются в колесные арки? Места для ног достаточно, и как оно по комфорту?
Места для ног валом, спинки до конца не откидаются, арки мешают, но это не критично, спать сзади никто не будет), единственное что некомильфо, то что это не трансформер, тоесть багажное отделение не меняеться, можно только поднять сидушку и сложить спинку. Мне пока хватает.
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
Добавлено: Пн Сен 16, 2013 15:33 Заголовок сообщения:
за 300 грн то шо надо... Ліпшого не придумаєш! _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.02.2013 Сообщения: 373 Откуда: Украина
Добавлено: Пн Сен 16, 2013 19:24 Заголовок сообщения:
Popl писал(а):
ARTYOM80
я бачу в тебе немає ручки для засування... як без неї? зручно?
чесно кажучи незнаю, дружина їздить з малою на задньому сидінні, за ручку нічого не згадувала, єдина проблема, ремінь безпеки на задньому сидінні, точніше замок,мяко кажучи тисне в зад, треба щось переробляти, в тестя в сузукі замок ремня безпеки кріпиться на мягкому ремні, відповідно можна сховати в щілину, в мене ж він на металевому кронштейні, чи у когось була подібна проблема і як вирішували цю проблему _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.08.2013 Сообщения: 48 Откуда: Львів
Добавлено: Ср Сен 25, 2013 12:57 Заголовок сообщения:
Я так зрозумів, що сиддіння від сценіка влазяться без проблем?
Може в когось є розмір (ширина) оригінального заднього сидіння і максимальний розмір який можна запхати..
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме