|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Popl Италофан
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 09:11 Заголовок сообщения: Опалення в салоні (пічка не гріє) |
|
|
Якщо вже десь це питання обговорювалось прошу камінням не кидати... Шукав, не знайшов даної теми.
...До Хрюнділя були у мене тільки машини з бензиновими моторами і питання по опаленню і теплу в салоні не виникало ніколи.
Зараз, коли ранки холодні (+10-+12 градусів), включаю підігрів салону на максимум, проте тепло від того в машині не робиться... Я замерзаю )))
30 хв. дороги на роботу але в салоні всерівно не жарко, з пічки дує ледь теплим, я бнавіть сказав охолоджуючим повітрям, при тому, що температура двигуна вже давно в робочій зоні. Нагадаю, це при +12 градусах на вулиці. Що ж буде зимою при -5 чи -10? Може я щось не так включаю, можливо є якийсь секрет?
Я замерзаю
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Poganin67 Италомафиози
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.04.2011 Сообщения: 668 Откуда: Крым г.Симферополь
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 09:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Если открыта ручка отопителя до упора на красной зоне и открыт обдув(к примеру стекло+ноги) при прогретом двигателе и чистом салонном фильтре(если он есть) должно быть все ОК.
Может не греть если:
забит радиатор печки
пережат патрубок печки(или неверно подсоединен)
не открывается полностью краник печки(поломан или неотрегулирован)
может и еще что, но тебе и этих причин достаточно
_________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца! |
|
Вернуться к началу |
|
|
vader555 Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 09:53 Заголовок сообщения: |
|
|
Poganin67 писал(а): | Если открыта ручка отопителя до упора на красной зоне и открыт обдув(к примеру стекло+ноги) при прогретом двигателе и чистом салонном фильтре(если он есть) должно быть все ОК.
Может не греть если:
забит радиатор печки
пережат патрубок печки(или неверно подсоединен)
не открывается полностью краник печки(поломан или неотрегулирован)
может и еще что, но тебе и этих причин достаточно |
+ перевір рівень антифризу на холодну, має бути майже на максимумі. в мене на берлінго ледь гріла, долив тосолу і пішла жара
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Popl Италофан
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 10:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Антифриз на максимумі, з патрубком теж все ок, буду дивитися до краника.
А за який час повинно дути теплим повітрям, заслонку забору повітря з двору бажано закрити, чи без різниці?
_________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується... |
|
Вернуться к началу |
|
|
vader555 Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 10:48 Заголовок сообщения: |
|
|
Popl
звичайно це не є відповіддю на ваше питання, але може комусь згодиться для досвіду - для швидшого прогріву двигуна: заслонку закрити, поставити правий тумблер на обдув (до кінця вправо), та скинути температуру лівого тумблера на мінімум. в мене при 10-12 С зранку прогрівається за 5-10 хв. або через 5-10 км. Потім можна пічку включати, в салоні буде «ташкєнт»
Последний раз редактировалось: vader555 (Пн Сен 02, 2013 11:17), всего редактировалось 2 раз(а) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shadons Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 13:42 Заголовок сообщения: Re: Опалення в салоні (пічка не гріє) |
|
|
Popl писал(а): | з пічки дує ледь теплим, я бнавіть сказав охолоджуючим повітрям, при тому, що температура двигуна вже давно в робочій зоні. |
таки щось не то, шукайте причину. У мене вже йде тепле повітря навіть коли стрілка температури ще не зрушила з місця. До робочої температури доходить десь через 5км їзди плюс 1-1,5 хвилини прогріву.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Жекан Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.01.2012 Сообщения: 134 Откуда: донецк
|
Добавлено: Пт Авг 30, 2013 20:49 Заголовок сообщения: |
|
|
троос заслонки смотреть,
печка в фиорино всё время имеет температуру охлаждающей жидкости двигателя, хотя могу ошибаться.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
LJ Италолюбитель
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 85 Откуда: Здолбунов
Авто: Був: Citroen berlingo 1.9d, mitsubishi eclipse 2G 420a, Toyota Hiace 2005 2.5D4D, vw caddy 2009 1.9 TDI, Fiat Fiorino 2009 1.3mjet
|
Добавлено: Пн Сен 02, 2013 08:38 Заголовок сообщения: |
|
|
Просто термостат глючить (мембрана заліпає) і цикл іде не по малому кругу а по великому, того і довше гріється. це проблема всіх моторів 1.3 mjet і вирішується заміною термостата.
Хто тільки купив авто -той не знає, у нас на заході було до - 40 (це просто срака) зранку 10-15 хв прогріваю,потім їду і через 10-15км починає грітись салон
Інший варіант- хто купив биту по морді, чи сам міняв радіатор - може бути завоздушена система-треба виїхати мордою вгору (десь 60 градусів відносно дороги) не глушити машину, відкрити капот, відкрити кришку бачка на тосол . по ідеї воздух має вийти, буде грітись.
_________________ У всіх китайських авто - запчастини оригінальні)) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Popl Италофан
|
Добавлено: Пн Сен 02, 2013 10:27 Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую всім за підказки. Буду дивитися. На вихідних не мав часу. Коли вирішу питання - відпишусь в чому була проблема.
_________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується... |
|
Вернуться к началу |
|
|
vader555 Италоманьячище
|
Добавлено: Пн Сен 02, 2013 11:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Popl писал(а): | Дякую всім за підказки. Буду дивитися. На вихідних не мав часу. Коли вирішу питання - відпишусь в чому була проблема. |
доречі, згадав, минулої осені в мене була подібна х..ня на берлінго, довго і нудно прогрівалась, пічка ледь гріла, вирішено було міняти термостат...яким було моє здивування коли знявши кришку термостата, я його там взагалі незнайшов .. його там взагалі небуло)) тоді поставив новий термостат і було мені щастя
|
|
Вернуться к началу |
|
|
baxxter Италоманьяк
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 491 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Пн Сен 02, 2013 13:05 Заголовок сообщения: |
|
|
С начала пробуй с минимума . Поставь авто под крутую горку , открой капот и открути крышку расширительного бочка и не много по газуй . долей жидкости но не выше мах. мне помогало , только на другом авто.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Popl Италофан
|
Добавлено: Пт Сен 13, 2013 11:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Розвоздушив систему. Почала гріти! Всім дякую за поради.
ЗІ правда не так гаряче як на бензині. Ще є версія, що салон довго прогрівається через те, що не обшитий кузов (грузовий варіант). При переробці на пасажира обшиється все тепло - шумоізоляцією + таканиною і думаю буде набагато тепліше.
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_lvv Amico
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.09.2013 Сообщения: 19 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Сен 25, 2013 15:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго дня! Підскажіть як зняти радіатор пічки в Фіоріно 2008 ??? Дякую
|
|
Вернуться к началу |
|
|
baxxter Италоманьяк
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 491 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Ср Сен 25, 2013 16:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Скорей всего торпеду снимать нужно .
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_lvv Amico
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.09.2013 Сообщения: 19 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пт Сен 27, 2013 11:18 Заголовок сообщения: |
|
|
підскажіть чи можна це зняти? Дякую
Описание: |
підскажіть чи можна це зняти? Дякую |
|
Размер: |
494.72 KB |
Просмотрено: |
1653 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|