і так, море накрилося але одну дверку вже зробив. Почав з пошуку заводських проводів, знайшов їх біля блоку запобіжників з ліва
один розєм був не підключений на ньому вихід на ліві двері і живлення, прийшлось доставити одне реле (запобіжник стояв)
доставляв те що правіше на фото. моторчик склопідйомника брав без тросів
тому прийшлося механічний повністю розковиряти (зрозумів що назад вже нескладу) і переставляти трос, він получився десь на 1,5-2 см довшим, лишній кусок був обрізаний і край завальцований мідною трубкою від газових установок, вальцував пласкогубцями , майже як заводське.
в якості експеременту ставив правий склопідйомник в ліву дверку, все підходить
так як кнопки будуть в дверях тому провода на штекері трошки переставив місцями, доставив два реле (на майбутню автодотяжку)
і ось що в кінці получилось
З.Ы. могу продать блок управления стеклоподъемниками....
сам сегодня занялся установкой стеклоподьемников. Начал с пролаживания проводки по штатной схеме, установки стеклоподьемников и установки кнопок...
Проблем, больше всего с проводкой было...
в мене проводка була треба було б тільки провода від кнопок до штекера і все, але в мене обшивки від уліси тому чуть переробив. цікавить автодотяжка, пока розбираюсь чи вміє сигналка дотягувати.
в мене проводка була треба було б тільки провода від кнопок до штекера і все, але в мене обшивки від уліси тому чуть переробив. цікавить автодотяжка, пока розбираюсь чи вміє сигналка дотягувати.
по ходу всі сучасні вміють, але там ниби блок керування маленький (з реле) має бути в комплекті, або його докупити. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.07.2008 Сообщения: 2989 Откуда: Киев
Добавлено: Ср Сен 04, 2013 23:21 Заголовок сообщения:
Есть карты с Улиса по 100грн шт. Стеклоподъемники так же в наличии. Можно комплектом: стеклоподъемники+проводка+кнопки+карты с кнопками. _________________ Разборка вэнов Фиат Улис Скудо, Пежо 806 Эксперт Ситроэн Джампи Эвазион. 096 303 77 45 093 460 41 44 Александр. Ремонт КПП и АКПП. СТО. Ремот ходовой,двигателей.
Добавлено: Чт Сен 05, 2013 19:14 Заголовок сообщения:
celebra, теж хочу собі поставити електросклопідйомники . подивився ваші фотки. заглянув під руль в себе і теж знайшов шось схоже. вісять різні непідключені блоки. ви самі собі все підключали? і яка ціна питання.
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.07.2008 Сообщения: 2989 Откуда: Киев
Добавлено: Вт Сен 10, 2013 23:46 Заголовок сообщения:
Если приедешь к нам то поставим не вопрос...... Завтра у электриков узнаю сколько они берут за установку и отпишусь. Цену на комплект написал в личку...... _________________ Разборка вэнов Фиат Улис Скудо, Пежо 806 Эксперт Ситроэн Джампи Эвазион. 096 303 77 45 093 460 41 44 Александр. Ремонт КПП и АКПП. СТО. Ремот ходовой,двигателей.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме