Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Разные вопросы по Scudo
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 285, 286, 287  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse)
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1ksa
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Рыбы

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 14:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

5233933- написано - на джампер и на боксер до 2002гв-
они подходят? на експерт 2007 гв???
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
umter
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Стрелец

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 18:25    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aliass писал(а):
Таке питанячко!!!Як налаштувати бортовий комп. щоб показував росхід палива.Сітроен чампі 2008

Так там нічого і налаштовувати не потрібно, він і так показує. На підкермовому ричагу праворуч (двірник), з торця є кнопочка, її тиснеш - показники міняються, натиснув та тримаєш - обнуляються.
Myron
Италолюбитель

Италолюбитель

Знак зодиака: Рак

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 19:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Був власником Пежо Експерта 1996 р. 1,9 ТД відслужив він мені вірно 3 роки і на полюваннях і на рибалці і сіно ми ним возили і гравій і т д .... наїздили 70 тис. машина просто бомба, нещодавно продав і став власником Скудо 2005 р. і тут почалися нюанси може хтось допоможе
1. Спочатку не працював сигнал
2. Раптово перестав працювати пульт , що на ключі від центрального замка, я розібрав і поміняв батарейку , але ніякого ефекту не дало Sad
Запобіжники всі перевірив....
Можливо щось подібне тут обговорювалося проте я знайти не зміг , тож буду вдячний за пораду.
umter
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 19:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Myron писал(а):

1. Спочатку не працював сигнал

Ох то і головняк! Я так і не зробив, не вистачило часу і терпіння.
Коли ключ з замка запалювання вийнятий - сигнал працює, вставляєш, або вмикаєш запалювання - зникає. Якщо кілька днів ллє дощ, та поїжджу по файних калюжах - працює в обох випадках, підсохне - з ключом зникає.
Де я тільки не був, як тільки не шукали, поки один хлопака не сказав, що треба повністю знімати підкапотний блок з запобіжниками та реле і в ньому шукати причину та перепаювати... але то треба лишити авто на цілий день... нереально... от так і катаюсь.
Якщо матимеш вирішення проблеми якимось іншим способом - поділись. Wink
Myron
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 19:57    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дай Бог знайти вирішення, в мене попередня машина була першою, то там центрального замка не було, тай зі звичайних тільки 1 ключом відкривався Laughing, а тут нову машину купив , рівно 2 дня тішився пультом Laughing, та без нього ще можна обійтися, без сигналу гірше
ПС Машину мені сусід пригнав і в нього на подвірї ще такий самий Скудо стоїть то є варіанти , щось перебрати, аби тільки знати що Laughing
Aryll
Италоманьяк

Италоманьяк

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 20:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Хлопці! Моя думка якщо вже у власності є авто даного класу , то при оперативності та компетентності наших майстрів, потрібно як мінімум вміти читати єл.схеми.
umter
Ти б не слухав всяких хлопак, а сам подивився по схемці куди провідочки від клаксона розходяться. Бо на рахунок розбирання пів машини щось я дуже сумніваюсь.[/i]
Myron
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 20:18    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Пробачте за не компетентність, проте де можна скачати схему, або цілу книгу по експлуатації Embarassed
umter
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Вт Авг 13, 2013 20:45    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aryll писал(а):

umter
Ти б не слухав всяких хлопак, а сам подивився по схемці куди провідочки від клаксона розходяться.

На жаль, це не в моїй компетенції.... Sad
І в цьому питання я повний лох. Embarassed
teofil
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Ср Авг 14, 2013 03:36    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Myron писал(а):
... 2. Раптово перестав працювати пульт , що на ключі від центрального замка, я розібрав і поміняв батарейку , але ніякого ефекту не дало...

Ключ з новою батарейкою потрібно "прив'язати" до машини: вимкнути запалювання, натиснути на кнопку, що ближче до леза і так тримаючи увімкнути запалювання, тримати 10-15 секунд, відпустити кнопку і вимкнути запалювання. Через секунд 20-30 можна перевірити результат. Якщо не допоможе то хіба до офіціалів, правда на "Пластику" мені з моїм "Скудо" цього не зробили - відправляли до Києва на "Італ-авто". В результаті на "Ілті" на "Пежо" перепрограсмували блок ЦЗ за 500 гривень (для "Експерта" чи "Жумпі" мало би бути дешевше) - пульт знову працює.

Маю цілу купу різних книжок по наших машинах: різні мови і різна тематика - давай мило на укр.нет - скину.

І взагалі спочатку перечитай форум, принаймні заголовки тем в цьому розділі - почнеш орієнтуватись, що обговорювалось.

P. S. Я сам з Винників - вже писав, що маю Лексію для діагностики, якщо буде необхідність звертайся - телефон вказаний в темі за 9 серпня.
Myron
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Ср Авг 14, 2013 15:00    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую, спробу! Я переглядав трохи форум, правда не весь тут дуууже багато корисної інформації і чому я не прийшов сюди ще 3 роки назад , зекономив би купа нервів і грошей до свого колишнього Експертика.
Я сам з Дрогобича , мило скину
vacya
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Сб Авг 17, 2013 21:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Хочу зняти та промити бака.
Може хтось знімав? Які проблеми можуть виникати. Дякую?
Ryslan-87
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Лев

СообщениеДобавлено: Сб Авг 17, 2013 21:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

знімав на своему скудо, з труднощів було відкрутить пластікову гайку на баку яка прижимае заборнік і висверлювать прийшлось два болта бо зірвав.
Sirko
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Сб Авг 17, 2013 22:17    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

пластикову гайку на баку легко відкрутити накинувши на неї ремінь ГРМ (старий) і далі через "плече" монтіровкою.
ariia1984
Италолюбитель

Италолюбитель

Знак зодиака: Козерог

СообщениеДобавлено: Ср Авг 21, 2013 17:10    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

подскажите пожалуйста что лучше купить до 2500 грн. на задний ряд три отдельных сидения или диван? как в эксплуатации ? что лучше и удобнее, буду периодически вытягивать для перевозки грузов. можно ли легко снять диван полностью.
Aryll
Италоманьяк

Италоманьяк

СообщениеДобавлено: Ср Авг 21, 2013 20:06    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

umter писал(а):
Aryll писал(а):

umter
Ти б не слухав всяких хлопак, а сам подивився по схемці куди провідочки від клаксона розходяться.

На жаль, це не в моїй компетенції.... Sad
І в цьому питання я повний лох. Embarassed

"Не ленись, будет прок, будет к осени пирог!"
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse) Часовой пояс: GMT + 3
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 285, 286, 287  След.
Страница 155 из 287

Перейти: