|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
1ksa Италофан

Возраст: 52 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.06.2013 Сообщения: 314 Откуда: Украина
|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 14:30 Заголовок сообщения: |
|
|
5233933- написано - на джампер и на боксер до 2002гв-
они подходят? на експерт 2007 гв??? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
umter Италоманьячище

Возраст: 48 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 1206 Откуда: Рівне
|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 18:25 Заголовок сообщения: |
|
|
| Aliass писал(а): | | Таке питанячко!!!Як налаштувати бортовий комп. щоб показував росхід палива.Сітроен чампі 2008 |
Так там нічого і налаштовувати не потрібно, він і так показує. На підкермовому ричагу праворуч (двірник), з торця є кнопочка, її тиснеш - показники міняються, натиснув та тримаєш - обнуляються. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Myron Италолюбитель

Возраст: 43 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 13.08.2013 Сообщения: 63 Откуда: Львівська область
|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 19:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Був власником Пежо Експерта 1996 р. 1,9 ТД відслужив він мені вірно 3 роки і на полюваннях і на рибалці і сіно ми ним возили і гравій і т д .... наїздили 70 тис. машина просто бомба, нещодавно продав і став власником Скудо 2005 р. і тут почалися нюанси може хтось допоможе
1. Спочатку не працював сигнал
2. Раптово перестав працювати пульт , що на ключі від центрального замка, я розібрав і поміняв батарейку , але ніякого ефекту не дало
Запобіжники всі перевірив....
Можливо щось подібне тут обговорювалося проте я знайти не зміг , тож буду вдячний за пораду. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
umter Италоманьячище

Возраст: 48 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 1206 Откуда: Рівне
|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 19:37 Заголовок сообщения: |
|
|
| Myron писал(а): |
1. Спочатку не працював сигнал
|
Ох то і головняк! Я так і не зробив, не вистачило часу і терпіння.
Коли ключ з замка запалювання вийнятий - сигнал працює, вставляєш, або вмикаєш запалювання - зникає. Якщо кілька днів ллє дощ, та поїжджу по файних калюжах - працює в обох випадках, підсохне - з ключом зникає.
Де я тільки не був, як тільки не шукали, поки один хлопака не сказав, що треба повністю знімати підкапотний блок з запобіжниками та реле і в ньому шукати причину та перепаювати... але то треба лишити авто на цілий день... нереально... от так і катаюсь.
Якщо матимеш вирішення проблеми якимось іншим способом - поділись.  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Myron Италолюбитель

Возраст: 43 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 13.08.2013 Сообщения: 63 Откуда: Львівська область
|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 19:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Дай Бог знайти вирішення, в мене попередня машина була першою, то там центрального замка не було, тай зі звичайних тільки 1 ключом відкривався , а тут нову машину купив , рівно 2 дня тішився пультом , та без нього ще можна обійтися, без сигналу гірше
ПС Машину мені сусід пригнав і в нього на подвірї ще такий самий Скудо стоїть то є варіанти , щось перебрати, аби тільки знати що  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Aryll Италоманьяк

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 20:13 Заголовок сообщения: |
|
|
Хлопці! Моя думка якщо вже у власності є авто даного класу , то при оперативності та компетентності наших майстрів, потрібно як мінімум вміти читати єл.схеми.
umter
Ти б не слухав всяких хлопак, а сам подивився по схемці куди провідочки від клаксона розходяться. Бо на рахунок розбирання пів машини щось я дуже сумніваюсь.[/i] |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Myron Италолюбитель

|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 20:18 Заголовок сообщения: |
|
|
Пробачте за не компетентність, проте де можна скачати схему, або цілу книгу по експлуатації  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
umter Италоманьячище

|
Добавлено: Вт Авг 13, 2013 20:45 Заголовок сообщения: |
|
|
| Aryll писал(а): |
umter
Ти б не слухав всяких хлопак, а сам подивився по схемці куди провідочки від клаксона розходяться. |
На жаль, це не в моїй компетенції....
І в цьому питання я повний лох.  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
teofil Италомафиози

Возраст: 56 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Авг 14, 2013 03:36 Заголовок сообщения: |
|
|
| Myron писал(а): | | ... 2. Раптово перестав працювати пульт , що на ключі від центрального замка, я розібрав і поміняв батарейку , але ніякого ефекту не дало... |
Ключ з новою батарейкою потрібно "прив'язати" до машини: вимкнути запалювання, натиснути на кнопку, що ближче до леза і так тримаючи увімкнути запалювання, тримати 10-15 секунд, відпустити кнопку і вимкнути запалювання. Через секунд 20-30 можна перевірити результат. Якщо не допоможе то хіба до офіціалів, правда на "Пластику" мені з моїм "Скудо" цього не зробили - відправляли до Києва на "Італ-авто". В результаті на "Ілті" на "Пежо" перепрограсмували блок ЦЗ за 500 гривень (для "Експерта" чи "Жумпі" мало би бути дешевше) - пульт знову працює.
Маю цілу купу різних книжок по наших машинах: різні мови і різна тематика - давай мило на укр.нет - скину.
І взагалі спочатку перечитай форум, принаймні заголовки тем в цьому розділі - почнеш орієнтуватись, що обговорювалось.
P. S. Я сам з Винників - вже писав, що маю Лексію для діагностики, якщо буде необхідність звертайся - телефон вказаний в темі за 9 серпня. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Myron Италолюбитель

|
Добавлено: Ср Авг 14, 2013 15:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую, спробу! Я переглядав трохи форум, правда не весь тут дуууже багато корисної інформації і чому я не прийшов сюди ще 3 роки назад , зекономив би купа нервів і грошей до свого колишнього Експертика.
Я сам з Дрогобича , мило скину |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
vacya Италофан

Возраст: 54 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.11.2009 Сообщения: 150 Откуда: Овруч
|
Добавлено: Сб Авг 17, 2013 21:38 Заголовок сообщения: |
|
|
Хочу зняти та промити бака.
Може хтось знімав? Які проблеми можуть виникати. Дякую? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Ryslan-87 Италофан

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 18.12.2012 Сообщения: 137 Откуда: Черкаська обл
|
Добавлено: Сб Авг 17, 2013 21:43 Заголовок сообщения: |
|
|
| знімав на своему скудо, з труднощів було відкрутить пластікову гайку на баку яка прижимае заборнік і висверлювать прийшлось два болта бо зірвав. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Sirko Италолюбитель

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 13.07.2012 Сообщения: 87 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Сб Авг 17, 2013 22:17 Заголовок сообщения: |
|
|
| пластикову гайку на баку легко відкрутити накинувши на неї ремінь ГРМ (старий) і далі через "плече" монтіровкою. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
ariia1984 Италолюбитель

Возраст: 55 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 13.05.2013 Сообщения: 70 Откуда: Чернигов
|
Добавлено: Ср Авг 21, 2013 17:10 Заголовок сообщения: |
|
|
| подскажите пожалуйста что лучше купить до 2500 грн. на задний ряд три отдельных сидения или диван? как в эксплуатации ? что лучше и удобнее, буду периодически вытягивать для перевозки грузов. можно ли легко снять диван полностью. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Aryll Италоманьяк

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Ср Авг 21, 2013 20:06 Заголовок сообщения: |
|
|
| umter писал(а): | | Aryll писал(а): |
umter
Ти б не слухав всяких хлопак, а сам подивився по схемці куди провідочки від клаксона розходяться. |
На жаль, це не в моїй компетенції....
І в цьому питання я повний лох.  |
"Не ленись, будет прок, будет к осени пирог!" |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|