В диспечере устройств и в FiatECUScan пропишите одинаковый порт, скорость - должно работать. У знакомого Doblo 1.9 пользуется usb шнурком, всё нормально.
У меня elm327_bluetooth с ноутом и смартом работает без проблем.
Купив ЕLM 327, підключився через FiatEcuScan 3.6, але бачить лише двигун. Всі пишуть що щось в адаптері треба випаювати/перепаювати, але конкретно не знайшов що саме і як. Хто знає допоможіть. Якщо треба розберу і сфоткаю плату
Heet
Я думав такий купити, але вже купив ЕЛМ, який по суті повинен читати все крім подушок (переходнік собі вже роблю), але в мене чомусь читає лише двигун. На білоруському форумі пишуть щось про випайку якогось резистора і з'єднання двох проводів, але хотілось би побачити це на фото так як з електрикою діла ніколи не мав, не хочу нічого спалити
пишуть щось про випайку якогось резистора і з'єднання двох проводів, але хотілось би побачити це на фото так як з електрикою діла ніколи не мав, не хочу нічого спалити
Всё зависит от прошивки и модификации самого адаптера. На офсайте свё расписано. Там всё дело в конструктиве.
Кому-то помогает, кому-то нет. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Heet
Підскажіть будь-ласка, шнурком VAG-KKL який ви рекомендували в пості вище точно можна буде стерти помилки з подушок, не хочеться впусту 200 гривень викидати. В ньому нема підтримки кан-шини, чи вона для цього не потрібна?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме