Возраст: 33 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.12.2012 Сообщения: 16 Откуда: Житомир
Добавлено: Пн Июл 01, 2013 16:14 Заголовок сообщения: Центральний замок (штатний) на ключі є, чи не має???
Добрий день!!! Скажіть будь ласка в мене Citroen Jumpy 2006 року чи має даний автомобіль керування центральним замком з брелка чи ні, і як це можливо перевірити . Один з ключів має дві дивні гумові кнопки, але розібравши його в середині знайшов тільки круглу батарейку. Можливо це те що лишилось від нього, після попереднього господаря???
там мала бути плата пульта. Але напевно він "сказав до побачення" і його викинули за непотрібом.
Дешевше сигналку поставити ніж відновити цей пульт. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Я зрозумів, тоді постає таке питання, ось в мене автомобіль обладнаний імобілайзером, але в ключи його немає нічого, чи може автомобіль пряцювати без нього, чипопередній господпар десь заховав його??? Як що останнє то підскажіть будь ласка де його шукати???
Я зрозумів, тоді постає таке питання, ось в мене автомобіль обладнаний імобілайзером, але в ключи його немає нічого, чи може автомобіль пряцювати без нього, чипопередній господпар десь заховав його??? Як що останнє то підскажіть будь ласка де його шукати???
Звідки ти знаєш, що в ключі немає чіпа? Ти заносив його в майстерню і прилад не зафіксував ніякого сигналу, чи візуально? В ключі з кнопками ЦЗ чіп залитий в пластмасі в півкруглому секторі, в якому зафіксоване лезо - його зверху не видно. Почитай
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=40260&start=0
- тут є фото різних ключів.
На замку є кругла чорна пластикова антена-транспондер? Радіус її дії маленький тому чіп (розмір десь 10х5х4 мм) повинен бути якнайближче.
Але є можливість, що просто відключили імобілайзер - подали потрібний сигнал на нього (чи "+" чи "-" треба шукати, так не скажу зразу) на ПНВТ і він постійно увімкнений.
Скажіть будь ласка, як що я знайду плату пульта - центрального замка з іншої машин (даної моделі автомобіля), чи зможу я привязати того пульта до свого блоку керування Ц/З???
Скажіть будь ласка, як що я знайду плату пульта - центрального замка з іншої машин (даної моделі автомобіля), чи зможу я привязати того пульта до свого блоку керування Ц/З???
Виясняй в офіціалів чи можна буде так зробити. Бо замовити в них новий - мені колись озвучили ціну в 1500 гривень приблизно.
В офіціалів просто замовити 1 копію просто ключа: 300 грн + 94 грн прошивка.
А з пультом і того дорожче. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме