Довго думав, що робити з музикою залишати штатну(звук мене влаштовує повністю) чи ставити комбайн зі всіма плюшками 2 дін або 1 дін (зупиняє лише ціна перехідної рамки). І мабуть таки залишусь на першому варіанті тим паче , як виявляється у нас є АУКС. Головою усього процесу в мене буде служити планшет на Андроїд ОСь (добре що я вожу їх на продаж ), який на борту має навігацію, блютуз до якого можна конектити окрім гучного зв'язку і ЕЛМ адаптер, ну і хороший додаток до того всього це 3Джі інтернет. Ще декілька таких плюсів - це його можна паралельно використовувати, як відеореєстратор, чи для перегляду відео або просто, як ігровий планшет. Один мінус для мене це те, що неможливо підключити камеру заднього виду.
для нормального регістратора потрібен широкий угол огляду а планшет цього немає. І ще великий мінус цього комбайну - чим більше "цяцьок" на панелі тим страшніше залишати авто на парковці....
а ще головняк як планшет закріпити щоб було естетично та не тіліпалось на ямках....
Купил активный саб m-dimension glow 10.100. Подскажите как пробросить плюс от АКБ? Нашел переход в районе левого дворника, но там все плотно. Есть еще варианты?
Leonid
зазвичай всі підсилювачі мають два плюси - прямий на аккумулятор і ще один на включення. З першим альтернативних варіантів не можливо, бо навіть в стандартному наборі кабелів для підключення фішка під клемму аккумулятора. "плюс на включення" то вже по бажанню, я колись на десятці виводив окремий тумблер на панель з діодом (щоб не забувати вимикати) бо їсть заряд акумулятора дуже і дуже гарно)))
Прийшов сьогодні шнурок з Дойчляндії під AUX. Купив 28,05 відправили 29,05 отримав 19,06. Думав буде швидше. Брав цей http://www.ebay.com/itm/250912730745?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Знач підключив до магнітоли, включив AUX, підєднав телефон і ....нічого Думав кабель нікудишній, продзвонив - все норм. Треба шукати аукс... Пішов "дитячим шляхом" - увімкнув AUX, викрутив гучність на максимум і потихеньку потрогав шилом всі крнтакти. Знайшов "по звуку"
Зрізав кромку на фішці, розмернув на 180 градусів і все запрацювало.
Пи.Си. - четвертий рожевий товстий кабель - нікуди не йде. Просто був у фішці. Нічого не замикає.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме