И так, свечи купил Бошевские по 125 гр., теперь возникла следующая проблема, не можем их найти на двигателе (2.0 120 л.с 88 квт, Скудо в новом кузове 2007-) В передней части нигде их не видно, неужели стоят с обратной стороны? Тогда как к ним можно добраться? Подскажите знающие, пожалуйста.
DRAGON
Час смаження свічок залежить від температури оточуючого середовища + від температури двигла. Температура, чи розжареність безпосередньо в камері не заміряється. Як-що свічки на окремих шнурках -- тоді блок управління міг би міряти струм і по цих показниках робити висновки також. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
ну тоді f від (t середовища(всмоктуваного повітря), t двигуна та I споживання свічок) _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
И так, свечи купил Бошевские по 125 гр., теперь возникла следующая проблема, не можем их найти на двигателе (2.0 120 л.с 88 квт, Скудо в новом кузове 2007-) В передней части нигде их не видно, неужели стоят с обратной стороны? Тогда как к ним можно добраться? Подскажите знающие, пожалуйста.
взагалі я дивуюся з економічної обгрунтованості купівлі бусів для катання своєї задниці...особливо новіших моделей, тих же Скудо в новому кузові...про Віто і інші нові я взагалі мовчу...
взагалі я дивуюся з економічної обгрунтованості купівлі бусів для катання своєї задниці...особливо новіших моделей, тих же Скудо в новому кузові...про Віто і інші нові я взагалі мовчу...
Будь-яка поломка вимірюється тисячами...
Сенс таких машин для дому???
така техніка має купуватися з прицілом заробітку , а задницю возити , треба , таку машинку як у мене , ну такого плану...нє.. ну звичайно , хто має бабла кілограмами ,може свій фаркоп і на бентлі возити пардоньте , може сумбурно. _________________
ну не в тему але: мужик мав жигяли, ним заробив на опеля віваро,... має опеля віваро негоден заробити на жигуля
чесно кажучи якби не робота і більшенька сімя в житі не купив би скудо,... мені більше до душі універсали а6, вольво, мерс, но ці машини тільки для того щоб одне місце возити, ось пижик і скудік реально грошики роблять (но і час відчасу їх тратять)
було б так просто продати...
Будь-яка поломка вимірюється тисячами...
Сенс таких машин для дому???
така техніка має купуватися з прицілом заробітку , а задницю возити , треба , таку машинку як у мене , ну такого плану...нє.. ну звичайно , хто має бабла кілограмами ,може свій фаркоп і на бентлі возити пардоньте , може сумбурно.
Хлопці, ви напевно маєте "1 метр 40 в капелюсі" і важите як "файний індик"? Як мені з моїми 190 см зросту та 120 кг ваги запхати свою задницю в Punto чи Cinquecento?
Мій нормально зроблений Скудо (фото в http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=42729) перейшов з категорії бусів у "сімейний мінівен" - внуки вже є - родина велика, так що треба і візок запхати, і в гості чи на природу виїжджає зразу 7 чоловік.
Я раніше мав ВАЗ-2102 тому в пошуках нової машини зразу орієнтувався на універсал чи мікровен, бо стандартні пасажирські мінівени невиправдано дорогі. Тому було обрано найоптимальніший на даний час варіант - пригнати хороший вантажний бус і зробити з нього пасажира. Все прекрасно вдалося - різниця між "базарною ціною" і моїми витратами десь 3000 у.о. на мою користь.
А опція "бус" нікуди не пропала - всі 5 сидінь 2-го і 3-го ряду знімаються за 5 секунд - і шафи з тумбочками, чи 800 кілограмів картоплі "летять" куди потрібно.
P.S. До речі на форумі Буба (і не тільки він) писав, як "докотився" до Улісе і чому його зараз ні на що не проміняє.
Вчера наконец-то нашли где стоят свечи. Для этого разобрали чуть не пол головки. Но и после этого к свечам доступа нет. Надо или головку снимать, или двигло вытаскивать. Заставить-бы поменять свечи ту светлую макаронную голову, которая придумала их туда всунуть.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме