Я так і не зміг найти так звану "Жабу" на Фіат Скудо 2005 року. Підскажіть де вона чи можу її знайти і добратись з під капоту чи потрібно залазити під низ чи їхати на підйомник, все тому що у мене не горять фонарі заднього ходу при включанні задньої передачі. Хелп....
Хочу заменить задний ряд сидений.
Сейчас установлены 3 сидения от какой-то старой Ауди привареные к металлической раме, но они очень туго входят, обдираютобшивку салона. Ширина сваренных сидений 147см. На что их можно заменить, чтоб не драли обшивку, легко вынимались и были удобными.
Опишіть, будь ласка, коротко, що потрібно знімати, щоб замінити підлогу під водійським та пасажирським сидіннями на Скудо в старому кузові, може є якісь нюанси. Наперед дуууже вдячний!
Хочу заменить задний ряд сидений.
Сейчас установлены 3 сидения от какой-то старой Ауди привареные к металлической раме, но они очень туго входят, обдираютобшивку салона. Ширина сваренных сидений 147см. На что их можно заменить, чтоб не драли обшивку, легко вынимались и были удобными.
Саме краще поставити на третій ряд диван від оригінального паса.
Трансформери, наклон спинки змінюється, відкидаються вперед, їздять на салазках взад-вперед, легким рухом руки повністю знімаються. З якої машини не скажу, з такими вже купив (хто знає - підскажіть, самому цікаво).
Вважаю такий варіант практичніше оригінального.
нодскажите номерок скобы передних тормозных колодок. А то лопнула эта скоба и на ямах очень сильно колодки стучат _________________ Коняга Виталик
+38 (066) 161-10-91
Опишіть, будь ласка, коротко, що потрібно знімати, щоб замінити підлогу під водійським та пасажирським сидіннями на Скудо в старому кузові, може є якісь нюанси. Наперед дуууже вдячний!
Декоративні накладки,пічку-всього не памятаю -давно з товаришем знімали на оригінальному пасажирі(трохи намучились) _________________ Радуйся жизни,если получается
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме