Mega-Lo-Maniack. Аналогичное наблюдал и у себя. Думаю что это нормально, так как когда ходят поршня воздуху деваться некуда и его выбрасывает, а вот на оборотах включается турбина и начинает всасывать воздух или газы через сапун, патрубок которого кстати находится на клапанной крышке сзади и соединяется с воздушным патрубком после фильтра. Из этого сделал вывод что сапун не забит.
"Пыдскажыть, що таке пыд лывим правим колесом, позаду. Як пише на малюнку в інтернеті, "воздушний охладитель топлва" навіщо він Фіат Скудо 2005 рік" Вибачте, ну і задав питання, я хотів запитати що таке під лівим переднім колесом, так званий фільтр воздушного охолодження палива, принцип дії, він весь час забивається снігом і я його звідти виколупую. А ще хотів би запитати наступне у мене не працюють фонарі коли включаю задню передачу, читав на форумі що це може бути "лягушка" однак я як не зрозумів на форумі де її знайти підскажіть у мене Фіат -Скудо 2005 року мій перший автомобіль. Чи можна до тої лягушки добратись просто не заїжджаючи на СТО
Freedom книжку докачую, як що все буде добре то заздалегіть дякую. Ти вже вибач мене може за такі запитання просто як я уже писав це мій перший автомобіль і мені він дуже подобається і хочу в ньому все розуміти. Доречі я з Волині, а навчався в Тернополі.
Доброго ранку,дня,ночі, шановні одноклубники!(необхідне підкреслити) Цікавить питання чи ставив хто небудь замість ріднього реле двірників, щось таке як реле із паузою. Коли у мене був Авео, мені запропонували поставити, здається навіть від Жигуля, неперевершена штуковина під час слабонького дощу ! Наскільки я пам'ятаю, обійшлося навіть без переробок, просто одне витягнув а інше вставив. Тут те що я мав на увазі: http://aveo.com.ua/smf/index.php?topic=323.0
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме