500 грн демонтаж і монтаж коробки
400 грн робота по ремонту коробки
400 грн коштує синхронізатор
разом 1300
плюс ссальники півосей, масло в коробку - ціна поки невідома... _________________
Я свого experta dw8 купив з такою болячкою. думав робити а коли взнав ціну то передумав. наїздив вже 20000 звук не міняється. А з перегазовкою, коли не забуваю, то не гарчить
Незнаю звідки в тебе такі ціни??.
Ціни які мені озвучували різні майстри:
1000 - 800 грн демонтаж і монтаж коробки,
Робота +- як в тебе.
1800 грн - синхрон.
Може в тебе коробка інакша. В мене задня передача вперед.
http://buscentr.com.ua/item/172-282/
В мене задня назад. А ціна зняти і поставити коробку кругом +/- 500 грн коштує в Файному Місті.
На рахунок синхрона - завтра уточню чи новий чи б.к., бо завтра буду в того майстра - зазор в клапанах перевірити потрібно. _________________
В мене задня назад. А ціна зняти і поставити коробку кругом +/- 500 грн коштує в Файному Місті.
На рахунок синхрона - завтра уточню чи новий чи б.к., бо завтра буду в того майстра - зазор в клапанах перевірити потрібно.
Запитай про новий синхрон 1-2 передача, для моєї коробки (задня вперед). І скільки буде коштувати його замінити( зняття + робота) . Якщо можна. Дякую.
anatolii
Ради интереса. Напиши мне в личку номер кузова, посмотрю сколько синхрон стоит. _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
anatolii
синхон замінник 95 у.о.
оригінал 145 у.о.
робота 1500 грн при твоїй коробці і двигуні.
Якщо правильно зрозумів робота з синхроном - 1500 грн.
зняти, зремонтувати, поставити назад = 1500 грн. + сам синхронізатор по вибору оригінінал чи ні. А мені дійсно 400 грн за б/к синхрон сказали. _________________
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме