Лего.
Особисто я включаю 5 на шв 70 км/год (1,9 Д), або якщо згорба то можна і при 60-50. На дв 1,9 Д кпп має інші передаточні числа, ніж на 2,0 жтд, і там 5 не включиш нижче 70 це на моїй машині. А так треба дивитись по обстановці, як тягне мотор, підгорку, чи накатом, і т.д. і т.п.
Тернопільчани, в кого мотор DW8, паливна Лукас, простий дізель, - відгукнітся! Потрібно заглянути під Ваш капот і списати каталожний номер запчастини. Наперед дякую! _________________
067-790-69-45
Ну в мене DW8В, Лукас, міжними різниця всього в ЕГР, конкретно, що треба пиши.
На паливному насосі є шарнір (пластмасова конструкція) до якого чіпляється трос газу. Він в мене тріснув і розламався на 2 частини. Я поставив від Бошовського насосу - задовга.
Ти маєш на увазі цю деталь:
1. КАБЕЛЬНЫЙ ЗАЖИМ 9623051680
Якщо ще щось треба шукай тут:
http://eper.fiatforum.com
або
http://fiatonline.com.ua/
На терко авто Віділл Запчастини, є знайомий Толік, він мені дістає оригінальні запчастини, вплоть до кнопок на ключі брелоку дістав.
По фіату номер 9424445580
по пежо ШАРНИРНЫЙ ПАЛЕЦ LONG 68,5 номер 1631 51
Удачи
В тому то і справа, що задовгий буде. В мене зараз від бошовського насосу - довжина 50 мм. Педаль в полік - а на насосі ричаг газу тільки на півхода. І візуально пам"ятаю, що коротший був той шарнір....
Може взагалі справа не вцьому, а в тросі, неправильно встановлений, або не той, це ж номера з каталогів оригінальних запчастин, які ставили на насос, інших нема.
Може на цій фотці
8. 1475856080 но це не лукас, а бош.
і ще один 9350252380 тоже бош
Сьогодні дивився в себе на пижику 1,9 2004 шарнир білий пластмасовий, такий як на рис. номер 8. не довший 3,5 см. але по каталогу має бути такий як писав вище. Під номером 3 на рисунку вище він тільки виглядає довшим, але кріпиться до ричага насоса, посередині, виходить десь 3,5 см. подивись уважно на фото.
Ребята подскажите т.к. поиск по форуму ничего не дал.
В режиме холостого хода на моём Пыжике (2.0 HDI 2001 г.)начала загораться лампочка масла. Буквально слегка тронешь педаль газа она тухнет. Уровень в норме. Я думаю, что упало давление масла. Может кто что подскажет по этому вопросу.
И ещё т.к. нет мануала подскажите какое давление масла для двигателя (ДВИГАТЕЛЬ ТУРБОДИЗЕЛЬ DW10BTED "W3") должно быть при холостом ходе и при бОльших оборотах
краще поїдь на хороше СТО і провір тиск масла, в мене така ситуація була на пасаті, заклинив рекупераційний клапан (наявність на ХДІ не знаю) на холостих світить лампочка, а принажаті педальки перестає. Зняв, почистив, все внормі.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме