|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Ср Июл 11, 2012 15:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Ездить на 6-й передачи на холостых это жесть,это кто так учит делать. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Di-MA Италоманьячище
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.12.2010 Сообщения: 5228 Откуда: Киев+(Васильков Обухов)
|
Добавлено: Ср Июл 11, 2012 15:55 Заголовок сообщения: |
|
|
AdvanTiSS писал(а): | А летом по сухой дороге и при наличии ABS, честно говоря, не вижу смысла тормозить двигателем, на безопасность практически никак не влияет. |
Влияет на экономичность-перекрывается подача топлива. |
|
Вернуться к началу |
|
|
mac Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.03.2012 Сообщения: 235 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Июл 11, 2012 19:02 Заголовок сообщения: |
|
|
AdvanTiSS писал(а): | Цитата: | при економному водінні я помітив що в мене почало підпалюватись щеплення особливо при гальмуванні двигуном до швидкості 40-50км /год на 5-ій передачі |
Чем это определяется? Я не совсем в курсе, но сам часто езжу на 6-й при холостых оборотах и никаких изменений в поведении машины не наблюдаю. А летом по сухой дороге и при наличии ABS, честно говоря, не вижу смысла тормозить двигателем, на безопасность практически никак не влияет. |
Запах зчеплення + хапання зчеплення почало хапати вище, літом немає змісту просто привичка і не відомо бо не прораховано що вигідніне гальмувати двигуном чи котитись на нейтралці( принаймі я для себе не прорахував) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Patrik Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.05.2012 Сообщения: 324 Откуда: Николаев
|
Добавлено: Ср Июл 11, 2012 20:02 Заголовок сообщения: |
|
|
mac писал(а): |
Запах зчеплення + хапання зчеплення почало хапати вище, літом немає змісту просто привичка і не відомо бо не прораховано що вигідніне гальмувати двигуном чи котитись на нейтралці( принаймі я для себе не прорахував) |
Це можливо прийшов вже час міняти зчеплення, при гальмуванні двигуном Ви навряд його спалите, скільки машин було, ще поки зчепленя не міняв(постукав по дереву) хоча теж постійно двигуном гальмую(доречі машини з автоматом теж так їздять) А що б перевірити зчепленя зробіть зворотню операцію при шв 50км/год перейдіт на 5-у передачю і газ в пол, тоді оберти мають зростати а швидкість повільно. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Dimidroll Amico
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.06.2012 Сообщения: 33 Откуда: Севастопіль
|
Добавлено: Пн Июл 16, 2012 14:16 Заголовок сообщения: |
|
|
Patrik писал(а): |
Це можливо прийшов вже час міняти зчеплення, при гальмуванні двигуном Ви навряд його спалите, скільки машин було, ще поки зчепленя не міняв(постукав по дереву) хоча теж постійно двигуном гальмую(доречі машини з автоматом теж так їздять) |
А що доречі мануал говорить, спуск на нейтральній не шкодить для авто. _________________
расчет доставки груза |
|
Вернуться к началу |
|
|
=Avtorarytet= Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 00:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Дойшли руки покататися з підключеним ЕБК.
Те, що по коректуванню вприску форсунок трохи пригає "хвастатись" не буду, але визначив кілька прикольних зауважень:
1. Якщо їдеш на передачі і не газуєш (тормозиш двигуном) - паливо в циліндри ВЗАГАЛІ не подається - ЕКОНОМІЯ.
2. Fiatecuscan 2.6 разом з VAG-COM прекрасно і справно показує миттєвий розхід палива. Приборка навіть близько того не відображає. Я думаю, що наша проблема неправильного відображення розходу саме в тупості приборки.
3. По темі. Економія, залежно від обертів річ відносна. При збільшенні обертів розхід росте до певних обертів а потім падає. Просто пробував їхати 80км\год на 3 і на 4 передачі і в розході не встиг однозначно визначити різницю.
Цікаво, що комп рахує розхід на холостому 0.360л/год або 0.540л/год...
P.S. все вищенаписане мої роздуми і післяаналіз фахівця з обшивки салонів... Буду радий чути ваші думки. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Di-MA Италоманьячище
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.12.2010 Сообщения: 5228 Откуда: Киев+(Васильков Обухов)
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 09:10 Заголовок сообщения: |
|
|
=Avtorarytet= писал(а): | Цікаво, що комп рахує розхід на холостому 0.360л/год або 0.540л/год...
|
0,18л\час разница так и по миру пойти можно. .0.360л/час конечно больше нравится,а с чем связан перепад? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 11:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Звідки 0.180?
У мене по графіку видно, як 1 і 2 форсунки балуються, друга на холостій сере, перша на обертах.
Тому і ХХ пригає до 0.540л/год. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Di-MA Италоманьячище
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 11:48 Заголовок сообщения: |
|
|
=Avtorarytet= писал(а): | Звідки 0.180?
|
=Avtorarytet= писал(а): | Цікаво, що комп рахує розхід на холостому 0.360л/год або 0.540л/год... |
Между большим и меньшим 0,54-0,36=0,18. Я так понял. |
|
Вернуться к началу |
|
|
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 13:45 Заголовок сообщения: |
|
|
=Avtorarytet=,а чем смотрел коррекцию топлива на форунках,фиатскан не показывает коррекцию у меня. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 14:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Fiatecuscan 2.6, ломаний. Новіші версії злітають або не конектяться намально. Може не той ECU вибрав?
Цікаво було б покататися з графіком оберти/розхід/швидкість, щоб по темі чітко відписатись... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Patrik Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.05.2012 Сообщения: 324 Откуда: Николаев
|
Добавлено: Ср Авг 01, 2012 09:49 Заголовок сообщения: |
|
|
=Avtorarytet= писал(а): | Fiatecuscan 2.6, ломаний. Новіші версії злітають або не конектяться намально. Може не той ECU вибрав?
Цікаво було б покататися з графіком оберти/розхід/швидкість, щоб по темі чітко відписатись... |
А як би його тут залишити(Fiatecuscan 2.6, ломаний), що б і ми його мали |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|