|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
alex-lv Италоманьячище
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2009 Сообщения: 1306 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Апр 19, 2012 00:02 Заголовок сообщения: |
|
|
v_lavr писал(а): |
тим фіксатором вже грався, якщо тягну його в середину то потім вискакує язичок з нього і відкриваються двері, чуть послаблю то калатає ((
але все таки дякую за відгук |
Мабуть язичок і фіксатор мають значну виробітку, тому вискакує.Спробуй напильником вирівняти кути на них. _________________ 0б77бб9119 |
|
Вернуться к началу |
|
|
sahavlad Италомафиози
Возраст: 65 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.06.2011 Сообщения: 504 Откуда: ник обл
Авто: фиат скудо 2.0 jtd 03г.продал(жалею), купил Ситроен Джампер 05. WV T5 2005г.в. 1.9.
|
Добавлено: Чт Апр 19, 2012 06:52 Заголовок сообщения: |
|
|
Друг!!!!!! Спокойнее Значит выработка на самом язычке, он сделался на конус, если он металл то навари и обработай или замена. |
|
Вернуться к началу |
|
|
v_lavr Италолюбитель
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.07.2011 Сообщения: 75 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Чт Апр 19, 2012 13:39 Заголовок сообщения: |
|
|
sahavlad писал(а): | Друг!!!!!! Спокойнее Значит выработка на самом язычке, он сделался на конус, если он металл то навари и обработай или замена. |
Дякую. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Вітя Италоманьячище
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.02.2012 Сообщения: 2024 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Чт Апр 19, 2012 20:56 Заголовок сообщения: Re: пару запитань по авто. |
|
|
v_lavr писал(а): | Доброго дня. Колеги маю пару запитань по авто, Сітроен Джампі 1,9д. 2004 р.в.
1. Який розхід пального у вас при такому моторі ? Мене турбує розхід пального в мого авто, на 100 км виходить 9 л, при їзді 90 км/год. Чи це не забагато ? Якщо є вузли на які потрібно звернути увагу, дайте знати.
2. Після заміни зчеплення, почала погано включатись 3-тя передача, є хрупіт в коробці, таке враження, якто не повністю вижате щеплення, але таке явище на завжди, буває і нормально включається.
3. Як налаштувати замки на задній розпашонці, ніяк не можу відрегулювати, тарабанять.
4. Що потрібно зробити з боковою здвижною дверкою, що на ній замінити щоб вона нормально закривалась, не скрипіла, не тарабанила, не вифонило по ущільнювачах.
5. Погане ближнє світло, хоч і фари великі але світла мало, дальнє більш-менш не погане. Що робити ?
Дякую. |
1. 7,5 траса 10-місто(в переважної більшості такий розхід)
2. може бути проблема в синхронізаторі 3-4 передачі (як варіант при переключені з 4 на 3 гаркотить, то 80% синхрон)
3. Тільки синхронно пластинами внизу і самими защолками
4. Дуже багато писати подзвони розкажу (бо потім надоїсть всі форум читати)
5. Тут допоможе тільки регулювання фара на оптичному стенді!!!! (НЕ НА ДВЕРЯХ, СТІНІ ЧИ ГАРАЖІ)
Думаю відповів на всі питання, якщо щось не ясно дзвони, розкажу і поясню _________________ Авторозборка
Fiat Scudo, Ulysse, Doblo
Peugeot Expert, 806, 407, 307, 206, 607
Сitroen Jumpy, Evasion
067-344-81-21
095-754-53-56
http://fran-service.com.ua/ |
|
Вернуться к началу |
|
|
TaRaS Италофан
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.11.2011 Сообщения: 195 Откуда: Ternopil`
|
Добавлено: Чт Апр 19, 2012 23:11 Заголовок сообщения: Re: пару запитань по авто. |
|
|
Вітя писал(а): | v_lavr писал(а): | Доброго дня. Колеги маю пару запитань по авто, Сітроен Джампі 1,9д. 2004 р.в.
1. Який розхід пального у вас при такому моторі ? Мене турбує розхід пального в мого авто, на 100 км виходить 9 л, при їзді 90 км/год. Чи це не забагато ? Якщо є вузли на які потрібно звернути увагу, дайте знати.
2. Після заміни зчеплення, почала погано включатись 3-тя передача, є хрупіт в коробці, таке враження, якто не повністю вижате щеплення, але таке явище на завжди, буває і нормально включається.
3. Як налаштувати замки на задній розпашонці, ніяк не можу відрегулювати, тарабанять.
4. Що потрібно зробити з боковою здвижною дверкою, що на ній замінити щоб вона нормально закривалась, не скрипіла, не тарабанила, не вифонило по ущільнювачах.
5. Погане ближнє світло, хоч і фари великі але світла мало, дальнє більш-менш не погане. Що робити ?
Дякую. |
1. 7,5 траса 10-місто(в переважної більшості такий розхід)
2. може бути проблема в синхронізаторі 3-4 передачі (як варіант при переключені з 4 на 3 гаркотить, то 80% синхрон)
3. Тільки синхронно пластинами внизу і самими защолками
4. Дуже багато писати подзвони розкажу (бо потім надоїсть всі форум читати)
5. Тут допоможе тільки регулювання фара на оптичному стенді!!!! (НЕ НА ДВЕРЯХ, СТІНІ ЧИ ГАРАЖІ)
Думаю відповів на всі питання, якщо щось не ясно дзвони, розкажу і поясню |
1
2
3тоже була така проблема рішив регулюванням пластинами так як Вітя пише
4 ще не дійшов до неї...ще менш більш
5 не стикався _________________ 096-72-13-239 |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|