|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Ларсон Италофан
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.01.2011 Сообщения: 261 Откуда: Тернополь
|
Добавлено: Вс Апр 24, 2011 22:03 Заголовок сообщения: Хелп. Трос щеплення Скудо |
|
|
На трасі трісло кріплення троса шеплення біля самої педалі...Пласмаска розлетілася...(за такі проекти інженерам би руки повідривав...******)...
Є якийсь варіант прикріпити надійно трос щеплення до педалі без заміни троса щеплення (оскільки трос знову бед з платискоми кріпленням до педалі + бабки)
Фото добавляю...
От така фігня розвалилася в кріпленні...
Місце кріплення до педапі - по типу "коромисла"
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.01.2011 Сообщения: 261 Откуда: Тернополь
|
Добавлено: Вс Апр 24, 2011 22:36 Заголовок сообщения: |
|
|
може хто має фото/схеми проходження тросу щеплення і як його замінити.... |
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
Авто: Був Експерт 2011р.2.0 Зараз С4 гранд пікасо 1.6 2014р
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 13:48 Заголовок сообщения: |
|
|
Зроби фото троса у місці обрива,може щось придумаїм. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 15:36 Заголовок сообщения: |
|
|
фото свого зробити зараз не можу...
от фото такого троса і позначка того, що розсипалося
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 17:05 Заголовок сообщения: |
|
|
народ, які нюанси по заміні того троса??? з чого починати?...машина то на приколі в гаражі стоїть...а їздити треба кожного дня |
|
Вернуться к началу |
|
|
alex-lv Италоманьячище
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2009 Сообщения: 1306 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 18:26 Заголовок сообщения: |
|
|
Ларсон писал(а): | народ, які нюанси по заміні того троса??? з чого починати?...машина то на приколі в гаражі стоїть...а їздити треба кожного дня |
Виставити робочий хід вилки щеплення 28-30 мм. При більшому ход з пластмаски вирве трос. Що і стало причиною поломки троса, ще може бути виробітка на корзині-дуже тяжко вижимається щеплення.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 18:34 Заголовок сообщения: |
|
|
так, щеплення туге (в міру...принаймні мене не напрягає при їзді)..їздив в знайомого на такому ж Скудо - то там щеплення якесь "провальне" і дужееее легке...не звично...
але моє таке було від купівлі машини...(5 років їжджу)
як же придумати механізм закріплення (надійного) тросу до педалі...
і ще, там десь напевне той трос злетів з якихось напрявляючих під днищем...бо до кінця його не можу натянути... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 21:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Ларсон писал(а): | так, щеплення туге (в міру...принаймні мене не напрягає при їзді)..їздив в знайомого на такому ж Скудо - то там щеплення якесь "провальне" і дужееее легке...не звично...
і ще, там десь напевне той трос злетів з якихось напрявляючих під днищем...бо до кінця його не можу натянути... |
Постав оригінальний трос. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 21:16 Заголовок сообщения: |
|
|
що означає "оригінальний" ??
в магазинах пропонують фірми Kofle |
|
Вернуться к началу |
|
|
alex-lv Италоманьячище
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2009 Сообщения: 1306 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 21:19 Заголовок сообщения: |
|
|
Сергій писал(а): | Ларсон писал(а): | так, щеплення туге (в міру...принаймні мене не напрягає при їзді)..їздив в знайомого на такому ж Скудо - то там щеплення якесь "провальне" і дужееее легке...не звично...
Постав оригінальний трос. |
Гроші навітер! Потрібно знайти причину тугого вижиму.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2011 21:21 Заголовок сообщения: |
|
|
ну так 5 років з тугим щепленням їздив (ну як туге...в мене схоже було і на Транзиті і на 2106)...в принципі і люблю таке щеплення...мене от ці щеплення, що провалюються під ногою взагалі лякають...(тим більше при моєму зрості 1,92м і вазі 95кг то ті педалі з легким щепленням в полік вганяю як лопату в землю) |
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
|
Добавлено: Вт Апр 26, 2011 08:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Зробити саморобне кріплення,найти людину в якої є автоген,маф,мощний паяльник і запаяти,(на мотоциклах у молоді роки тросики щеплення не раз паяли).Так само і тут:робим кріплення,з отвором для троса,надіваємо на трос,потім надіваємо якусь шайбу чи гайку щоб плотно найшла на трос,а зкінця троса робимо "ромашку" і напаюєм припой,мідь.Є ще варіанти,але боюсь не позволить довжина троса,В КОГО Є ВАРІАНТИ - ПРОПОНУЇМ!Я би нового не купляв би із-за такої мелочі це точно.Всерівно щось можна придумати! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
|
Добавлено: Вт Апр 26, 2011 08:29 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік
дякую...буду думати
а інженерів Скудо треба було інквізиції піддати за такі речі |
|
Вернуться к началу |
|
|
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Вт Апр 26, 2011 12:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Ларсон писал(а): | що означає "оригінальний" ??
в магазинах пропонують фірми Kofle |
Оригінальний має автоматичне регулювання, на упаковці написано фіат, пежо, сітроен, коштував в минулому році 400 грн. Доречі одна з причин тугого вижиму є трос. |
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|