|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
antonio Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.02.2009 Сообщения: 111 Откуда: Киев
|
Добавлено: Чт Сен 16, 2010 19:53 Заголовок сообщения: |
|
|
Отличнaя тeмa! Спaсибо! _________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
=Avtorarytet= Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Чт Сен 16, 2010 21:50 Заголовок сообщения: |
|
|
Малацца! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Толян60 Amico
Возраст: 64 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.03.2009 Сообщения: 4 Откуда: Крым
|
Добавлено: Пт Сен 17, 2010 09:50 Заголовок сообщения: |
|
|
Подшипников там нет, и свободный ход по оси должен быть. В рем.комплект входит один сальник и несколько резиновых колец. |
|
Вернуться к началу |
|
|
JIMMI Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.05.2010 Сообщения: 171 Откуда: Украина,Хмельницкий
|
Добавлено: Пт Сен 17, 2010 18:26 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене теж люфт валу ГУР десь 4-5мм і масло сочиться з під валу-так їзджу вже 3 роки-має бути такий люфт і чи є там сальнік? |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoshin Amico
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.08.2011 Сообщения: 12 Откуда: киевская обл
|
Добавлено: Сб Окт 01, 2011 15:43 Заголовок сообщения: |
|
|
дуже корисна інформація по ремонту.в мене вийшов з ладу насос гур.взяв бу.він відходив пару тисяч км і знов те саме-виходить з ладу підшипник,який знаходиться з боку шківа.він закритого типу,тому на його роботу ні наявність рідини в гурі,ні її рівень і якість абсолютно не впливають.в другому розлетівся навіть сепаратор.оскілько поломка сталася перед вихідними. то токаря шукати не став,а зрубав завальцовку зубилцем.після цього вибив підшипника.Шків знімати тільки2,або 4-лапим зйомником і запускати лапи в отвори шківа.при спробі зняти3-х лапим і захваті за зовнішні краї-заминаються дорожки під ремінь .при установці барабана з лопатями має значення. яким боком-всередині шліци зміщені в один бік.так от в бік шківа ставити ту сторону барабана,де шліци не до краю деталі(інакше впираються шліци і при затягуванні кришки випихається вал із підшипником і шківом.але вірно писав автор фотозвіту-все відмічайте при розбиранні.
підшипник 203 закритий(я ставив японський),сальник 32*18.підходить від масляного насосу ісудзу(конкретніше не скажу.)все було в наявності в магазині.ціна сальника 40грн.
єдине побоювання в мене-це те,чи не буде виходити підшипник з корпуса-раніше його тримала завальцовка, а от тепер...про результат поки говорити рано-лише вчора зібрав і виїхав..новий насос коштує біля 1200грн.
і стосовно того,що думки є різні про наявність-відсутність підшипника в насосі гур..тут, мабуть,залежить від року випуску машини або марки насоса....у всякому разі,фото насоса без підшипника ніхто не виклав... |
|
Вернуться к началу |
|
|
ВАСЯ1998 Италофан
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.07.2014 Сообщения: 172 Откуда: Україна,Ужгород
|
Добавлено: Чт Янв 28, 2016 04:30 Заголовок сообщения: |
|
|
ОО,земляк))У мене така ж проблема,тільки неважливо при яких обертах - все рівно туго крутиться руль...
Я ВСЕ РІВНО ТОЛКОМ НЕ зрозумів,як то правильно скласти і почистити... |
|
Вернуться к началу |
|
|
7595045 Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.10.2011 Сообщения: 765 Откуда: Ровно
Авто: CITROEN JUMPI 1.6I CNG ,98 г.в/FIAT SCUDO 220L(2.0 16V) LPG 2003 г.в.
|
Добавлено: Вс Фев 21, 2016 15:40 Заголовок сообщения: |
|
|
scudo_diesel писал(а): | DIN
На фото видно чітко лінію, до якої лопасть "викидується" з барабана. Я вирівнюю лопасть шліфшкуркою з обох сторін, щоб вона була гладенька. Там робиться шершавість, якою лопасть ціпляється в барабані, і підклинюється. Також обробляю шліфшкуркою пази в барабані, щоб лопасть була рухомою в них. Червоними стрілками я відмітив місця утворення ступеньок на овальній камері. На даній камері їх нема. Якраз ці ступеньки і потрібно дати шліфанути токарю, щоб їх не було. Із-за цих ступеньок чути гудящий звук при роботі насоса, особливо під навантаженням. Це таке, ніби порівняти звук при проходження лопати по сходах, і по гладкому підйому пандуса |
.......я эту ступеньку убирал наждачкой хотя тоже все говорили что только замена...после сборки шум пропал...правда вот лопатки я не трогал... |
|
Вернуться к началу |
|
|
scudo_diesel Италоманьяк
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.01.2008 Сообщения: 404 Откуда: Закарпаття
Авто: Fiat Doblo Panorama 1.6Multijet Emotion bordo 2011р.в., Hyundai IX20 1.4 CRDI 2011 р.в, Fiat Scudo 1.9TDI 1996р.в.
|
Добавлено: Пт Фев 26, 2016 23:33 Заголовок сообщения: |
|
|
7595045
Якщо є шум, але гідропідсильовач працює добре, так достатньо зняти цю ступеньку в корпусі.
ВАСЯ1998
Більше не знаю, як та описати
Максимально описав процедуру. |
|
Вернуться к началу |
|
|
alex-lv Италоманьячище
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2009 Сообщения: 1306 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вс Май 29, 2016 21:35 Заголовок сообщения: |
|
|
vlad76 писал(а): | соплить насос ГУР.підкажіть як вирішити проблему,чи е ремкомплекти до нього і як розібрати.фиат скудо 2000р.2.0нді.дякую. |
_________________ 0б77бб9119 |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|