Оригінальні номери отут більш-менш відповідають: https://fiatonline.com.ua/home.html?page=shop.browse&category_id=412777
Про Крафт чи Полкар не скажу- не так часто таке міняється, просто не пробував.
Відносно пружин Альбеї написав- як для мене, нормальна ціна і якість при мінімальних цінах на все. Заміна проблемою не є, особливо, коли є яма.
На Альбею пружини в Італавто замовляли? _________________
Ага, тільки не замовляв, а пішов на склад, дав гроші і забрав. Мені до ІА їхати хвилин 20. Телефони є, можна уточнити наявність та ціну.
Альбейка є копія Сієни, тільки трохи довша, десь 35 мм і дигун 8 клап. 1,4л. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17298 Откуда: Одеса
Добавлено: Сб Май 24, 2025 17:21 Заголовок сообщения:
...дело было вечером, делать было нечего...(с) Ага! Зірки повернулись так, шо вкрай захотілось поміняти ПОМПУ, яка відпрацювала всього 214705 км, шо є явна могила для двигуна від авторитетів- клин помпи, обрив/перескок ременя, жменя клапанів... Ну так каже тирнет і авторитети- давно треба міняти!!!
Помпа виявилась так ж живуча, як і вождь всіх голодранців- ні шумів, ні люфтів, ладно- зняв- пора міняти.
Помпа ГРАФ давно вже лежала на поличці та просилась. В принципі, проблем ніяких- перед цим не раз міняв ремінці ГРМ і інше- трохи мату і тільки, окрім однієї- герметик "Вітя Рейнц", свіжий!, категорично не хотів твердіти ні через дві, ні через 15 годин... Порився в запасах, знайшов якийсь НОВАКС, от він і спрацював.
Щоб сказати, що стало тихіше- х/з, нічого не тече, не шумить.
Між іншим- всі ці роки- майже 20, в системі охолодженя тільки оригінал від Італавто плюс дистилят, від цого помпа всередині чистенька і блискуча. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме