finenko
Дим, да это понятно.
Просто "знаток" на вопрос есть ли на 3 метки, пишет что есть
kor.valera
Так, треба ставити товстішу, але на 3 мітки не існує _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Вітаю. Хелп. Двигун 1.3 mtjet.
Чи існує розмір прокладки ГБЦ з трьома мітками?
Зараз стоїть прокладка ГБЦ з двома мітками, головка буде шліфуватись. Якщо по логіці, то треба поставити товстішу?
Є товстіші.Хто шліфує повинен сказати скільки зняв і на скільки товстішу треба прокладку.
Хотів би я побачити прокладку з 3-ма мітками. Хоч якогось виробника.
Може підскажете де подивитись
Шліфували і блоки і головки не раз.І ставили ремонтну прокладку завжди.
Людина спитала, чи є прокладки на 3 мітки. Ви сказали що є. То покажіть хоть якогось з виробників. Саме на 3 мітки!
Я не казав за три мітки.Я казав що майстер скаже на скільки товстішу треба.
finenko
Дим, да это понятно.
Просто "знаток" на вопрос есть ли на 3 метки, пишет что есть
kor.valera
Так, треба ставити товстішу, але на 3 мітки не існує
шурік
Розумнику, а ти прочитав що людина запитувала? Чи не достатньо розуму усвідомити прочитане?
*то розжую:
Було питання: Вітаю. Хелп. Двигун 1.3 mtjet.
Чи існує розмір прокладки ГБЦ з трьома мітками?
Зараз стоїть прокладка ГБЦ з двома мітками, головка буде шліфуватись. Якщо по логіці, то треба поставити товстішу?
І твоя на це відповідь: Є товстіші. Хто шліфує повинен сказати скільки зняв і на скільки товстішу треба прокладку.
Тепер в мене питання до тебе: Що розумного ти написав?
І (в зв'язку з цим) я в тебе попросив написати де знайти товстіші _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Я зрозумів що людина запитувала,і думаю зрозуміла що я відповів.А розумники могли і раніше чоловіку відповісти,а не ждати два дні....
Ну, якщо в тебе достатньо часу весь час сидіти на форумі і умнічать, то інші мабуть роботою зайняті
Відповів людині? І що ти розумного їй написав? Краще б промовчав, дивись і за розумного б зійшов _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
kor.valera
Проблем не буде? Робили заміри після шліфування ГБЦ? _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Проблем не буде? Робили заміри після шліфування ГБЦ?
Головку зняли після того, як пішли гази в розширювальний бачок. Вона без пошкоджень. Шліфуватимуть по мінімуму на всякий випадок. Ну а з прокладкою варіантів немає, будемо надіятись що проблем не буде. Про заміри не в курсі, робе моторист.
Доброго дня, потрібна допомога новачку, Фіат добло нуово 1,4 2011 р. з клімат контролем На днях перестав працювати вентилятор обігріву салону, всі запобіжники цілі, але немае напруги на моторчик. читав що має бути ще релле але не знаходжу де воно, в інтернеті інформації не знайшов. Хто що підкаже?
Порекомендуйте, пожалуйста, СТО для диагностики/ремонта турбин (Киев). Авто Нуово Добло 2011, 1.6.дизель. _________________ Вот бывает, пошлёшь кого-нибудь сгоряча, а потом в душе переживаешь: дошёл..... не дошёл?....
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.03.2011 Сообщения: 4 Откуда: Харьков
Добавлено: Вт Мар 22, 2022 16:09 Заголовок сообщения:
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, мастера у Франківську. Авто Doblo 1,4 2008р. Треба зчитати помилку двигуна, і щось зробити з нею далі. Є підозра на свічки розжарювання/провода/котушка. Треба нормального діагноста. Дякую.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме