lancia747
Ну так, каталожний номер, у ремонтних він просто інший. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
АЄОА: Марат зовсім не правий на рахунок застосування. По-перше - це вкладиші для атмосферного 2.0, бо для турбового замок має бути з єнчого боку.
По-друге: я не впевнений, що воно в СТД, є думка, що це +0.25
По-третє: ніколи - НІКОЛИ! - не купуй вкладишів без замірів колінвала. А результати замірів коліна вже дадуть точну інфу щодо розмірів наступних запчастин. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
АЄОА: Марат зовсім не правий на рахунок застосування. По-перше - це вкладиші для атмосферного 2.0, бо для турбового замок має бути з єнчого боку.
По-друге: я не впевнений, що воно в СТД, є думка, що це +0.25
По-третє: ніколи - НІКОЛИ! - не купуй вкладишів без замірів колінвала. А результати замірів коліна вже дадуть точну інфу щодо розмірів наступних запчастин.
По книжках - можливо так, але по факту мав бути інший. Якщо на двох турбових однаково, то так й є.
З.І. Мені ця наука по замках коштувала біля 700 грн., бо замовив саме по каталогу, а виявилося отаке. По світлинах інформацію видав, далі нехай сам вирішує, що з цим робити. _________________
(інф.потребуе перевірки по деяких джерелах цихерки інші. Та і шо значить F4 на початку біс його зна.)
http://surl.li/xhdt _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме