|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
terc Amico
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.02.2015 Сообщения: 19 Откуда: харьков
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 01:55 Заголовок сообщения: после капиталки ест масло |
|
|
Всем здравствовать.Знающие,подскажите,сделали полную капиталку движка,но рамасло доливаю 1 литр на 2000 км. Предыстория такова. Мастер когда делал капиталку. обнаружил,что раковины двух цилиндров немного поедены ржавчиной .Шлифовать.сказал некуда,а после расточки они ходят меньше.потому что поверхности специально чем-то покрываю на заводе.Решили оставить так.Сказал что будет просто подкушивать масла.Но она его просто жрёт.Кто подскажет,-в чём искать причину?Ещё есть турбина и она немного масла бросает. утром на асфальте пятнышко небольшое остаётся.,но я не думаю,что это из-за этого так быстро уходит масло.
Спасибо.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
zbuduna Италоманьячище
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4373 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 09:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Думаєш, за 20 років те "покриття" не стерлося?
Раджу наловчитися швидко скидати патрубок на впускний колектор. Бо коли воно піде в рознос, часу буде небагато.
_________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17265 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 09:27 Заголовок сообщения: |
|
|
Нема там покриття ніякого, хіба що у Майстра в голові.
Завод хонінгує стінки циліндра.
_________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25238 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 10:42 Заголовок сообщения: |
|
|
Так само, як хонінгують їх після гільзування.
_________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 11:16 Заголовок сообщения: |
|
|
То ж чавуній, а не алюсил, нє?
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 13:07 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | . де нога Майстра і Обкатка не ходили. Якшо дуже хочете, постараюсь показати. |
Доречі при капіталці з розточкою без ХОНінгування буде жор мастила (але так мабуть вже ніхто і не робить)).
Але ж автору не робили і розточку, а з капіталкою без розточки - буде ще більший жор мастила... кільця круглі, а циліндри овальні - ні?
_________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 13:15 Заголовок сообщения: |
|
|
manhunt писал(а): | Александр Васильевич писал(а): | . де нога Майстра і Обкатка не ходили. Якшо дуже хочете, постараюсь показати. |
Доречі при капіталці з розточкою без ХОНінгування буде жор мастила (але так мабуть вже ніхто і не робить)).
Але ж автору не робили і розточку, а з капіталкою без розточки - буде ще більший жор мастила... кільця круглі, а циліндри овальні - ні? |
ну так притреться, нє?
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 13:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos писал(а): |
ну так притреться, нє? |
та думаю, що трохи може і притреться, але перед тим зіжре бочку мастила і загадить все шлаком так, що швидше заклинить
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Qstas Италоманьячище
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.03.2007 Сообщения: 8232 Откуда: Хануд
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 14:18 Заголовок сообщения: |
|
|
В цій історії дуже дивуе.
Цитата: | полную капиталку движка.
обнаружил,что раковины двух цилиндров |
Тоді повинна бути і "ступенька" (так кажуть в народі) на гільзах.
Ну а далі "класика капіталки на продаж"
Описание: |
|
Размер: |
36.13 KB |
Просмотрено: |
194 раз(а) |
|
_________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..»
Марк Твен |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17265 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 14:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Стоп! ША! "Ступенька" є завжди, або покажіть двигун, де верхнє кільце дістає геть до кромки циліндра, ПОКАЖІТЬ!!!
Ну хоч де, хоч в якому двигуні!
РАКОВИНА це що??? Вона поперек, чи вздовж ходу поршня?
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 14:41 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | ... кільця круглі, а циліндри овальні - ні? ...- ну, як в старому анекдоті-...можете мне оторвать голову, но ЭТО я должен увидеть!...(с)- шо у вас там еластичніше і податливіше- гільзи/циліндри, чи оті тоненькі кільця? |
я казав про ремонт автора теми - як я зрозумів, що в старі циліндри «підкинули» нові колечка,
в таком разі буде не так як я написав?
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 17:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Так шо приймає форму чого?
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 17:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | Так шо приймає форму чого? |
І на скільки добре воно приймає?
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 17:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Я так думаю, кільця добріше форму циліндра, ніж навпаки. І перевірити це перед збиранням не так і складно.
От чогось поза минулого року у пана Корлеоне, коли склали в старий блок нові кільця, проблем з мастилом не було. Ясне діло- пари повинні притерися за якийсь час, ну не настільки ж? А хіба в нових блоках з новими кільцями нема допусків і відхилень? Там все тю-в-тю?
І взагалі- де тут про ОВАЛ циліндра написано, де виміри в двох попендикулярних площинах, по яких можна/треба говорити про овальність та зазори/щілини, в які мастило так і пролітає до вихлопу?
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Ноя 12, 2020 18:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Так а нафіга тоді циліндр на еліпс перевіряють? Кільця жиж всьо приймуть, нє?
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|