![Сайт Українського клуба фанів FIAT](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
![](/forum/images/flag.jpg) |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
krasavcheg Италофан
![](images/avatars/119002636854c89cdd35ce2.jpg)
![Италофан Италофан](images/ranks/rank2.gif)
Возраст: 34 Знак зодиака: ![Рак Рак](templates/subSilver/images/icon_zodiac_cancer.gif) Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 309 Откуда: Коростишев
|
Добавлено: Пн Янв 09, 2017 01:17 Заголовок сообщения: |
|
|
ксенон линзованый 3.0 дюйма светит афигенно, а лед лично ставил фуфел полный что б мне не говорили! |
|
Вернуться к началу |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Makey Amico
![Amico Amico](images/ranks/rank0.gif)
Возраст: 42 Знак зодиака: ![Скорпион Скорпион](templates/subSilver/images/icon_zodiac_scorpio.gif) Зарегистрирован: 08.06.2015 Сообщения: 5 Откуда: Кременчук
|
Добавлено: Чт Июн 27, 2019 17:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Дозвольте і мені свої 5 коп. вставити (хоть їх і вилучають з обігу) )))
От нєхер дєлать вирішив поморочить собі голову ЛЕДом. Заказав на Аліексперс відразу Н1 і Н7 5000к в районі 11-14 долларів за пару. Приходять, ставлю - хрень повно - на Н7 лупить пучком без світло-тіньової межі, а Н1 п"ятном а не пучком, що в далині не видно що включений дальній. Подав на діспут, гроші вернув, а лампи що в мене залишились продав на ОЛХ. Не заспокоївся, полазив по Алі, почитав відгуки, купив у другого продавця пару Н7, але з 4300к світлом. Прийшли, ставлю - та ж сама лажа - п"ятно беж межі.
Поки морочив собі голову з лампами виникла в мене ще одна проблема - замок запалення - то заїдав, а це взагалі не провертається ключ! Благо був запасний ключ, яким все ж таки вдалось провернути замок і поїхати до знакомого шо займається замками. Каже - не жди коли в тебе ляжуть ключі, копії яких зробить дуже і дуже дорого бо дорогі заготовки, а постав собі сігналку з центральним замком, і шо я і рішив зробить. Пішов на базар приціниться, коли баришня-продавець каже - приїзджай в мене чоловік ставить сігналки, він тобі і підскаже і поставить все як треба.
Поїхав я до цього хлопця. Обсудили, обговорили, давай ставить. Каже - давай тобі приміряєм поки ти чекаєш Ксенон, для порівняння. Поставили на Н7 - пучка немає. То все - каже - через те шо лампа у ксенона довша ніж у галогенки, і вона впирається в колпачок. Треба колпачок відкусити, лампа стане на місце і буде зашибісь. Чото мені стрьомно стало відкусювать колпачок... Нє - кажу - , колпачок трогати не будем. Тоді - каже він - давай поставим тобі ЛЕД - в тебе опітка класна, будуть работать зашибісь.
Поставили Н7 безрадіаторні ЛЕДи - ооо!!!! Світить сильно, світлотіньова межа є. Клас! Поставив і в Н1 ЛЕД такий же безрадіаторний. Пучок не гірший ніж в галогена, а навіть трохи сильніший, світить білим. Комплекти по 950 грн. Дороговато... Каже - спробуй, як не понравиться приїдеш я тобі верну гроші. Ну та ладно, фіг з ним, беру...
Через пару днів поїхав я в дальню дорогу вночі. Шо такоє - ближнє світло до середини дерев. Опускаю коректором на 3 - більш меньш, але дальній світить під носом.... Приїхав куди їхав, знайшов стіну - по проекції ЛЕД Н7 опущений на 3 чуть вище межі галогенки виставленої коректором на 0. Н1 лед і галогенка в принципі співпадає. Зняв Н7 лед (доречі вони таки гріються, якби той хлопак мені не брехав шо в цих ЛЕДах друга технологія і вони абсолютно не гріються) поставив назад підгулявші галогенки. Н ЛЕД залишив. Їду назад.
На наступний день їду на станцію ТО стати на стенд і відрегулювати фари шоб Н7 і Н1 ЛЕДів співпадали. І тут черговий облом - вони регулюються лише в парі, окремо на кожного немає регуліровки. Мужик майстер каже - якби тут стояв ящик для ЛЕДів, то вже був би з горою забитий цим говном. не видумуй - каже - купи нормальні галогенки з +60 чи +80% і будуть вони отлічно світити...
Вирішив тоді я вернути ці ЛЕДи. Може Н1 ЛЕД і краще, але свою ціну вони не оправдують. Приїзджаю, а він мені знов по вухам - давай - каже - я тобі поставлю ахєренний ксенон, і ти побачиш на скільки ксенон буде краще світити. Так, кажу, коплачки на Н7 треба буде зрізати, а я цього не хочу. А він - нє, там нада пару міліметрів, ми викруткою надавим і воно трохи піде вперед, і лампа стане. Вобщем крутив він мене крутив, ледь не по собівартості предлагав німецький ксенон. Але я подумав шо це прийдеться в кришці дірку робить, портить.... Короче ледь я його вговорив вернути мені гроші, іто сотню зажав, бо якоби хлопці мучались туди сюди бігали коли мені ЛЕД ставили..
Пішов на базар, купив Н7 + 80% за 160 грн (так було написано на коробці ), поставив, все норм. на на Н1 на Алі заказав 2 лампи на 1 доллар )). Поставив - по силі світла не гірше за заводські Філіпси
А ось тут читаю за копачок і за наші зеркала в фарі, і думаю шо хер з ним і його 100 грн шо він зажав, зато фару не спортив, і нікого не сліплю ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) _________________ Слава Україні!!! |
|
Вернуться к началу |
|
alex9123* Италофан
![Италофан Италофан](images/ranks/rank2.gif)
Возраст: 45 Знак зодиака: ![Телец Телец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_taurus.gif) Зарегистрирован: 29.11.2010 Сообщения: 119 Откуда: Erhfbyf
|
Добавлено: Чт Июл 18, 2019 23:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Еле дочитал эту историю)) поставил ксенон 10 лет назад отрегуировал фаоы, коректор в 2 и все получаю удовольствие |
|
Вернуться к началу |
|
Александр Васильевич Италоманьячище
![Италоманьячище Италоманьячище](images/ranks/rank5.gif)
Возраст: 38 Знак зодиака: ![Козерог Козерог](templates/subSilver/images/icon_zodiac_capricorn.gif) Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17275 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пт Июл 19, 2019 06:49 Заголовок сообщения: |
|
|
В оптику "Н" воткнуть ксенон и считать все окей! И омыватель есть или дворники? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
![](images/avatars/125975046747720d58b0772.jpg)
![Рулевой филиала Рулевой филиала](images/ranks/kluben.jpg)
Возраст: 47 Знак зодиака: ![Козерог Козерог](templates/subSilver/images/icon_zodiac_capricorn.gif) Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Пт Июл 19, 2019 10:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | В оптику "Н" воткнуть ксенон и считать все окей! И омыватель есть или дворники? |
Нащо? Йому і так нормально видно. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
phosaly Италоманьячище
![](images/avatars/112684376058ad480d60d63.jpg)
![Италоманьячище Италоманьячище](images/ranks/rank5.gif)
Возраст: 53 Знак зодиака: ![Близнецы Близнецы](templates/subSilver/images/icon_zodiac_gemini.gif) Зарегистрирован: 27.05.2013 Сообщения: 1673 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Сб Июл 20, 2019 21:19 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos писал(а): | Александр Васильевич писал(а): | В оптику "Н" воткнуть ксенон и считать все окей! И омыватель есть или дворники? |
Нащо? Йому і так нормально видно. |
надо - ОЧЕНЬ харошо видно з линзованим ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) _________________ ~Послуг дублікат чіп для фиат добло від 860грн |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|