|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Sasha1985 Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.01.2019 Сообщения: 8 Откуда: Киев
|
Добавлено: Чт Апр 04, 2019 10:16 Заголовок сообщения: |
|
|
vaLerik писал(а): | Sasha1985 писал(а): | Вот тоже планирую покупку Кубо 2018, дизелей нет, толлько бензины остались. Какой у вас расход? Пробовал сесть в комплектацию без лифта - при моем росте 172 я упираюсь коленями в торпеду, как так????? |
Щодо колін - ХЗ. Голінь іноді треться об накладку, але то не критично.
Шодо витрати пального - компутер пише по місту 11,5 л./100км. Реальний - не заміряв. |
11.5 по городу.... ого.... после матиза с расходом 6л по городу это дохрена.... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Апр 04, 2019 11:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Таки да, Матиз в той же весовой и мощностной категории, что и Типо, сравнивать- самый раз. Вы и Жаботинский. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Artist Amico
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.08.2018 Сообщения: 36 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Апр 04, 2019 22:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Sasha1985 писал(а): | Вот тоже планирую покупку Кубо 2018, дизелей нет, толлько бензины остались. Какой у вас расход? Пробовал сесть в комплектацию без лифта - при моем росте 172 я упираюсь коленями в торпеду, как так????? |
З початку покупки записую в програму на телефоні заправки і пробіг.
Мінімальна витрата 6,6л максимальна 10,5л/100км.
Через самий центр намагаюсь не їздити.
В мене сидіння піднімається, якщо підняти на всю то коліна впираються, треба відсуватись назад, отже це для вищих людей |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sasha1985 Amico
|
Добавлено: Вт Апр 09, 2019 09:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | Таки да, Матиз в той же весовой и мощностной категории, что и Типо, сравнивать- самый раз. Вы и Жаботинский. |
Ну сравниваю с тем что есть,и отталкиваясь от машин которые на фирме есть (например рено символ 1,4 бензин расход по городу 7л) а любой человек покупая новую машину, хочет лучше чем предыдущую, так что не монимаю вашего сарказма. |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Ср Апр 10, 2019 19:44 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну що ж, вніс я перший платіж щоб офіціали привезли машину...
Так що скоро я стану учасником фіат клубу)))
Коротко про додаткове обладнання, офіціали ставлять захист мотора - кольчугу) З добрих новин те що є і можна поставити задній партронік
А також навіть радіатор можуть закрити сіткою
А мінус в тому що вони не мають бризговиків і не знають де їх брати
А універсальні треба кріпити на саморізи до кузова що не хочеться робити ((((
Може хтось в курсі якихось нормальних бризговиків на машину, бажано щоб кріпилися без саморізів, тикніть лінком?
Ще не знаю, офіціали пропонують страховку десь в районі 15 тис на рік але таку кажуть що від всього, що навіть дряпнеш скло то поміняють, от не знаю що з тою страховкою робити, треба воно чи ні, чи у випадку чого вони все виплачують так швидко і радісно як заявляють? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sasha1985 Amico
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 10:23 Заголовок сообщения: |
|
|
monoxrom писал(а): | Ну що ж, вніс я перший платіж щоб офіціали привезли машину...
Так що скоро я стану учасником фіат клубу)))
Коротко про додаткове обладнання, офіціали ставлять захист мотора - кольчугу) З добрих новин те що є і можна поставити задній партронік
А також навіть радіатор можуть закрити сіткою
А мінус в тому що вони не мають бризговиків і не знають де їх брати
А універсальні треба кріпити на саморізи до кузова що не хочеться робити ((((
Може хтось в курсі якихось нормальних бризговиків на машину, бажано щоб кріпилися без саморізів, тикніть лінком?
Ще не знаю, офіціали пропонують страховку десь в районі 15 тис на рік але таку кажуть що від всього, що навіть дряпнеш скло то поміняють, от не знаю що з тою страховкою робити, треба воно чи ні, чи у випадку чого вони все виплачують так швидко і радісно як заявляють? |
Вам будут везти машину 2019го года?
Каско на новую машину стоит делать, может не у официалов, а в другом месте, но смысл есть. На рабочих машинах на всех каско, и даже при малейшей царапине - страховая делает ремонт. |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 12:02 Заголовок сообщения: |
|
|
так машина 2019 року
дякую за думку
Поки везуть, піду спитаю у інших страховиків по чому у них таке задоволення |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 12:45 Заголовок сообщения: |
|
|
Sasha1985 писал(а): | Александр Васильевич писал(а): | Таки да, Матиз в той же весовой и мощностной категории, что и Типо, сравнивать- самый раз. Вы и Жаботинский. |
Ну сравниваю с тем что есть,и отталкиваясь от машин которые на фирме есть (например рено символ 1,4 бензин расход по городу 7л) а любой человек покупая новую машину, хочет лучше чем предыдущую, так что не монимаю вашего сарказма. |
Да и я не понимаю вашего непонимания в плане сравнения разного, в т.ч. и расхода в автах. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
vaLerik Amico
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.03.2019 Сообщения: 15 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 15:24 Заголовок сообщения: |
|
|
Витрата пального поступово іде вниз. вже 11.0 на одометрі 800км. всі кілометри - по місту. Як правило, до 2000км. розхід має нормалізуватися.
Теж придивляюсь до бризковиків. Але універсальні, ті що на саморізах - то рагульно. Машинка нова, шкода її. Хоча задній бампер прикручено саморізами, то ж кріплення є. Щодо переднього - тут без варіантів, треба шукати якісь на прижимах(фіксаторах). |
|
Вернуться к началу |
|
|
vaLerik Amico
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.03.2019 Сообщения: 15 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 15:29 Заголовок сообщения: |
|
|
monoxrom писал(а): | Ну що ж, вніс я перший платіж ... |
захист двигуна ставте обов’язково. Машинка обманює своєю висотою. Здається що ти на високому джипі, проте ...
Парктронік в колір бампера - витратно, встановлюйте звичайні чорні. |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 15:51 Заголовок сообщения: |
|
|
Це на кубо бампери у кольорі кузова
на Фіоріно бампери чорні |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sasha1985 Amico
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 17:06 Заголовок сообщения: |
|
|
monoxrom писал(а): | так машина 2019 року
дякую за думку
Поки везуть, піду спитаю у інших страховиків по чому у них таке задоволення |
И какая стоимость 2019го? в наличии у их остались только 2018... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sasha1985 Amico
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 17:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | Sasha1985 писал(а): | Александр Васильевич писал(а): | Таки да, Матиз в той же весовой и мощностной категории, что и Типо, сравнивать- самый раз. Вы и Жаботинский. |
Да и я не понимаю вашего непонимания в плане сравнения разного, в т.ч. и расхода в автах. |
Ну машину то хочется лучше чем есть, логично? а расход в 2 раза это никак не лучше, логично? |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 11, 2019 21:02 Заголовок сообщения: |
|
|
та чого нема, все є у них на сайті
https://www.fiatprofessional.ua/model/fiorino-combi/
Машини 2019 року появилися у прайсі з 6-го березня
Поки ми "чухалися" наші франківські дилери продали вже 2 нові машини
Ми з дружиною хотіли червону машину (а особисто я за любий колір крім сірого, білого і чорного)
Так от червоних машин в Україні вже нема, залишилася одна на складі в Іллічівську але з двома розсувними дверями, шкода бо спочатку хотіли лише одні двері, ну але вже що є то є.
Дивно те що не везуть до нас кольорові машини, наші дилери подивилися ще те що на підході в Україну там там все біле-сіре-чорне((( |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sasha1985 Amico
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2019 11:03 Заголовок сообщения: |
|
|
monoxrom писал(а): | та чого нема, все є у них на сайті
https://www.fiatprofessional.ua/model/fiorino-combi/
Машини 2019 року появилися у прайсі з 6-го березня
Поки ми "чухалися" наші франківські дилери продали вже 2 нові машини
Ми з дружиною хотіли червону машину (а особисто я за любий колір крім сірого, білого і чорного)
Так от червоних машин в Україні вже нема, залишилася одна на складі в Іллічівську але з двома розсувними дверями, шкода бо спочатку хотіли лише одні двері, ну але вже що є то є.
Дивно те що не везуть до нас кольорові машини, наші дилери подивилися ще те що на підході в Україну там там все біле-сіре-чорне((( |
А, вы взяли Фиорино, я на Кубо целюсь. Спрашивал у официалов, сказали что Кубо 2019 на дизеле не известно когда будет ((( их на бензине около 50шт в Украине.. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|