|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Romko Италоманьячище
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Авг 30, 2017 13:05 Заголовок сообщения: |
|
|
evo
була така херня на Сієні - в один момент тупо заклинив замок - розібрав, витягнув личинку - викинув нафіг пару пластин (2 чи 3) які заважали ключу провертатись - зібрав поставив - відкатав ще 3 роки і продав машину - проблем не було _________________ Слава Україні!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
mega80 Италолюбитель
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.10.2015 Сообщения: 80 Откуда: Тверь
|
Добавлено: Ср Сен 06, 2017 21:37 Заголовок сообщения: |
|
|
vypra писал(а): | Не знаю в кого які проблеми, але коли не провертається ключ, я просто трішки кручу руль в різні сторони і ключ починає провертаться. З чим повязано не знаю. |
)))с тем что блокиратор руля срабатывает)))
но проблему описывают другую! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sergforte Amico
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.10.2015 Сообщения: 3 Откуда: Нежин
|
Добавлено: Пт Сен 08, 2017 21:45 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене була така ж біда,заклинило ні як не міг провернути.Напирськав силіконкою глибокого проникнення,ключ змазав графіткою, і відпустило,правда ще так повторив,разів чотири з інтервалом3-4,дні,і Слава Богу вже більше місяця нема проблем.ведешкою ні в якому разі-товариш на шкоді так зовсім замок заклинив. |
|
Вернуться к началу |
|
|
zbuduna Италоманьячище
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4373 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Пт Сен 08, 2017 22:32 Заголовок сообщения: |
|
|
Читаю і офігіваю... Як можна бути наївним, щоб вірити, що якщо замок заклинив раз, то туди змазки запхати, й він більше клинити не буде???
Механічне блеать зношення деталей.
Наскільки мені відомо, то на ходу кермо не заклинить, бо якщо ключ провернутий, то блокіратори розведені. а от при вийманні ключа й наступній спробі заводки - бац! Сюрприз!!
Почав підклинювати - в ремонт його. Бо що виймати замок, який не відкривається, а який вже ні - ціна різна. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
mega80 Италолюбитель
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.10.2015 Сообщения: 80 Откуда: Тверь
|
Добавлено: Вс Сен 10, 2017 19:42 Заголовок сообщения: |
|
|
zbuduna писал(а): | ... то на ходу кермо не заклинить, бо якщо ключ провернутий, то блокіратори розведені. а от при вийманні ключа й наступній спробі заводки - бац! Сюрприз!! |
речь не о том.
подходишь к тачке, открыл дверь, ключ в замок - не поворачивается - и дело не в том что руль заблокировался.
да! механический износ!
всё лечится.
писалось выше. |
|
Вернуться к началу |
|
|
zbuduna Италоманьячище
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4373 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Вс Сен 10, 2017 19:54 Заголовок сообщения: |
|
|
mega80 писал(а): | zbuduna писал(а): | ... то на ходу кермо не заклинить, бо якщо ключ провернутий, то блокіратори розведені. а от при вийманні ключа й наступній спробі заводки - бац! Сюрприз!! |
речь не о том.
подходишь к тачке, открыл дверь, ключ в замок - не поворачивается - и дело не в том что руль заблокировался.
да! механический износ!
всё лечится.
писалось выше. |
Я в курсі, що лікується. Не один замок запалювання знімав. Просто наївно думати, що якщо туди змазки напи**ячити, то личинка замка регенерується!
Основна думка така - почав замок клинити - в ремонт. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
va-ddim Италолюбитель
Возраст: 54 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.11.2013 Сообщения: 86 Откуда: Ростов-на-Дону
|
Добавлено: Вс Сен 10, 2017 21:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Смазывать нужно пока он исправный, дольше прослужит. У меня машина пока относительно свежая, поэтому смазки туда надул. Думаю хуже не будет. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|