Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
Добавлено: Сб Сен 17, 2016 20:51 Заголовок сообщения:
піднімлю тему..... рішив штатну магнітолу поповнити новими функціями а точніше купив модульплеєр мп3 з блютузом, який успішно встановлений,.... шумовий і фоновий барєр переборено, грає на 4+, свої гроші оправдовує на 100%. все працює, крім фм, та мені і не треба, в мене штатна магнітола справляється з цією функцією, і того маєм штатну аудіосистему з такими розширеннями як аух, мп3, блютуз. мені хватить. модуль заказував ztv m01bt 04.2016 в порівняні з старшими братами цей говорить при перемикані режимів MODE. силка кого цікавить http://www.zakazhi.com.ua/aliexpress...x-pult-du.html треба трохи паяльничком попрацювати но в неті все описано.
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.06.2012 Сообщения: 545 Откуда: Винница
Добавлено: Сб Сен 17, 2016 21:54 Заголовок сообщения:
Справа у тому шо дану приблуду можна підключити лише на вихід фм модуляу магнітолі. Що є не дуже зручно користуватись таким. Для того щоб запустити штатних аух вхід на магнітолі потрібно активувати цифру, тобто фм залишається фм, сд залишається сд, сд ченджер буде активувати аух та буде використовувати приблуду. _________________ Коняга Виталик
+38 (066) 161-10-91
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
Добавлено: Сб Сен 17, 2016 22:09 Заголовок сообщения:
хоча в мене все працює з штатного магнітофона і фм і сд, а чейнджера і так нема, я так зрозумів ти маєш наувазі аух вивести через розєм ченджера, но треба активувати а без чейнджера як мені пояснили цього не вийде, хоча в неті бачив схеми підключення до виходів, я реалізував по іншому но якщо не секрет напиши може і так попробою
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.06.2012 Сообщения: 545 Откуда: Винница
Добавлено: Сб Сен 17, 2016 22:17 Заголовок сообщения:
Я писав прошивку та активовував режим сд ченджера. Методом підкидання резистора на 1кОм у нашої магнітоли не вийде. Після активації опції сд черджера активується режим аух, от і на нього навішувати всі сигнали аудіо. _________________ Коняга Виталик
+38 (066) 161-10-91
Добавлено: Сб Сен 17, 2016 22:34 Заголовок сообщения:
SabitofF я хотів в офіціалів активувати но вони сказали що без чейнджера не вийде, пробував переглянути через лексію і рр нічого нема напевно через те що нічого не підключено, а як обманути його не знаю прийшлось йти іншим шляхом.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме